Ik had vroeger een whirlpool microgolfoven en was er heel tevreden over: het toestel is wel 20 jaar meegegaan. Gezien ik zo tevreden was, kocht ik gewoon terug een whirlpool. Maar deze vertoonde al... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na 8 jaar krijg ik een storing op mijn Whirlpool combi magnetron-oven (AMW 505/IX). Formulier ingevuld op de website, afspraak gemaakt en na een paar dagen verschijnt monteur Thomas. Een keurige man.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer teleurstellende ervaring met een Whirlpool koelkast (model WHSD18A021B1). Sinds de installatie lekt de koelkast en vriest hij verkeerd. Een eerdere reparatie hielp niet, en nu staat pas een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De klanten service heeft ons geweldig geholpen, vrijdag gebeld en afspraak voor maandag gemaakt ! Monteur kwam op afgesproken tijd na dat hij een half uur van te voren zijn komst aankondigde zo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Whirlpool. Huishoudapparaten. Sensing What Matters.
Dane kontaktowe
Holandia
- whirlpool.nl
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
4 apparaten drie kapot bureaucraten
5 jaar geleden voor op advies van de keukenleverancier voor 4 apparaten van Whirlpool gekozen in onze keuken. Koelkast, oven, combi-oven en afwasmachine. Nu, 5 jaar later, drie (!) van de vier(!) óf kapot (combioven) óf vertonen issues/ gebreken (afwasmachine die het héle programma door aan het piepen is en de softclose + lampje van de oven die niet meer werken). Bij vraag naar een coulance , immers de twee jaar consumentengarantie zijn voorbij, omdat zoveel apparaten kuren vertonen dat geen zichtzelf respecterende fabrikant die fijn moet vinden, totaal geen gehoor. Whirpool verschuilt zich achter standaard garanties en procedures. Geen terugbel op het moment dat ze dit beloven, toezeggen het op te pakken, maar vervolgens niet doen, en een ronduit zwaktebod door te verwijzen naar algemene voorwaarden. Voor ons nóóit maar dan ook nóóit meer iest van Whirpool of aan verwante productmerken.

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Spiksplinter nieuwe wasdroger WHIRLPOOL…
Spiksplinter nieuwe wasdroger WHIRLPOOL C WD68 M WBS BE 1 keer aan gehad de was niet droog ! 2e keer op programma steam refresh mijn god trommel vol water gelopen! Levensgevaarlijk , daarvoor ook een whilpool gehad van oude type altijd tevreden geweest maar nu ! Afschuwlijk !

Snel en probleemloos
Snel en probleemloos contact kunnen leggen. De monteur kende zijn vak en had naast de reparatie ook enkele goede adviezen.

Waardeloze reparatieservice
Waardeloze reparatieservice. De monteur kwam langs voor een eerste afspraak en zou vervolgens dezelfde dag nog met een voorstel voor een vervolgafspraak en een offerte met de kosten komen. Daarna nooit meer wat van hen gehoord. Als je dan de klantenservice belt zeggen ze dat de monteur het defecte onderdeel heeft besteld, maar als je dan vraagt wanneer het binnenkomt en een vervolgafspraak wordt gemaakt hangen ze zonder pardon op. Ze houden zich niet aan hun eigen reparatievoorwaarden.

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Correcte informatie en zeer vriendelijk.
Correcte informatie en zeer vriendelijk.

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Na heel lang gesteggel over herstel van…
Na heel lang gesteggel over herstel van deur van combi heb ik een slechte review geplaatst met vervolgens toch reactie klantenservice. Na overleg gebruik gemaakt van aanbod om toch een nieuwe combi te kopen tegen gereduceerd tarief, toen ook van deze deur niet goed bleek te zijn en deze mee terug moest gaf men aan dat we daarmee de koop hebben ontbonden en nu weigert men alsnog een nieuwe te sturen, er wordt zelf gezegd dat de monteurs niets hebben geconstateerd terwijl het gewoon op foto’s staat, waardeloos en slecht en zeer klantonvriendelijk.

Slechtste service van Whirlpool / Beko
Nieuwe vaatwasser eerder dit jaar al kapot, na 1,5 jaar in gebruik te hebben. Sproeiarm defect. Eerst moet er een monteur langskomen om dit vast te stellen (hadden we zelf ook al aangegeven) en vervolgens moet je 2 weken wachten op een vervangend onderdeel die je er vervolgens zelf in mag zetten.
Nu, na 8 maanden is hetzelfde onderdeel defect. Maarrr, de machine valt nu een maand buiten garantie. Pech, zegt Beko, kost je 219 euro om een reparateur te laten komen. Voor een vervanging van PRECIES hetzelfde onderdeel wat ze 8 maanden hebben toegestuurd. Daar heb je geen garantie op, zegt Beko, want daar geldt maar 3 maanden garantie op.
Oftewel, voor mij nooit meer een Beko. Slechte apparatuur en nog slechtere service.

