Rigtig god oplevelse. Flasker pakket ind i folie, fin service. Hurtig levering.
Reakcja na opinię
Helt igennem fantastisk og gennemført service. Bestilte min ordre, fik umiddelbart en bekræftelse, herefter en direkte e-mail henvendelse omkring selve leveringen på adressen. Ordren ankom fakt... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Samler du også på vin eller overvejer du, at begynde? Winecollector.dk er for dig, der værdsætter udsøgt og eksklusiv vin og champagne - endda til de bedste priser🍷🥂🍇
Lyskær 8A, 2730, Herlev, Dania
- 42 60 35 80
- kontakt@winecollector.dk
- winecollector.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk hjelpsom!
Fantastisk hjelpsom!
God kommunikasjon, svarte på alle mine spørsmål og gikk virkelig "all in" for å hjelpe emg emd å få gjennomført betaling og levering på en passende måte.
A+++

For vild service
Forleden bestilte jeg noget vin, som skulle leveres med GLS. Jeg kunne følge levering på GLS app og konstatere, at den ene kasse røg retur fordi den var for tung til pakkeshop (🤷♂️). Jeg henter den kasse i pakkeshop som ER ankommet og tænker, at jeg må have fat i Winecollector og høre hvad der sker… søreme om ikke de kom mig i forkøbet - endda ved selv at møde op på min adresse med den ‘for tunge kasse’. Klasse service. Bedste anbefalinger fra en ny stamkunde. 👍😊.

Odpowiedź od WineCollector.dk
Rart at modtage en så dyr vare i så god…
Rart at modtage en så dyr vare i så god og forsvarlig indpakning. Meget tilfreds med tiden der gik inden jeg modtog pakken. Vil anbefale jer til andre når der skal købes dyre vine 👍🤩

Odpowiedź od WineCollector.dk
Købte en vin der var udsolgt.
Købte en vin der var udsolgt.
De ringer mig op og tilbyder mig en bedre årgang uden afregning. Hurtigt og effektiv god service! Handler gerne igen.

Odpowiedź od WineCollector.dk
Super service og god vin
Super service. Venlige mennesker. God vin.

Hurtig og udpræget venlig
Hurtig og udpræget venlig, kyndig betjening.

Odpowiedź od WineCollector.dk
Rigtig godt udvalg og gode priser
Rigtig godt udvalg og gode priser. De havde ikke den jeg ønskede, men jeg fik to andre lækre vine til én pris.

Bedste service EVER
Bedste service EVER. Super hurtig levering. Garmon 2016. Fantastisk vin. Kan varmt anbefale den og Winecollector.

Odpowiedź od WineCollector.dk
Det har været den bedste oplevelse at…
Det har været den bedste oplevelse at handle med winecollector, helt utrolig god kundeservice og hjælp. Gode produkter og hurtig levering. Kan helt klart anbefale dem og jeg handler selv her fremover.

Odpowiedź od WineCollector.dk
Fremragende vine og god personlig…
Fremragende vine og god personlig service!

Skuffer aldrig.
Har nu handlet flere gange hos Winecollector og er aldrig blevet skuffet.
Deres udvalg er fremragende - deres service endnu bedre.
Har kun de varmeste anbefalinger at sende deres vej, og glæder mig allerede til næste handel.

Odpowiedź od WineCollector.dk
Rigtig gode priser og levering indenfor…
Rigtig gode priser og levering indenfor 2 dage.
kommer helt sikkert igen.

Kanon oplevelse.
Kanon oplevelse.
Nemme at tale med, et flot udvalg og super hurtig levering.

Odpowiedź od WineCollector.dk
Helt igennem fantastisk og gennemført…
Ordren ankom faktisk før det lovede tidspunkt hvilket bare er helt top; da det indgik I aftalen at der var fleksibel modtagelse.
Yderligere har jeg fået et parti vin som nu er vanskeligt at skaffe, og som ikke er tilgængelig mange steder længere og så til markedets bedste pris.
Winecollector får de bedste anbefalinger fra mig 5*+

Perfekt service
Perfekt service. Bestilte for et par dage siden og mine vine er allerede kommet frem - endda en søndag :)
Tak for virkelig god service.

Odpowiedź od WineCollector.dk
Har handlet på sitet i dag
Har handlet på sitet i dag - var lidt skeptisk da der ikke var nogen anmeldelser her på TP og en nyopstartet webshop med billige priser - valgte at skrive SMS og fik hurtigt svar tilbage - jeg kunne komme og afhente det bestilte.
Alt var lige efter bogen, og jeg handler der gerne igen.