Virkelig god service! De har været utrolig hjælpsomme og levering ankom præcis som lovet og med fin info under vejs. Kan uden at blinke anbefale dem til andre kunder. Vil helt sikkert vende tilba... Zobacz więcej
Kom tilfældigt til vinsmagning hos Noer og Kofoed for et par år siden. Har faktisk ikke købt vin andre steder og deres vin smagninger bliver altid skrevet i kalenderen så snart der er dato! Vinene... Zobacz więcej
Noer Wines har arrangerer vinsmagning hjemme hos os, 2 gange nu. Vi har begge gange haft den lokale vinkonsulent Jeppe på besøg. Jeppe medbragte et bredt udvalg af både bobler, hvide og røde vine... Zobacz więcej
Noer & Kofod er den bedste vinhandel man kan bruge , vi har brugt deres ekspertise mange gange både til alm vinsmagning , men også til bryllup , fest og alm brug. De har styr hvilke vine du kan lid... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi har stor fokus på oplevelsen med vin, og derfor fortsætter vi det populære koncept med vinsmagninger for virksomheder og hjemme i privaten. Vores mange kompetente vinkonsulenter glæder sig til at komme ud til dig eller din virksomhed og afholde en vinsmagning efter ønske. Det er og bliver en dejlig måde at være sammen på – og så er det en god mulighed for at finde vinen, der passer til enhver lejlighed. Vores ambition er, at hver af vores kunder opnår det rigtige vinkøb på baggrund af den rigtige vejledning. Det skal være en fornøjelse lige fra første møde med Wines & Co., til du sidder med glasset i hånden. Vi vil I hvert fald gøre vores bedste for det.
Viborgvej 97, 7400, Herning, Dania
- +45 31 50 90 52
- info@winesnco.com
- winesnco.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig god service!
Virkelig god service!
Kan uden at blinke anbefale dem til andre kunder.
Vil helt sikkert vende tilbage.
Svindel og svineri
6. Uge ingen vin. Ingen penge retur.
Der svares ikke på spørgsmål men jeg skældes ud i stedet for.
Jeg har tilbudt selv at hente vinene (13 flasker), men jeg er oprigtig i tvivl om de overhovedet eksisterer.
Man skal holde sig langt væk fra dette firma.
Personligt melder jeg dem til politiet for svindel nu og vil anbefale andre med samme oplevelse at gøre det samme.
- Det kan man gøre på politiets hjemmeside under “økonomisk svindel på nettet”.

Få nu styr på det
Vi var den 20/5 2023 til vinsmagning i Hillerød. Det blev ikke just den oplevelse vi havde set frem til. Vi blev tildelt en vin konsulent, ikke vores lokale. Efter vi havde valgt et antal vine vi skulle han lave rækkefølgen de skulle smages efter. Det resulterede i at der nu var 4 andre vine på listen… der gik så 75 minutter før vi fik serveret første smagsprøve, det med beskeden om at det ville komme til at gå lidt stærkt med det antal vine vi havde valgt… vi valgte ud fra at vi havde 3 timer!
Vi valgte trods alt at købe nogle af vinene, de blev også leveret ret hurtigt, men grundet IT udfordringer kommer der først en faktura 3/7, den bliver betalt 7/7. Fik en rykker i februar 2024, hvorefter jeg har talt med en af ejerne og den lokale konsulent, sendt dokumentation. Alligevel får jeg endnu en rykker i marts…. Et firma der ikke har styr på ret meget!

Gode varer
Gode varer. Rimelig leveringstid. Æsken varerne kom i var lidt stor, men fint pakket.

Odpowiedź od Wines&Co.
Jeg sende gavekurven til mine forældre
Jeg sende gavekurven til mine forældre, jeg kunne ikke købe et kort, hvor jeg kunne ønske dem glædelig jul, så når i skriver til mig, bruger i mine forældres navne, for det ser ud til at de har købt gaven til dem selv, der er plads til forbedring. Men ellers var det nemt at bestille,
Vh Susanne GodtNytår

Odpowiedź od Wines&Co.
Har altid haft en første klasses…
Har altid haft en første klasses oplevelse med Pieroth Wines -smagsmæssigt og leveringsmæssigt gennem mange år i Århus/Brabrend og senere i CPH. Gælder stadig. Fra kunde i mere end 40 år.

Odpowiedź od Wines&Co.
Tak for en rigtig god oplevelse.
Tak for en rigtig god behandling af min bestilling. Den blev modtaget dagen efter bestillingen.

Odpowiedź od Wines&Co.
God vin til fornuftige priser leveret…
God vin til fornuftige priser leveret til tiden.

Odpowiedź od Wines&Co.
Jeg er glad for produktsortimentet
Jeg er glad for produktsortimentet, men levering af varer virker lemfældig når en dyr kasse vin blot sættes ved en gadedør med adgang for offentligheden på gade og vej.
Derudover ingen mulighed for at have kontakt med fragtmanden indtil han gider at give besked kort før levering uden mulighed for at reagere.
Endelig må jeg sige at leveringstiden er lang fra bestilling, så man kan komme i tvivl om kassen overhovedet kommer.

Spitzenklasse.
Spitzenklasse.
Noer tog imod bestilling - Noer sendte - Jeg vandt. Hele processen forløb perfekt - og vinen var fremragende.

Odpowiedź od Wines&Co.
I fik ikke fem stjerner på grund af at…
I fik ikke fem stjerner på grund af at vi ikke var stillet som jeg havde skrevet men ellers har det godt

Rigtigt gode Vine inkl champagne
Rigtigt gode Vine inkl champagne. Hurtig betjening, godt udvalg

Odpowiedź od Wines&Co.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.