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Cashback actie? alleen voor volhouders!
Adverteren met een cashback actie, maar het daadwerkelijk terugkrijgen van je geld zo moeilijk mogelijk maken, mailtjes blijven sturen dat ze meer informatie nodig hebben en dan de meest ongeinteresseerde, onsympathieke medewerker ever bij de klantenservice. Mailen naar de klantenservice kan niet zonder conmsent te geven voor marketingacties, wat is dit voor bedrijf? nooit meer een whilpool voor mij (terwijl de wasmachine prima werkt).

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Slechte planning en service.
vrijdag: 17.00 uur monteur is er nog niet, gebeld en mij werd verzekerd: is onderweg.
Geen afmelding of bericht ontvangen en afspraak is zonder overleg verplaatst naar maandag. Zondagavond pas tijdstip bekend waardoor ik maandag weer met spoed verlof op moet nemen. 2 schriftelijke klachten ingediend en geen reactie ontvangen. Slechte communicatie, planning en service.

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Klopt niet ,is geen goede service .
Droger van whirlpool ,deed het niet meer . Gekocht bij Media markt ,met twee jaar garantie .Mijn kleindochter heeft per ongeluk jullie zelf gebeld in plaats van de media markt .Toen de monteur kwam heb ik het gelijk bij de deur gezegd ,en hij zei ,oh dat komt wel goed ,laten we eerst maar eens kijken .Toen hij de droger zag zei hij ,oh het is maar een pinnetje ,en die heb ik nog wel in de auto ,Hij heeft het pinnetje geplaatst ,en een schroefje aan gedraaid . Toen hij klaar was vroeg ik ,en nu ? Komt wel goed zei hij .Nu willen jullie dat ik 219,00 euro betaal , en daar ben ik het niet mee eens .Ik voel me een beetje op gelicht .De monteur had wel iets mogen zeggen over de betaling .En een pinnetje 219 euro voor vragen klopt niet .

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Whirlpool laat me flink in de steek
Whirlpool laat me flink in de steek. Hetzelfde onderdeel ging binnen een jaar twee keer kapot. In plaats van dit netjes op te lossen, word je opnieuw op kosten gejaagd voor voorrijden en monteur. Echt bizar voor een defect dat duidelijk structureel is.
De klantenservice denkt niet met je mee en blijft hangen in standaard antwoorden. Geen coulance, geen oplossing, geen klantvriendelijkheid.
Dit was mijn laatste Whirlpool-aankoop.

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Veel geleerd van de monteur
Mijn wasmachine had kuren. Ben prima geholpen door de monteur. Heeft me nieuwe dingen verteld over de nieuwste generaties wasmiddelen en vertelde ook over hoe wasprogramma's omgaan met de verschillende soorten was. Heel informatief.

Waardeloos
Waardeloos om je cashback te innen
Alle info verstrekt die nodig is en toch iedere keer een mail krijgen dat er info ontbreekt wat niet zo is.
Ze wachten net zo lang met antwoorden dat de actie voor bij is. Ik ben nu al 2 weken bezig!
Volgende keer geen whirlpool meer voor mij

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Kookplaat van Whirlpool van nog geen…
Inductie kookplaat van Whirlpool van nog geen jaar gaat krassen ondanks dat het gaat om zeer hard glas, ixelium schott ceran, klanten service doet het af dat het ons eigen schuld kan zijn en geeft geen garantie, ik schrijf deze review ook voor de mensen die dit lezen, laat je van te voren goed informeren om tot aanschaf over te gaan voor whirlpool, volgens de keuken monteur en bedrijf kun je met de pannen schuiven over alle zone heen, dit is gewoon niet waar. Antwoord van Whirlpool (NL)
11 minuten geleden
Bedankt voor je review. De iXelium coating is sterker dan traditioneel glas en kan krassen en kringen tot op zekere hoogte voorkomen; we kunnen helaas niet volledig garanderen dat je kookplaat krasvrij blijft. Onze nieuwste CleanProtect nanocoating zorgt voor betere bescherming en eenvoudiger reinigen met enkel water. ^Joep bedankt voor uw reachtie, mijn advies koop geen inductie kookplaat van Whirlpool meer maar ga voor een ander merk, veel vrienden van ons hebben dit probleem niet met de glasplaat. wel een ander merk.

