Perfect service / software / ..
Perfect service / software / ... didn't hick up once, easy to use app, great scan option, ... simply the best solution on the market
WeTicket is de alles-in-één ticketing oplossing die organisatoren van evenementen helpt te groeien en kosten te besparen.
Spijkerkade 2, 1021 JS, Amsterdam, Holandia
I had an outstanding experience with WeTicket, a comprehensive ticket sales platform that really delivers on its promises. The system offers everything you need - from voucher management and detailed analytics to donation processing and a reliable scanning app. What impressed me most was how their all-in-one solution streamlined my entire ticketing process. The platform is incredibly intuitive and straightforward to navigate. Their customer support team is exceptional and responsive. As a company manager, I'm delighted with how WeTicket simplified the administrative aspects of my events, plus their sleek interface and professional online presence are impressive. Highly recommend them and their top notch service.
Weticket is zo onwijs fijn platform waar je als een ticket-leek als ik terecht kunt! Ze zijn geduldig, helpen je goed en het is fijn overzichtelijk, en dat voor een onwijs fijne prijs. 10/10 aanrader, je wilt nergens anders meer :)
Super fijn systeem. Als organisator al met meerdere ticketing partijen gewerkt. Geen een zo overzichtelijk, persoonlijk en goedkoop als WeTicket!

Odpowiedź od WeTicket
Voor ons Feestweekend Lierderholthuis (4, 5 en 6 juli '25) hebben we gebruik gemaakt van het WeTicket platform – en wat een fijne ervaring was dat! Lage kosten, super laagdrempelig en alles lekker transparant geregeld. Geen gedoe, geen poespas... precies zoals hun eigen "no-nonsense filosofie" en "missie" dit belooft.
Wat ons betreft een professioneel ticketing & kassa platform dat perfect past bij grote en kleine evenementen.
We zouden ze zeker aanbevelen aan andere evenementen, organisaties die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare IT platform en ticketing partner!
The functionality is very good. Of course as new user, I ran into some constraints. But the people are nice and quick to respond. Nicest experience was how easy it was to change someone's booking to another day.

Odpowiedź od WeTicket
Voor ons festival vandaag, waar we 1500 tickets via Wetickets hebben verkocht, kunnen we met volle overtuiging zeggen: alles verliep vlekkeloos. Geen enkel probleem gehad – van het aanmaken van de tickets tot de scanning aan de ingang. Het systeem is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en professioneel. De service was top en we raden Wetickets zeker aan aan andere organisatoren. Bedankt voor jullie bijdrage aan het succes van ons evenement!

Odpowiedź od WeTicket
Zeer eenvoudig aan te maken en in te vullen, makkelijk de resultaten bijhouden en voor de kopers van de tickets ook eenvoudig om te bestellen. Wij zijn deze eerste keer zeer tevreden en zullen in het vervolg voor al onze concerten de kaarten via Weticket gaan verkopen. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en een zeer behulpzame helpdesk.

Odpowiedź od WeTicket
Het boeken van een ticket is redelijk op orde, maar als je regelmatig activiteiten organiseert, dan kan ik deze kleine partij niet aanraden. Daarvoor is de functionaliteit te beperkt die ze aanbieden.
Er wordt van alles beloofd over nieuwe functionaliteiten die ontwikkeld en uitgerold gaan worden, maar in de praktijk komt daar weinig van terecht.
Het is bijvoorbeeld onmogelijk om deelnemers geautomatiseerd in je CRM of ESP te krijgen, waardoor je deze belangrijke leads niet kunt opvolgen. Het versturen van een evaluatiemail na afloop of uitnodiging voor een volgende activiteit is er dus niet bij.
Ander voorbeeld van een tekortkoming die maar niet oplost wordt, is dat het onmogelijk is om de status van een activiteit op te halen. Hierdoor kun je op je eigen website niet direct laten zien of een activiteit vol zit of niet. De klant komt daar nu pas achter tijdens het boeken en niet tijdens het oriëntatieproces.
Een laatste zwakke punt dat ik wil noemen van deze partij is het klantcontact. Je wordt niet proactief geïnformeerd over verbeteringen waaraan wordt gewerkt. Je moet zelf overal maar achteraan en hopen dat ze een keer tijd hebben.

Odpowiedź od WeTicket
Vlekkeloos en onvergelijkbaar met andere ticketing services. Ik ben zo ontzettend fijn uit de brand geholpen toen ik een week van te voren een groot evenement moest neerzetten. WeTicket 2 is op makkelijk bruikbaar van lay-out tot betaling.

Odpowiedź od WeTicket
Een eenvoudig systeem met lage kosten.
Het is niet moeilijk een ticketshop aan te maken. We hadden 1 evenement met 5 verschillende uitvoeringen op 5 verschillende dagen. Hierdoor kon ik eenvoudig bezoekers omboeken naar een andere datum. Een onbedoeld voordeel. Ook kun je tickets “refunden”. Die worden dan automatisch terugbetaald. We hadden een goede 4G verbinding op de locatie en daardoor verliep het scannen van de tickets snel en probleemloos. We kregen gevraagd en ongevraagd advies van de helpdesk en kwamen daardoor niet voor verrassingen te staan. De connectie met de uitbetalende partij verliep ook prima. Er is geen cent de verkeerde kant opgegaan.

Odpowiedź od WeTicket
Goed, persoonlijk, gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, goedkoop. Wat wil je meer.

Odpowiedź od WeTicket
WeTicket is de goedkoopste (de meeste services zijn zeker drie keer zo duur) en meest gebruiksvriendelijke ticketing systeem dat ik zover ben tegen gekomen. Prettig dat je alles zelf kan regelen, kan opmaken in je eigen stijl en kan verkopen via je eigen website.

Odpowiedź od WeTicket
Geweldige ervaring. Super simpel en snel startupproces. Goed te integreren in mijn eigen website. Superoverzichtelijk beheerportaal.

Odpowiedź od WeTicket
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.