Banner for Winston

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Ik heb Winston gecontacteerd voor een arbeidsrechtelijke kwestie. Eerste contact (met sales/adviseur) en info: echt top. Vriendelijk, snel en duidelijk klantgericht. Maar het gesprek met de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ze hebben oprecht geluisterd naar mijn situatie. Maar het mooie was dat ik mijn eigen tempo zelf mocht bepalen. Ze zijn niet opdringerig en respecteren de bepaalde stappen die ik zette.

Oceniono na 5 z 5

Vroeg uitleg via jullie site die ik online vond. Dag erna al telefonische uitleg over jullie werking, kosten, enz. Kreeg dit correct bevestigd via mail. Twee dagen later al afspraak met Mtr. Vand... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik werd gedagvaard in een zaak voor overmatige snelheid op nogal een rare plaats. Na het eerste contact wist ik dat ik me niet slecht hoefde te voelen aangezien zij dit ook erkende als een misleidende... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne

Informacje o Winston

Napisane przez firmę

Winston is een innovatief advocatenkantoor in Vlaanderen en Brussel, gespecialiseerd in toegankelijke, transparante en klantgerichte juridische dienstverlening. Ons team van ervaren advocaten biedt deskundig juridisch advies in uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder familierecht, ondernemingsrecht, verkeersrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, consumentenrecht, strafrecht, asiel- en migratierecht, contractenrecht en het oprichten van een eigen bedrijf. Winston onderscheidt zich als advocatenkantoor door vaste, competitieve prijzen per stap—zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Zoek je een advocaat familierecht in Antwerpen, een ondernemingsrecht advocaat in Gent, of juridisch advies bij een arbeidsconflict in Brussel? Winston combineert digitale efficiëntie met persoonlijke service: je krijgt altijd een vaste contactpersoon en kunt kiezen voor online of fysieke afspraken. Dankzij slimme AI-tools ontvang je snel een offerte op maat en een duidelijk stappenplan, afgestemd op jouw situatie. Winston zet sterk in op lokale aanwezigheid en online vindbaarheid, zodat cliënten in heel Vlaanderen en Brussel eenvoudig juridische hulp kunnen vinden. Neem contact op via chat, e-mail, WhatsApp of telefoon en ontdek hoe Winston jouw juridische problemen oplost—snel, efficiënt en tegen een vaste prijs zonder verborgen kosten. Want iedereen verdient een advocaat aan zijn zijde.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Claes

Hoi iedereen, ik zou Winston zeker aanraden aan iedereen die een advokaat nodig heeft. Ze hebben ons emorm geholpen met ons probleem en ons zeer goed ontvangen om onze zaak uit te leggen. Ze houden je zeer goed op de hoogte van elke stap die ze ondernemen en je kunt hun altijd via mail vragen stellen die je verder helpen kunt. Zonder hun hulp waren we ten gronde gericht. Dank je wel Morgane en collega's

1 czerwca 2025

Odpowiedź od Winston

Heel erg bedankt voor je warme aanbeveling. We doen er alles aan om mensen zoals jij bij te staan met open communicatie en toewijding. Fijn dat ons team zo’n verschil konden maken.

Zeer tevreden

Duidelijke afspraken gemaakt, vlotte communicate met Mevr Standaert.
Ze heeft me goed bijgestaan bij mijn dossier en bij die van mijn vriend.

29 lipca 2025

Odpowiedź od Winston

Bedankt voor je vertrouwen. Duidelijke afspraken en een vlotte opvolging zijn voor ons belangrijk — fijn dat je daar tevreden over bent.

Supper advokaten

1 czerwca 2025

Odpowiedź od Winston

Dankjewel voor je aanbeveling en vertrouwen. We zijn blij dat we écht het verschil hebben kunnen maken — en staan altijd klaar om mensen met dezelfde toewijding te helpen.

Snel en goed geholpen

Zeer vlot en goed geholpen met juridische vraag over een conflict met een klant.

4 czerwca 2025

Odpowiedź od Winston

Dankjewel voor je reactie. Fijn dat we je snel en doeltreffend hebben kunnen helpen met je vraag.

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken, steeds bereikbaar en met kennis van zaken. Dank voor de gunstige uitslag.

24 lipca 2025

Odpowiedź od Winston

Bedankt voor je vertrouwen. We staan voor duidelijke communicatie en deskundige ondersteuning — goed om te horen dat je dat zo ervaren hebt.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb beroep gedaan op Winston…

Ik heb beroep gedaan op Winston advocaten ivm een geschil omtrent een verborgen gebrek na aankoop van een woning.

Ik ben heel goed bijgestaan geweest door advocaat Morgane Duyck.

Eerste teamsgesprek werd snel ingepland waarbij naar mijn verhaal en vraag geluisterd werd. De verdere communicatie via mail omtrent mijn verder vragen en het opstellen van de ingebrekestelling gebeurde steeds snel en vlot.

Vooraf duidelijk offerte van de kosten in de verschillende mogelijk stappen gaf rust en duidelijkheid.

16 lipca 2025

Odpowiedź od Winston

Dankjewel voor je vertrouwen. We hechten veel belang aan duidelijke communicatie en een snelle opvolging — goed om te horen dat dat voor jou zo aanvoelde.

Oceniono na 4 z 5

Professionaliteit en snelheid van dienstverlening

De respons op mijn juridische vragen is er vlug gekomen. De professionaliteit van de medewerkers heb ik kunnen ervaren.

17 lipca 2025

Odpowiedź od Winston

Dank voor je reactie. We vinden het belangrijk om snel én professioneel te werken — fijn dat dat voor jou ook zo overkwam.

Oceniono na 5 z 5

met 1 zeer goed en verduidelijk gesprek…

met 1 zeer goed en verduidelijk gesprek via teams en daarna een vlotte uitwisseling per mail. Meer was niet nodig. Dat ging dus zeer vlot

Altijd snel antwoord op mijn per mail gestelde vragen en duidelijk advies en zeer vriendelijke mensen

8 lipca 2025

Odpowiedź od Winston

Bedankt voor je fijne feedback. Vlot overleg en helder advies zijn voor ons vanzelfsprekend — goed om te horen dat je dat zo hebt ervaren.

hulp bij vredegerecht

Ik werd bijgestaan door Wouter Buyck in een zaak voor het vredegerecht met mijn buren.

Ik ben bijzonder tevreden over de inzet en het geduld dat Wouter hierbij aan de dag legde.

De vooraf afgesproken vaste prijs gaf me van bij de start een gerust gevoel. Zeker omdat de tegenpartij er alles aan deed om de procedure zo lang mogelijk te rekken, was het fijn om te weten waar ik financieel aan toe was.

Wouter begreep mijn standpunt meteen en wist dit telkens op een correcte manier te vertalen naar de vrederechter en de tegenpartij. Hij verdedigde mijn visie met overtuiging en toewijding, wat ik enorm waardeer.

10 lipca 2025

Odpowiedź od Winston

Dank voor uw vertrouwen en uw waardering. Wij geloven sterk in duidelijke afspraken en een betrokken aanpak, en het doet deugd te horen dat u dat ook zo ervaren hebt.

Zeer communicatief

Zeer communicatief. Transparant. Duidelijk. Constructief. Correct. Een aanrader wie op zoek is naar een eerlijk en correct advocatenkantoor.

9 lipca 2025

Odpowiedź od Winston

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Transparantie en correct advies zijn voor ons vanzelfsprekend — fijn dat dat ook zo bij u is aangekomen.

Zeer goede ondersteuning.

Zeer goede ondersteuning.
Eeer goede voorbereiding
Dankuwel Jens

7 lipca 2025

Oceniono na 5 z 5

Winston, een absolute aanrader!

Zeer vlotte communicatie en contact met mijn raadsman die mij, zoals beloofd, perfect op de hoogte hield van elke actie.
Beschrijft zijn standpunten uitvoerig, dewelke tevens goed onderbouwd zijn.
Bijzonder respectvolle, aangename stijl waarbij maximale inspanningen worden gedaan om mij als cliënt tegemoet te komen. We voelden ons "begrepen"!

1 lipca 2025

topbureau

luisterend oor
uitstekend advies
(klant)vriendelijk

30 czerwca 2025

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende juridische ondersteuning en betrokkenheid

Ik heb onlangs beroep gedaan op Winston Advocaten voor ondersteuning bij een huurgeschil en ben enorm tevreden over hun dienstverlening. Meester Katalien Van Holsbeke heeft mijn dossier met uiterste zorg behandeld: professioneel, empathisch en doortastend.

Ze nam de tijd om mijn situatie grondig te analyseren, dacht strategisch met me mee en gaf helder advies over de mogelijke stappen. Wat ik vooral waardeerde was haar menselijke aanpak en het feit dat ik me gehoord en serieus genomen voelde — iets wat voor mij als cliënt met een chronische aandoening (fibromyalgie) heel belangrijk is.

De communicatie verliep vlot, duidelijk en op maat. Dankzij hun tussenkomst heb ik weer vertrouwen dat mijn zaak correct en met respect voor mijn rechten wordt aangepakt.

Ik kan Winston Advocaten en specifiek Meester Van Holsbeke zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken juridische partner.

Met dank,
Shelley

4 czerwca 2025

Aanrader

Snelle en praktische hulp! Het probleem was op een paar dagen opgelost.

26 czerwca 2025

Zeer tevreden

Zeer snelle reactie met correct advies en ondersteuning. Zeer tevreden.

25 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej