Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Aggressiv og helt absurd…

Aggressiv og helt absurd kundehåndtering. Der blev serveret en forkert ret (hvilket kan ske alle steder)og medarbejderen insisterede efterfølgende på, at det var min egen skyld – på trods af at alle omkring os tydeligt havde hørt den korrekte bestilling (undtagen ham). Situationen eskalerede yderligere, da medarbejderen udviste en meget aggressiv og ubehagelig adfærd. Kan på ingen måde anbefales

18 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Ikke fantastisk, ikke forfærdeligt

Jeg havde aldrig prøvet thai før, så jeg smuttede forbi WOK Vesterbro lidt spontant. Jeg var virkelig sulten og skulle bare have noget hurtigt, før jeg skulle videre. Stedet havde en fin rating på Tripadvisor (omkring 4,2/5, da jeg tjekkede), så jeg havde nok håbet, at det ville være lidt over middel. Det var det desværre ikke.

Jeg bestilte nummer 3 – grillet kylling med grøntsager. Kyllingen var ret tør, og grøntsagerne var okay, men ikke noget særligt. Ærligt talt føltes det som noget, jeg lige så godt kunne have lavet derhjemme til færre penge.

Alt i alt: ikke fantastisk, ikke forfærdeligt. Man kan sagtens spise der, men forvent ikke det store. Du får ærligt talt mere for pengene ved bare at tage en billig kebab i en kiosk.

8 grudnia 2025

Eeeeelendigt!

Eeeeelendigt!
Det værste thaimad jeg til dato har smagt!
Vi bestilte en Phat Thai med kylling og nudler samt en Panang med kylling (samt tre små tørre kyllingespyd) på WOK østerbrogade.
Phat Thai’en med (udkogte) nudler, smagte af et stort rundt ingenting, måske fordi den eneste grøntsag (ud over frisk revet gulerod??!) bestod af rødkål!? Og Ingen frisk koriander som lovet, ingen forårsløg (eller andre af de klassiske grøntsager) nærmest ingen peanuts og stort set uden fedtstof.
Panang’en var nærmere en suppe med enkelte stykker kylling samt ganske få grøntsager bestående af halve kogte champignon, en lille broccoli, lidt blomkål men til gengæld masser af gulerødder (dem kan de vidst godt lide).
‘Suppen’ smagte som ren opkog af Panang paste uden Thai basilikum (som lovet på menukortet) eller anden frisk smagsgiver.
Jeg har fået bedre thaimad i center buffeter, og skulle jeg vælge mellem WOK eller en thai microbølge færdigret fra Netto, så ville jeg vælge sidstnævnte og spare de overskydende 120kr.
Fuldstændig uacceptabelt af en restaurant der bryster sig af at være i den finere ende.

1 grudnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Lige i overkanten.

Var lørdag 16.8.25 her fra den sydlige del af Danmark taget på besøg i Odense, og under en tur i den dejlige by, inviterede vi vor datter og 2 andre gæster på restaurant Wok shop, hvor vi 5 personer fik serveret en velsmagende Thailands ret, dog uden noget ekstra, men regningen endte dog i den øvre skala nemlig på 1200 kr. Da vi i dag tjekkede regningen bemærkede vi, at gæster fra vor sydlige nabo for samme ret skulle betale 218,18 euro, hvilket med en kurs 7,5 er 435 kr. mere end os. Kan man være noget sådant bekendt overfor for vore turister. Vi blev nu enige om, at ved vort næste besøg i Odense, bliver det nok en anden restaurant, vi vælger.

16 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

En blandet fornøjelse i lufthavnen

Kære WOK

Det er godt nok en blandet fornøjelse at besøge jeres restaurant i T2 Lufthavnen.

Kommer man mod lukketid, så er der ofte ikke meget mad at vælge på, og kommer man f.eks som nu en ganske almindelig tirsdag som i dag kl 15. 20, så møder man en enlig herre som siger nej til at sælge en almindelig kylling salat og andre ting.

Jeg synes det er en ommer, og på tide I strammer lidt op derude, for andre steder hos Jer, er det jo intet problem at bestille mad.

