Virkelig god oplevelse
Hurtig levering, virkelig god service.
Kan klart anbefales
Guldsmed beliggende på Søndergade 19 i Silkeborg med tilhørende webshop. Butikken med den personlige service.
Søndergade 19, 8600, Silkeborg , Dania
Hurtig levering, virkelig god service.
Kan klart anbefales
Seriøst firma med god service.
Købte øreringe i julegave til min hustru som da de så skulle i brug konstaterede at kvaliteten ikke levede op til forventning.
Fik hurtig svar på reklamation, hvor det blev tilbudt at varen kunne returneres.
Stærk og seriøs service, der gør at firmaet kun kan få den bedste anbefaling.
Jeg har bestilt en lille fin figur…. Og den kom rigtig hurtigt, og så var den simpelthen pakket så fint ind, både sikkerhedsmæssigt, og med fine guld hjerter, så det var en fornøjelse at åbne pakken. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerne fra mig.
Vanvittig god service og oplevelse lige fra bestilling til (lynhurtig) afhentning! Wienberg kan klart anbefales. 😊
Fantastisk god service. Købte mit smykke via nettet. Fik hurtigt bekræftet handlen og der gik kun få dage inden jeg modtog varen.
Jeg havde pga min egen fejl fået bestilt en forkert vare. Da jeg kontakter Anne Mette pr telefon var der kun gode råd og vejledning plus fuld returret u/b. Ganske få dage efter stod jeg med det nye smykke, som var det helt rigtige.
Kan varmt anbefale den forretning.
Rigtid god og meget venlig service i butikken og pr. telefon. Jeg kørte selv fra Fyn for at handle hos dem og det var helt sikkert køreturen værd.
Fantastisk service og utrolig rar at blive betjent af.
Vi har købt vores vielsesringe hos hende - og det var helt naturligt, at købet af morgengaven også blev foretaget hos hende.
Fantastisk, hurtig og god betjening.
Jeg købte et kleopatra vedhæng og var meget overrasket over at der kom en kæde med i købet.
De får mine varmeste anbefalinger!
Jeg bestilte et par ringe fra Susanne Friis Bjørner. Jeg måtte vente længe, men det gjorde ikke spor. Jeg blev oplyst om ventetiden og fik mulighed for at annullere, hvis jeg ikke ville vente. Kommunikationen var usædvanligt sød og venlig, og da mine ringe kom, var de simpelthen så smukt pakket ind og vedlagt et lille, personligt kort. En rigtig god oplevelse. Tak! :-)
Handler fremover udelukkende kun smykker
Hos Wienberg
Super service😃
Bestilte en ring på nettet , den kom hurtigt med posten og den var lige så smuk og fin som ønsket.
Alt i alt en helt perfekt handel.
En positiv oplevelse hele vejen. Lige fra online bestilling med lynhurtig og kompetent chat kommunikation, til ombytning af ring. Meget højt serviceniveau, hvor det kan mærkes at Anne Mette ånder for sit fag. Intim og hyggelig forretning, med egen butikshund :) hvor man bare føler sig godt tilpas og velkommen
Dejlig forretning og godt udvalg. Den ualmindelige gode service jeg fik af Anne Mette skal man lede længe efter.
har netop handlet i butikken for første gang og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer forbi. havde bestilt to sæt øreringe ved to andre guldsmede,som desværre var for små,men så var jeg meget heldig at wienberg guld og sølv havde to par i nr str på lager. de blev byttet uden problemer da alle 3 guldsmede er med i landsdækkende bytteservice. vi fik en god lang snak i butikken og venlighed og kundeservice er simpelthen i top herinde,hun er simpelthen så sød og hjælpsom. jeg kommer helt sikkert tilbage og handler hos dig. tusind tak for denne gang
Min første købeoplevelse hos Wienberg Guld & Sølv har været helt fantastisk. Bor ikke i Silkeborg, men deres webshop fungerer super godt, og det er nemt at søge, fordi man kan vælge katagorier.
Den ring jeg bestilte, havde de ikke hjemme i den rigtige størrelse, men de skaffede den hurtigt, og Anne Mette var hurtig til, at svare på mine beskeder.
Jeg skulle købe en fødselsdagsgave til min mor, med lidt kort varsel. Jeg skrev derfor til Wienberg på deres online chatfunktion, for at høre om det var muligt at nå at modtage pakken. Anne Mette svarede hurtigt tilbage, tjekkede lagerstatus med det samme og sendte pakken afsted, kort efter jeg havde lagt ordren.
Jeg har nu modtaget pakken under 24 timer senere.
Tusinde tak for god og personlig service.
Selvom det er en lille lokal shop, kan Wienberg klart anbefales!

Odpowiedź od Wienberg Guld & Sølv
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.