Dramatische service
Ik wacht al andere halve maand (ruim 6 weken) op een terugkoppeling over een reperatie aan mijn oven. Er zou een onderdeel besteld moeten worden, maar daar hoor ik niks meer van.
Hier heb ik meer dan 220 euro voor betaald maar helpen doen ze niet. Elke dag bel ik maar niemand kan mij verder helpen. Dramatisch bedrijf!

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Super super goede en vriendelijke monteur
Super goede monteur werkt erg Netjes en bouwd alles oerfect weer af bedankt voor de goede service

Koop geen Whirlpool (was)machine
Na aanschaf van een wasmachine in Februari 2025, is deze defect gegaan in Oktober 2025. Na de melding duurde het 8 werkdagen voordat er een monteur kon komen, de reparatieservice is ondergebracht bij derden. Deze hebben na nog 5 bezoeken in 1,5 weken moeten concluderen dat reparatie niet mogelijk was. De monteurs waren trouwens positief bevallen door hun inzet, maar duurde lang door beschikbaarheid reserve onderdelen.
Na akkoord voor een vervangde wasmachine, bleek wel dat de garantie van 2 jaar niet meer geldt op de nieuwe wasmachine, bijna alsof ze zelf ook niet geloven in 2 jaar probleemloos wassen.
Maar nu duurde het ook weer een week voordat er levering mogelijk was. Afspraak maken was niet nodig, ze staan spontaan voor je deur. Levering is tot je deur en omdat de oude niet klaar staat ( raar natuurlijk met een verrassingsbezoek) blijf je daar maar lekker mee zitten.
Na klachten over het leveren, hoor je niks meer. Dus de oude staat nu al een week in de weg.
Absoluut geen aanrader als consument, service wanneer nodig is niet te bekennen bij Whirlpool.
Beste Joep,
Naar jullie mailadres van consumercare_benelux is de klacht ook toegezonden op dezelfde dag als deze review, zonder reactie.
En ook de contact momenten ervoor is de reactie als nu, mooie praat maar echte inzet tot een oplossing niet te merken.
Verder dan had niet zo gemogen, had anders gemoeten of gaan we oplossen blijft het tot nu toe.
Als jullie echt wat willen betekenen voor ons i.p.v. laten lijken op deze site.
Hadden jullie dat al lang kunnen doen, of in het systeem gekeken.
Resultaat is in elk geval dat ik al een 1,5 week met de defecte wasmachine zit (in de tuin overgeens) zonder oplossing na de eerdere melding.
Zie deze review maar eerder om andere te waarschuwen dan dat ik nog geloof heb in jullie zogenaamde service.
Beste Joep,
Jammer dat communicatie bijna alleen snel mogelijk is via deze weg.
Het feit dat 2 afdelingen niet kunnen delen betekend niet dat het daarom maar door de consument nogmaals gedaan moet worden.
Misschien gaat het daarop bij jullie organisatie mis.
En wat moet er nog dan nu wel anders geregeld worden door jou, wat je collega's niet kunnen?
Wel een normale fabrieksgarantie van 2 jaar afgeven?
Wel zorg dragen dat de oude wasmachine eens wordt afgehaald na 7 werkdagen en nog geen zicht op ophalen met een afspraak?
Het gevoel wegnemen dat je als consument wel serieus wordt genomen buiten een review site om?
Wel een excuses verwachten van een gezin 5 weken zonder wasmachine laten zitten en totaal geen haast ermee hebben om op te lossen?
Persoonlijk vindt ik het makkelijk om hier proberen service te verlenen, maar wel wil weer eerst vragen of ik nogmaals met jullie contact wil opnemen.
Ik heb overgeens best begrip dat er eens iets mis kan gaan, alleen heb ik geen enkel positief punt om van jullie service te benoemen.
Mijn naam staat open en bloot bij deze review en zou dan ook in jullie systeem te vinden moeten zijn.
Zou je willen aansporen van spreek je collega's eens aan of je leidinggevende en kom zelf als organisatie in actie.
Wens je succes en een fijn weekend.

wasmachine van 6 maanden oud kapot
Mijn Klacht
29-09-2025 heb ik mijn wasmachine van 6 maanden oud te repartie aangeboden. Op 29-9-2025 kreeg ik onderstaand bericht.
Hierbij bevestigen wij uw afspraak voor Do. 16.10.2025.
Referentienummer: 3111
De technicus bezoekt u tussen 08:00 -18:00 uur en neemt 30 minuten voor aankomst telefonisch contact met u op. Op de dag voor de afspraak, vanaf 13u30, kunt u de tijdsindicatie raadplegen via //witgoedafspraak
Voor herstellingen onder garantie vragen wij u het originele aankoopbewijs, en bij extra garantie, het bijbehorende certificaat of verlengde garantiebewijs te tonen. Zonder geldig garantiebewijs wordt het bezoek aangerekend volgens de standaard tarieven.
Na de 2 jaar fabrieksgarantie geldt een vast tarief van €219 incl. btw, te betalen via pin. Dit geldt niet bij schade door externe oorzaken (bijvoorbeeld glasschade, waterschade), die tevens uitgesloten zijn van garantie.
Hier vindt u uitgebreide informatie over onze garantievoorwaarden en herstel voorwaarden.
Niet akkoord of past de afspraak niet? Annuleer kosteloos tot 24 uur voor het bezoek via 079 363 73 15.
Vragen? Wij helpen u graag verder.
Customer Care Team
European Appliances Nederland BV
Officiële service partner van Beko
T: 079 363 73 15 | contactcenter_nl@beko.
Onderwerp: Klacht over gemiste afspraak en slechte communicatie
Vandaag had ik tussen 8:00 en 18:00 een afspraak voor een monteur en heb daarom speciaal een vrije dag opgenomen. Rond 12:15 belde ik om te vragen hoe laat ik de monteur kon verwachten. Tot mijn verbazing gaf de medewerkster van het callcenter aan dat er geen afspraak in het systeem stond, en dat ik “meerdere mails” zou hebben ontvangen over een wijziging. Ik heb echter niets ontvangen.
Het gevolg: een verloren vrije dag, een woonkamer vol verplaatste spullen en een droger die in de weg staat. De nieuwe afspraak is pas op 30-10.
Ik vind dit onacceptabel. Niet alleen de gemiste afspraak, maar vooral het gebrek aan duidelijke communicatie en het feit dat de fout wordt afgeschoven op de klant. Dit kost mij tijd, geld en ongemak.
Graag ontvang ik alsnog een passende oplossing of compensatie.
Gewenste Oplossing
leen wasmachine en compensatie van mijn opgenomen vrije dag
Bericht van Whirlpool Nederland
********************************************
21 oktober 2025 om 19:23 uur
Beste Leslie,
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat er iets mis is gegaan in de communicatie rond jouw serviceafspraak. We hebben je klacht doorgestuurd naar de afdeling Consumer Care zodat deze kan beoordelen wat nodig is in jouw situatie. Een fijne avond! ^Joep
***********************************************
Bericht van Whirlpool Nederland
03 november 2025 om 13:14 uur
Beste Leslie. Graag bied ik je nog eens excuses aan voor de situatie. We hebben besloten de wasmachine kosteloos om te ruilen voor een nieuw exemplaar. Je hebt hierover inmiddels contact gehad met Consumer Care. We vertrouwen erop dat je nog lang met veel plezier gebruik kunt maken van jouw nieuwe wasmachine. Het allerbeste, en een fijne dag gewenst! ^Joep
**********************************************
Bericht van Whirlpool
03 november 2025 om 22:18
Wijzig Verwijderen
Ik heb 30-10 een telefoontje ontvangen dat mijn wasmachine wordt omgeruild. Ik heb ook een mail ontvangen van de vervoerder.
“ Beste heer, mevrouw Richardson,
We hebben uw ordergegevens ontvangen vanuit European Appliances. Op het moment dat we uw bestelling fysiek hebben ontvangen zullen we u verder informeren over de bezorging.”
Als ik op de link (mydana )klik om te zien wanneer de wasmachine wordt geleverd is het volgende te lezen. Link is Mydana
“ Uw huidige transportafspraak
Er is op dit moment nog geen bezorgmoment bekend.“
Om moederloos van te worden. Mooi gebaar, maar de uitvoering is ruk!!
*****************************************
Wat is customer Care? Ik bel net Whirlpool 076-5306400 die aangeeft niet te weten wat ik bedoel.

Nooit meer whirlpool.
Slechte producten gaan snel kapot. Ik zou er de volgende keer meer geld tegen aan gooien en betere apparatuur aanschaffen.

Odpowiedź od Whirlpool (NL)
Op 17 oktober was er een monteur bij…
Op 17 oktober was er een monteur bij ons hij heeft 15 minuten gebabbeld en daarna moest wij voor de aankomst €135 betalen wat absurd is daarbij wil ik zeggen een zeer slechte ervaring met de bedrijf niet aan te raden

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.