Fantastische zaak met top producten en topservice. Als u het hier niet vindt dan zal je het nergens vinden. Mooie website, snelle levering met de glimlach! Proficiat aan hele van Bilsen team!
Zobacz, co mówią recenzenci
het is eigenlijk eenvoudig: je bestelt een wijnpakket -in mijn geval voor een bevriend echtpaar dat een huwelijksverjaardag vierde- ik wist echter niet dat ze die dag die ik had opgegeven voor be... Zobacz więcej
Mijn Nederlands is niet zeer goed, ik zal het in frans zeggen : excellent contact, rapide et efficace, livraison ultra-rapide, très beau choix de vins, j'en recommanderai ! et merci pour les oeufs de... Zobacz więcej
Deze zaak heeft mijn meerdere keren goed geholpen in de winkel. Nu ook op de chatfunctie. Ik had wat vragen over de smaak van verschillende wijnen kunnen stellen op de site en ben daarmee zeer vakkund... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
korvelseweg 45, 5025 JB, Tilburg
- 013-5321201
- info@wijnkoperijvanbilsen.nl
- wijnkoperijvanbilsen.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan iedereen aanraden om hier mooie…
Kan iedereen aanraden om hier mooie wijnen te gaan bestellen. Mooie wijnen, goede service, fijne mensen.
Prima service en prachtig assortiment.
Uit het prachtige assortiment een paar juweeltjes besteld en deze zijn prima verpakt bij ons gearriveerd. Eén van deze juweeltjes gaan we ontkurken op de verjaardag van mijn lief. Succes verzekerd op een geweldige verjaardag!
Er staat gratis verzending .
Er staat gratis verzending .
Maar als je al je gegevens hebt ingevuld moet je toch 12€ verzendkosten betalen.
Beetje jammer.

Odpowiedź od Wijnkoperij van Bilsen
Goede wijn en snelle Service!
Heerlijke wijnen, goede service
Heerlijke wijnen , wijn die gekozen was niet meer op voorraad ,een heerlijk alternatief gekregen in overleg .
Prima service.
Uitstekend zoals altijd
Eigenlijk zoals altijd: prima service en wederom prima tip via een aanbieding. Dit keer mbt Revelation van Badet, Clement & Cie, cabernet-merlot 2019. Heerlijk!
Mooie wijnen en superservice!
Snelle service
Goede keuze in wijnen. Snelle service met persoonlijke noot:)
Wijnen zijn goed verpakt in degelijke doos.
Hele snelle levering
Hele snelle levering. Daarbij ook een nette en vriendelijke levering met een persoonlijke boodschap, uitleg over de wijnen en recepten. Dat maakt het een cadeau aan jezelf! Heel leuk.
Prima site en correcte aflevering en…
Prima site en correcte aflevering en plaatsing van de dozen in huis.
Snelle levering compleet met…
Snelle levering compleet met proefnotities en een kurkentrekker, super.
Snel en accuraat bezorgd
Echte aanrader!
Wat een top service! Ontzettend goed en vriendelijk te woord gestaan. De bestelling werd binnen 24 uur afgeleverd met een lekker recept erbij, fantastisch!
Keurig afgeleverd! Mooie glazen.
Keurig afgeleverd. En extra: achteraf werd een extra korting gegeven als gevolg van een nieuwe actie. Heel netjes geregeld! Leuke folder van aspergewijnen er bij, helaas zonder prijzen.
Doświadczenie Trustpilot