Besteld en betaald!!! een groot hondenkussen maar helaas niks ontvangen en van kast naar de muur gestuurd . Dikke bedriegers en oplichterij
Zobacz, co mówią recenzenci
Ordered sth first half of January…still didn’t arrive… I only hear ‘mañana, mañana’… Please don’t order from this site anymore Julia - als dat al haar echte naam is - heeft talloze keren laten w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb een betoverende maanlamp besteld bij winterwolkje, maar helaas kwam de bol helemaal vacuüm gezogen aan en niet meer uit te deuken. Overlegt en Winterwolkje heeft een nieuwe gestuurd. Helaas kwa... Zobacz więcej
Na ontvangst van het bestelde artikel moest ik constateren dat dit kapot en in slechte staat is. Na contact met u heeft u direct gereageerd en aangeboden een nieuw artikel te sturen. ik heb gekozen vo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vragen? Mail naar info@winterwolkje.nl 😄
Dane kontaktowe
Holandia
- winterwolkje.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
"'tandenborstel"van onze hond was…
"'tandenborstel"van onze hond was binnen de kortste keren kapot. Ik heb wel degelijk gereageerd per email maar nog geen geld terug gekregen

Prima levering
Bestelling nooit ontvangen!
Bestelling nooit ontvangen!
Naar aanleiding van onderstaand bericht weer contact opgenomen met de klantenservice. Uiteraard geen reactie of product ontvangen.

Odpowiedź od Winterwolkje
Ik wacht al twee weken op het bestelde…
Ik wacht al twee weken op het bestelde artikel
Helaas is winterwolkje onbereikbaar

Bestelling kwam uit buitenland
Bestelling kwam uit buitenland, had ik niet meteen door. Netjes op de hoogte gehouden voortgang aankomst. Bij aankomst was het niet hetgeen ik verwacht had. Retour beleid zeer coulant.
Erg fijne website goede service
BESTEL HIER NIKS!!
Maand geleden al een product besteld. Nog steeds niks ontvangen. Na meerdere malen mailen telkens als antwoord: over 2 dagen weet ik meer, krijg je een nieuwe track en trace etc. En ondertussen nog geen stap verder. Op vraag over compensatie of geld terug geven ze gewoon geen antwoord. Hele slechte ervaring.
Update 01-03-22: nog steeds geen oplossing , ondanks mail contact. Geven nu weer aan binnen een week een track en trace te ontvangen. Heb al besteld in januari!! Ik vraag om geld terug ipv levering geen reactie. Daarnaast proberen ze mijn beoordeling te laten verwijderen, ondanks dat ik gewoon mijn bestelnummer heb bijgevoegd. Niets bestellen dus!!!
Producten moeten uit het buitenland komen, hier communiceren ze niet duidelijk over bij aanschaf. Staat echter wel duidelijk in de track en trace. Kunnen dus nooit levertijd nakomen. Bestellen gewoon via Ali Express en laten jou de hoofdprijs betalen en een eeuwigheid wachten. Zelf bestellen via Ali is goedkoper en zelfs nog sneller.

Odpowiedź od Winterwolkje
Ze verdienen die ene ster nog niet…
Ze verdienen die ene ster nog niet eens. Ze verkopen geen nl producten. Je krijgt je bestelling gewoon vanuit china. Als ik bij ali had willen bestellen dan had ik dat zelf wel gedaan. Ipv 0,67 bij ali betaal je 20 euro waardoor je dus giga opgelicht word. 2x Klacht hierover ingediend dat ik mn geld terug wil maar heb nooit meer een reactie ontvangen. Slecht bedrijf koop hier niets!!!
Update 4-3-2022. Winterwolkje aangezien jullie niet reageren op de mails die ik jullie stuur (3 dagen geleden opnieuw) hierbij het verzoek om mijn mail te behandelen. Lijkt erop of jullie me geblokkeerd hebben. Mijn bestelnr was 16672. Willen jullie aub zelf contact met me opnemen voor een oplossing?!

Maanlampje
Helaas was het maanlampje wat ik besteld had kapot toen het aankwam. De medewerker van Winterwolkje heeft mij een zeer klantvriendelijke oplossing aangeboden. Bedankt hiervoor en een pluim.
Retournering is snel verwerkt en aankoopbedrag teruggestort
Ik heb een artikel geretourneerd omdat ik het bij nader inzien niet nodig had. Winterwolkje heeft de retournering snel verwerkt en het bedrag teruggestort. Bedankt voor de zeer klantvriendelijke, coulante houding.
Retourneren? Geld terug? Ben benieuwd….
Het begint op een dagboek te lijken. Bestelling onderweg, toch weer niet. 40 (!) Dagen Corona vertraging. Ondertussen gewoon door adverteren met dit product op facebook. Zodat de zending uit China kosten effectiever wordt? Annuleren kon ook niet zei Winterwolkje. Wettelijk kan dat echt wel. En tja: prijs-kwaliteit van eindelijk ontvangen foeilelijk plastic lampje ad € 30 is treurig. Nu weer een foto moeten sturen van uitgepakte product. Why? Vraagt H&M toch ook niet? Winterwolkje.NL doet zich als Nederlandse website voor, het Nederlandse info-adres werkt niet; het blijkt een gmail adres te zijn. Er valt nog een hoop te leren voor dit Chinese bedrijf. Vooral over het wettelijke herroepingsrecht en ook retourbeleid. Dat lijkt in elkaar geknutseld. Ik ben benieuwd dus, wat mijn foto toevoegt en hoe dit zal aflopen…

Odpowiedź od Winterwolkje
Ik was niet zo blij met mijn bestelling…
Ik was niet zo blij met mijn bestelling maar de klantenservice heeft het heel netjes opgelost.
Wat een fijne en snelle service van…
Wat een fijne en snelle service van winterwolkje, helemaal blij mee!
Zeer eerlijke verkoper
Zeer eerlijke verkoper. Had een probleem en werd onmiddellijk in orde gebracht.
Een goede service
Een goede service. Nadat het lampje, door het vervoer, kapot ontvangen was, is het bestede geld voor de bestelling volledig terugbetaald. Netjes!!
100% betrouwbaar en eerlijk
ik heb alleen positieve ervaringen met Winterwolkje. Ze luisteren echt en zeer oplossingsgericht. Geloof de lelijke reviews niet, maar ervaar het zelf. Er wordt ook direct gereageerd. Geld terugstorting is geen probleem, doen ze direct. Heb respect voor ondernemers voor dat je klaagt. Wees zelf Gewetensvol. Een vetrouwd gevoel.
Alles in orde......
Prima service!!!
Super tevreden
Super tevreden doordat Winterwolkje me goed geholpen heeft toen ik een bestelling wilde retourneren.
Levering duurde heel lang ,kwam uit China
Levering duurde heel lang
Bleek uiteindelijk uit China te komen ipv Nederland
Indien ik dit goedkoop bij Ali wil bestellen en lang wachten doe ik dat
Bestel bij u en betaal veel meer hiervoor om dit dan ook snel te hebben.
Toestel zelf is heel goed maar vind dit aan 1/5 vd prijs bij Ali

Doświadczenie Trustpilot