Winbance Recenzje

4,3

Excelente servicio pago inmediato , QUISERA que siguieran así y demostrando que son una excelente empresa x ahora recomendada LA ÚNICA MANERA QUE TENEMOS LOS USUARIOS DE RECOMENDAR ES CUANDO PAGAN... Zobacz więcej

Winbance es una estafa. Invertí, opere hasta que pude tener un resultado positivo en la pantalla, pero al solicitar retiro no pagaron nada y me bloquearon la cuenta. Me reafirmo y sostengo lo dicho. C... Zobacz więcej

Uno de los aspectos que más me ha gustado de Winbance es la rapidez de su soporte técnico. Cada vez que he tenido una duda o inconveniente, el equipo ha respondido en poco tiempo y con una actitud pro... Zobacz więcej

Hace unos días tuve un problema con mi Ninja que la cuenta no aparecía, se conectaba pero no podia operarla . Intente de todo hasta que me.ham ayudado de manera remota solucionando de manera Super e... Zobacz więcej

1. Alternatywne usługi finansowe

Company Winbance It is an evaluation company that is an evaluation process of one challenge. If the trader succeeds, he orders to the funded account, where he can manage a funded account of up to 150,000 US dollar

Doskonała

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 106

Napisz recenzję

My Bad Experience with Winbance

My Bad Experience with Winbance

I want to share my experience with Winbance to warn others. I requested a withdrawal from my account, and it's been over six months with no success. Despite repeated follow-ups, they have not processed my withdrawal or provided a clear explanation. It feels like they are deliberately avoiding their responsibility. I’m extremely disappointed and frustrated with their lack of transparency and support.

I hope this helps others make an informed decision before trusting this platform with their money.

21 listopada 2024

RECOMENDADO!

Si estás buscando una empresa que te ofrezca flexibilidad para pasar sus evaluaciones y además a un precio que no te deje en banca rota, ¡Winbance es una buena opción!

19 maja 2025

Muy buena empresa

Muy buena empresa, tienen unas reglas de trading muy claras que no son para nada ambiguas ni te harán perder las cuentas sin razón, respetan bien las reglas establecidas por ellos, el equipo de atención al usuario responde en menos de una hora, son ágiles con las respuestas, la gestión y los pagos. Es una empresa muy competitiva y sin duda la más económica del mercado.

19 maja 2025

muy buena empresa

muy buena empresa , excelentes reglas fexibles para ayudarte a alcanzar la consistencia y muy responsables , excelente experiencia super recomendada

16 maja 2025

alert scam dont send my payout more…

alert scam dont send my payout more than 4 mounth

13 maja 2025
Logo Winbance

Odpowiedź od Winbance

Hello nasdaaq

Thank you for sharing your feedback. At Winbance, we prioritize transparency, integrity, and customer satisfaction. We take all reviews seriously, especially those that raise concerns.

After conducting a thorough review of our records, we found no active account or pending withdrawal request under your name. Our team has previously communicated with you regarding this matter, and we can confirm that any previous withdrawal request you submitted was processed and completed successfully.

We always strive to address and resolve any issues our users may encounter. If you believe there has been a misunderstanding or have any additional information to support your claim, we kindly ask you to reach out to our support team at support@winbance.com. Our dedicated team is here to assist you and ensure your concerns are resolved promptly.

We value your input and encourage open communication. Please feel free to provide us with more details so we can investigate further and address your concerns properly.

Thank you for giving us the opportunity to resolve this matter.

Sincerely,
The Winbance Team