MVH

5 sierpnia 2025

fy for pokker

fy for pokker
bestilte nr 10, oksemørbrad med chili
genopvarmet
lunkent
sejt kød - nærmest kvalmende
kan på ingen måde anbefales

29 maja 2025
Oceniono na 3 z 5

normalt plejer maden at være rigtig…

normalt plejer maden at være rigtig god. …Men det er nu anden gang, jeg får mad, der smager af plast.
Første gang undskyldte de utroligt meget og jeg fik en gratis ret som kompensation.

Måske opvarmer de maden lige en extra gang i microovnen, når der er travlt. De to gange, det er gået galt, fik jeg maden utroligt hurtigt efter bestilling. Selv chili-ketchup kunne dog ikke overdøve smagen af plast.
En gang i ugen plejer jeg at komme i WOK på Østerbro. Det har jeg gjort over flere måneder.
Jeg har især spist deres no 13 wok med kylling. Det er lidt ærgerligt, fordi jeg kan godt li’ stedet.

25 maja 2025

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. Wok expres 2 rotterdam
Ik kreeg een bak met bami dat geen bami was vlees dat er in zat was volgens mij al 5 keer opnieuw,
gebakken.
Hele uien grote stukken prei.
Niks van opgegeten,
Geijk naar thuisbezorgd mail met foto's gestuurd.
Krijg je alleen een sorry Mevr
Niet bestellen daar,

10 maja 2025

Om igen Wok

Normalt en virkelig god oplevelse at bestille no. 4 (salat med kød), men igår var noget gået helt galt i køkkenet.
Salaten var kedelig med store stykker grøn salat, en halv umoden og stenhård avocado, næsten ingen kød og værst af alt - det hele var så stærkt krydret at det var uspiseligt. Og jeg var ikke blevet spurgt til styrke! Om igen Wok!

10 kwietnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Jeg er kommet her er en del gange

Jeg er kommet her er en del gange, fordi at jeg generelt godt kan lide deres mad. Jeg bestiller især pad thai nr. 17 som frokosttilbud. Men noget jeg især hader er når et tilbud både bliver dyrere og mindre. De har gennem det sidste år sat priserne meget op, langt mere end inflationen, men hvis i det mindste når kvaliteten er i orden gør det knap så meget. Men i lørsdag fik jeg en lille potion fedtet pad thai med tofu og ganske få nudler, og meget færre grøntsager end tidligere. Det var slet ikke pengene værd. Der blev også spillet ret høj, rocket musik som var totalt stressende til en frokost, og som kun kan være udtryk for personalets behov og ikke kundernes. Stedet er på vej i den helt forkerte retning. Kom tilbage. I kan godt! I får én chance til af mig til at vise, at det er enkeltstående svipsere.

4 stycznia 2025

Dårlig service, dårligt mad

Vi bestilte på hjemmesiden, og skrev klart og tydeligt, ikke stærkt, ingen chilli, men der var både chilli og og maden var utrolig stærk.

Kundeservice ved de ikke hvad er, ringede der ned, men de var på ingen måde interesseret i at finde en løsning

Derfor: stol ikke på du får hvad du bestiller.

Anbefaler : køb mad et andet sted

1 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Købte en risret d.18 september 2024 med…

Købte en risret d.18 september 2024 med oksemørbrad. + små forårsruller.
Retten var helt mast samme med ris og så mega klamt ud! Forårsruller forkerte.
Ringede ned til dem, men ham der tog telefonen var totalt ligeglad!
Ved ikke om det er overtaget af nogle nye, men engang var det det bedste takeout sted på Vesterbro!
Nu er det lige til skraldespanden, som er hvor det rent faktisk endte! Øv øv.
Slut slut slut med at købe der, har ellers købt der mange gange før hen

18 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Langt fra ok for en takeaway til restaurantpriser!

Min mad igår fra WOK Christianshavn var under al kritik! I min Panang Curry m/kylling (til 149 kr.) var det kun 7 lille bitte små stykker kyllingekød og resten broccoli og gulerødder! Langt fra ok for en takeaway til restaurantpriser! Sovsen var ikke sovs, men suppe.

19 maja 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej