Wonshop

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Nu er det 3 dage siden jeg bestilte en varer hos wonshop. Penge er trukket Jeg har ikke modtaget noget ordrebekræftelse Jeg har skrevet til dem, men har ikke modtaget svar. Man kan ikke ringe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en Game mouse. Hurtig levering. Desværre gik produktet i stykker, og der var en "børnesygdom". Sendte varen retur og fik straks et nyt produkt tilsendt efter deres test. Fantastisk hele tiden... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Alt for mange her på Trustpilot bedømmer efter om pakken kom hurtigt. 5 stjerner for hurtig levering er helt skævt efter min mening. En virksomhed skal bedømmes på deres service, når noget ikke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fantastisk butik på nettet

Jeg fik mine ting med det samme plus det var en rigtig god pris.
Købt PLANTRONICS Headset Game 777, som jeg er utroligt glad for.

Der udover havde jeg spørgsmål til noget omkring køb og de var rigtig god til at svare på det jeg havde brug for. Super service og helt sikkeret et sted jeg kan finde på at komme tilbage til.

Rune Kastoft Christiansen

24 czerwca 2011

SUPER HANDEL

Købte Logitech Tastetur G19 og fik en god pris på det, ved snakke med dem, og de sender med det samme.
Kan klart anbefale og handle med butikken

12 czerwca 2011
Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering god indpakning af varen

Jeg købte Logitech G19 Gaming Keyboard tirsdag onsdag formiddag fik jeg den med posten det er en utrolig god hurtig service og jeg havde et spørgsmål som jeg sendte på email og fik svar samme dag så webonnet er et anbefalet sted at handle og jeg vil også handle der igen.
Tusind tak for god hurtig service webonnet
Kristian Green-Andersen

2 grudnia 2010

De kan klart anbefales!

Jeg har flere gange handlet hos Webonnet og har aldrig oplevet nogle problemer med betaling, levering eller selve produkterne.
Der har ingen problemer været, så de kan klart anbefales til andre!

28 października 2010

Slikpinde..!

Lækkert lille selskab der lover hvad de holder. Jeg bestilte 5 minutter i 17 og det blev sendt samme dag.

Og så fulgte der slikpinde med, oven i købet :D

6 maja 2010

Fantastisk kundeservice

Har lige handlet ved webonnet og fået en super oplevelse. Deres kundeservice er i en klasse for sig. Jeg vender helt sikkert tilbage.

I kan trygt handle her, i bliver ikke skuffet :)

16 kwietnia 2010

Lækker service!!!!!!

Total lækker service købte et heatset og en mussemåtte, på en helidag og så gik der en time og de kom med produktet ..! det kan bare ikke blive bedre..!

2 kwietnia 2010

WEBONNET IS NICE!

Super sted at handle ALLE køb noget der inde fra:D men lidt dyr fragt men ellers Super sted! Mega nice kundebetjening

23 lutego 2010

Fremragende Service!

Yderst proffessionel webshop.
Selv da det desværre viste sig at der var fejl på produktet, var det ingen ventetid.

Meget service-minded personale , go' kundebetjening.
Webonnet.dk - et sted man har lyst til at handle igen, og igen! :)

1 lutego 2010
Oceniono na 5 z 5

super levering og god betjening

bestilte en roccat kone gaming mus over nettet og blev ringet op kort efter. Havde bestilt til lev. på firmaadr. og de ville lige høre om de skulle skrive att: mit navn. De takkede for ordren og dagen efter modtog jeg pakken. Den var pakket forsvarligt ind og diverse papirer var med, + 2 stk. slikkepinde:o)
God betjening hele vejen igennem.

Solveig Mikkelsen

12 listopada 2009
Oceniono na 5 z 5

Et eksemple på suveræn kundeservice!

Skrev en mail hvor jeg spurgte til pris forskellen på 2 Steelseries Siberia v2 headsets (sort og hvidt) da jeg ikke havde set en forskel på de 2 headsets spurgte jeg på et tilbud for de 2.

Fik så efter få minutter en mail tilbage der forklarede forskellen på de 2, og at vi saktens kunne finde en løsning med lidt rabat, jeg skulle bare ringe ham op så ville han oprette et tilbud.

Kan slet ikke huske hvornår jeg sidst fik sådan en service - surt de ikke forhandler hardware for skal ud og købe en stationær og ville jeg da helt klart købe hos webonnet.

Alt i alt et pragt eksemplar på hvordan kundeservice bør være!

Tusind tak for en god handel!

Kasper Aarøe

11 listopada 2009

hurtig levering

Bestilte min nye mus fredag aften. Allerede søndag modtog jeg en mail om status på pakken og den ankom dagen efter. Tror iøvrigt aldrig jeg har fået leveret noget til døren før, der var så forsvarligt pakket ind - om så postmanden havde hoppet på min pakke tror jeg stadig varen ville have været intakt.

8 października 2009

Unomal service.

Jeg har købt et par ting igennem dem, Og de er sku dygtige både over tlf, Og har aldrig haft problemer med varen ikke blev leveret eller ikke har virket.

Hilsen Kim Christensen

1 października 2009

Fremragende Service

Jeg bestilte over nettet 14. tastaturer af den billige slags. Det var flere end Webonnet havde på lager, hvorfor de straks satte himmel og jord i bevægelse for at skaffe de resterende fra andre leverandører, så jeg kunne få leveret hele ordren. Samtidig har firmaet løbende via mail holdt mig orienteret om leveringen.
Det er en service der burde give mere end 5 stjerner.

19 sierpnia 2009

lækkert.

Bestilte en fredag og så skriver de her idag at den blev sendt søndag, så jeg skulle have den imorgen, lækker service de sender en søndag også!

10 sierpnia 2009

Super service

Jeg har aldrig oplevet så meget support på en site, havde lidt problemer og blev hjulpet med største fornøjelse af support.
Stort tak her fra! :)

29 lipca 2009

Fremragende!

Webonnet har en overskuelig og simpel side, så det var let at få bestilt sine varer. Varen kom allerede næste hverdag efter bestilling og den var pakket forsvarligt ind, hvilket der sættes stor pris på.

20 lipca 2009

Fantastisk!!

Som flere andre bestilte jeg nogle ting efter "deadline" nemlig klokken 17:30 og fik stadig mine varer dagen efter, fantastisk, er super glad :))
5+1 stjerne herfra!!

18 lipca 2009

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej