Ang. foder til små hunde , vi har gode erfaringer med at bruge Winner Plus Mini, til vore små hunde ( Shih tzu ) . Winner Plus Mini , dæmper at øjnene løber og der dannes de røde streger under øjnene... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Winnerplus Puppystarter er rigtig godt foder til vores golden retriever hvalp på nu 4 måneder. Hun har fået det siden hun var 8 uger og pelsen står blank og hun er rigtig glad for det. Vi bruger det o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De er rigtig gode til at vejlede i foder i butikken. Foderet er supergodt- min schæfer har den flotteste pels og dyrlæge er faktisk meget imponeret over det. Denne gang fik vi samtidig en god op... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget fin oplevelse indtil videre. Nemt at bestille og levering var også helt efter bogen. Indtil videre spiser hunden meget fornøjet af det nye foder og det er SKØNT! Hanne
Reakcja na opinię
Vi importere kvalitets hunde og katte foder fra Tyskland. Mærkerne er Winner Plus hunde og katte foder, Bosch hundefoder og Sanabelle kattefoder.
Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Winnerplus
Jeg har brugt Winners Plus siden importen til Danmark startede og har altid været mere end tilfreds med service og produkter, hvor pris og kvalitet passer til hinanden.

Odpowiedź od Winnerplus
Altid hurtig ekspedition og levering lige til døren

Odpowiedź od Winnerplus
Rigtigt godt junior produkt. Nu prøver vi voksenhundefoderet og ser frem til om det er ligeså godt. Problemfri bestilling og levering.

Odpowiedź od Winnerplus
Gode produkter og hurtig levering. Godt udvalg på hjemmesiden.

Odpowiedź od Winnerplus
Hurtigt levering og foderet svare til forventning.

Odpowiedź od Winnerplus
Vi har kun brugt hvalpe foderet, hvilket vores ellers kresne hund gerne vil spise. Så det kan vi bestemt anbefale. Grunden til at der kun er 4 stjerner er, at der er for lang leveringstid. De sidste par gange er det gået næsten en uge før vi har fået vores foder, og de skriver 1-2 dage.

Odpowiedź od Winnerplus
Hurtig levering og med en overraskelse i kassen. Dog lidt ærgerligt, at leveringstid ikke fremgår af ordrebekræftelsen.

Godt produkt Hundene elsker det,
Kan sagtens bruges som godbidder.

Hurtig effektiv levering. Kender produktet. Kan klart anbefales

Odpowiedź od Winnerplus
Indtil videre kan jeg kunne give 5 stjerner. Har kun handlet der én gang, men regner da med, at handle der igen for hunden er helt tosset med det nye mad.

Odpowiedź od Winnerplus
Har bestilt nu to gange. Både hurtigt og korrekt indhold. Hurtig svar ved henvendelse på mail pga valg af leveringsshop. Alt-i-alt et sted jeg handler også næste gang.

Odpowiedź od Winnerplus
Utrolig hurtig levering. Bestilte fredag sidst på eftermiddagen og det var allerede her om mandagen. Kan kun anbefales :))