Wildebeest Gastropub Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wildebeest Gastropub Wildebeest er Aalborgs første rendyrkede gastropub. Kom forbi og smag vores rustikke mad og drikkevarer og få en helt særlig kulinarisk oplevelse! Events 30/6-2017: LIVE MUSIK med Christian Bundgaard. Se facebookeventen f...

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

18 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 2 z 5

Dårlig service

Maden var god men. Syndes sku det er for dårligt man sider og venter i 45 minutter på at de skal komme og tage mod bestilling. + man skal slev tage fat i en tjenere. Det sku for dårligt….

8 czerwca 2026

Ærgelig oplevelse

Vi var ude at spise i forbindelse med en fødselsdag, og desværre blev min oplevelse ikke særlig god.

Der opstod først forvirring omkring vores burgere, og min skulle laves om. Da den kom igen, var bøffen meget overtilberedt og smagte brændt, så jeg ikke kunne spise den.

Jeg gjorde opmærksom på det, men oplevede i første omgang modstand frem for forståelse, hvor tjeneren fastholdt, at det var sådan burgeren skulle være, uden reelt at forholde sig til, at den var uspiselig.

Først da en fra køkkenet kom ud, blev burgeren fjernet fra regningen, og jeg fik tilbudt noget andet. På det tidspunkt var resten af selskabet dog færdige med at spise, og jeg havde mistet appetitten.

Jeg savnede især en mere imødekommende håndtering fra starten, da det hurtigt kunne have gjort oplevelsen langt bedre.

Det var en ærgerlig oplevelse at sidde med – og gå derfra med. Jeg havde ellers glædet mig til at smage deres burgere, men har desværre ikke rigtigt lyst til at komme igen efter denne oplevelse.

11 kwietnia 2026

5 stjernet oplevelse!

Anderledes, men fantastisk, oplevelse

Vi fik Beefcakeburgers og sådan en er rigelig til de fleste.
Den smagte fantastisk.
Virkelig søde medarbejdere!

Mit første besøg men bestemt ikke det sidste!!

19 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækker mad og søde…

Virkelig lækker mad og søde medarbejdere.
Min kæreste og jeg har lige spist her og helt igennem søde medarbejdere. De var smilene og imødekommende.
Restauranten i sig selv er virkelig fin og hyggelig. Der er ikke for meget støj og alt i alt så er det en resultant hvor der kommer nogle mennesker og spiser så en smule støj kan man ikke undgå.
Maden var helt igennem lækker og man bliver helt mæt med en virkelig god smagsoplevelse.
Igen virkelig god resultant

18 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde ingen kendskab til…

Jeg havde ingen kendskab til restauranten men fik et link sendt til mig. Var inde i besøg dem i dag. Helt igennem en fantastisk oplevelse, så sød personale, gode burger og så skønt et sted .. fantastisk vejledning. Kan varmt anbefales at prøve ..

20 grudnia 2024

Dårlig stil

Vi kommer lige derfra. De havde noget madspild få 15% eller et tilbud på 150 og så var der mætheds garanti. Vi gik med det sidste. Efter den første slider fik både min søn og jeg det mist særligt og kunne ikke spise mere. Jeg spurgte pænt om ikke vi kunne ændre det da det var rigtig dyrt at give 150 for en slider til 69-15% det ville de ikke være med til. Bevares det er de vel i deres gode ret til. Ved ikke om købeloven gælder indenfor restaurations branchen men det er dælme dårlig service. Vi sætter ihvertifald aldrig vores ben der mere.

13 lipca 2024
Oceniono na 3 z 5

Overraskende god mad

Helt igennem en god mad oplevelse som var bedre end vi forventede på forhånd. God og opmærksom service fra personalet. Dog træk det ned fra 4 til 3 stjerner grundet den dårlige luft fra køkkenet. Efter der blev travlt var der en kraftig røg/fedt tilosning i lokalet. Få styr på det da det ødelægger en ellers rigtig god oplevelse hos jer.

1 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Nogle af de bedste burgere jeg har smagt

Nogle af de bedste burgere jeg har smagt!!

Jeg er en kæmpe burgerfan, og der er altså blevet spist en del burgere igennem mit liv - men de her må siges at være nogle af de bedste burgere jeg har fået.

Det hele spiller bare - fritterne er helt perfekt sprøde, dressingerne er så lækre og der er ikke en finger at sætte på noget.

Særligt ´Chili Chandler´ kan anbefales. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

14 lutego 2023

Gennemført dårlig service

Gennemført dårlig service!

Vi besøgte wildebeest ved nordkraft efter en aften med underholdning derinde.. Vi kommer ind cirka 22:30 og vil egentlig bare gerne drikke en øl eller 2. En ung pige kommer (efter 10 minutter) og tager i mod vores bestilling.

Efter yderligere 10 minutter kommer hun med de øl vi har bestilt og da hun servere dem, fortæller hun at hun lige vil gøre opmærksom på at hun lukker kl 23... Vi har derfor 10 minutter... Ikke nok med at hun ikke oplyser dette da vi bestiller, og måske får serveret lidt hurtigere end 20 minutter.. Så blev informationen også slynget ud med en sådan arrogance at jeg aldrig har oplevet noget tilsvarende.. Vi hørte hende ydermere snakke ned til andre besøgende hvilket absolut ikke gjorde stemningen hyggeligere for os andre.

Det blev så første og bestemt sidste gang jeg stiftede bekendtskab med Wildebeest... Ansæt noget personale der gider være dér så kan man måske lokkes en anden gang.

5 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

En helt igennem overraskende god…

En helt igennem overraskende god oplevelse.
Hyggelige rå omgivelser, skøn rock i baggrunden.
Ro og hygge, med helt sikkert Aalborgs bedste burger og sliders, og sikken nogle heftige fritter.

Hele vejen igennem mumme num.
Vi kommer helt sikkert igen.

Gemalen fik beest burger og løgringe.
Jeg fik 2 sliders og fritter.
1 slider og 1 gang fritter havde været mere end rigeligt til mig.
Lækre drinks og servicen lige i skabet.

Tak for skøn mad.

17 sierpnia 2022

Mums!

Fantastiske sliders, skønt at man kan vælge andet til end pommesfrites til og deres dips er lækre! God stemning og service - jeg kommer helt sikkert igen :-)

10 grudnia 2019
Oceniono na 4 z 5

Supergode sliders

Supergode sliders, spændende øl, en rabarber dessert der smagte fantastisk, men spar på friture dejen 😉.

6 lipca 2019
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej