Oplichting!!!
Oplichting!!!! Niets kopen daar.
Nemen geen contact op niet via mail etc.
Oplichting!!!! Niets kopen daar.
Nemen geen contact op niet via mail etc.
Bestelling niet ontvangen.
Na 3 weken wachten mijn bestelling nog niet ontvangen. Krijg ook geen contact met de partij
Bedriegers zijn het ondertussen meer dan 3 weken geleden bestelling gedaan en nog steeds geen beantwoorde mails.Dus hebben wij via de politie van Eindhoven een klacht neergelegd wegens oplichting, dit zal nader onderzocht worden gelet er meerdere gevallen van oplichting zijn bij dit bedrijf.
Wat een slecht bedrijf!
Je kan je bestelling doen en uiteraard betalen. Stickers worden niet geleverd en ook op e-mail wordt niet gereageerd.
Meer dan een maand gelden een bestelling geplaatst. Nooit iets ontvangen.
Geen telefoonnummer wat je kan bellen, enkel via Facebook messenger te bereiken. Via mail geen reactie, erg jammer.
Bestel hier NIETS!
Stickers werden in verkeerde letterkleur geleverd. Herhaalde vraag per mail voor omruiling wordt niet beantwoord. Jammer!
Stickers en poster gekocht.
Poster gewoon op een A4 papier gedrukt zoals je dat thuis zou doen.
Stickers zijn ook van slechte kwaliteit.
3 weken moeten wachten op de bestelling. Ondertussen is de termijn om terug te sturen verlopen...
En dit voor de kostprijs van+-50€...
Triest