I forbindelse med at rygningen på mit hus trængte til en opgradering kontaktede jeg en lokal murermester og det var Werth. Lige fra første kontakt med mester til efterfølgende kontakt med svende f... Zobacz więcej
Godt håndværk Jeg har fået lavet nyt badeværelse og noget filsning udendørs. Alt blev som aftalt og udført professionelt. Jeg giver gerne min anbefaling videre og vil selv gør brug af firmaet igen... Zobacz więcej
Jeg vil ikke anbefale denne murere. De skulle gøre et stykke arbejde igennem min tømrere med udskæring af vindue i mit køkken. Først skærer de ikke korrekt ud, så måtte vente over 3 uger pga.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hos Werth murerfirma tilbyder vi alt inden for mure faget. Vi udføre alle opgaver med høj standart og går op i at kunderne er tilfredse.
Nyrup By 1, 4400, Kalundborg, Dania
- Ronni@werthmurerfirma.dk
- werthmurerfirma.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
I forbindelse med at rygningen på mit…
Lige fra første kontakt med mester til efterfølgende kontakt med svende fik jeg et positivt indtryk af firmaet.
God service, god information om arbejdet og ordentlig oprydning fik jeg leveret.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til andre og ej heller selv at bruge dem en anden gang.
Jeg vil ikke anbefale denne murere
Først skærer de ikke korrekt ud, så måtte vente over 3 uger pga. sommerferien til at de kom tilbage og få det korrekt lavet. Udover det, så ødelægger de samtidigt min kogeplade (Det kan ske), men det er først da jeg kommer hjem fra sommerhus at jeg får det at vide - der burde man reagere med det samme og sætte igang med erstatning, men det gik der også over 3-4 uger med.
Så har murerene stået og blandet deres mørtel i indkørsel uden nogen form for afdækning, så der var kommer store plamager og misfarvning på det.
Alt i alt en kedelig oplevelse, som tog alt alt alt for lang tid fordi de ikke reagerede med det samme.

Odpowiedź od Werthmurerfirma
Lille og simpel opgave
Det var en lille og simpel opgave, og lærlingen kom ud til os. Han var høflig og venlig. og hans arbejde stod knivskarpt da han var færdig.
En super positiv oplevelse.
Kun godt at sige.
Ronni var fin at kommunikere med. Holdt de aftaler, der blev lavet.
Andreas, som udførte selve murerarbejdet på trappen, har lavet et stykke arbejde, vi er fuldt ud tilfredse med.
Vi har kun godt at sige, og vil gerne bruge firmaet igen.
Dejlig oplevelse, god service
Imødekommende og venlige fagfolk. Alle spørgsmål blev besvaret og samlet op på. I alt en tilfredsstillende oplevelse.
Arbejdet er udført tilfredsstillende og…
Arbejdet er udført tilfredsstillende og efter aftale
Super arbejde til rimelig pris
Super arbejde til rimelig pris. Medarbejderne er tilmed civiliserede og omgængelige.
Werth Murer firma udførte et fremragende arbejde
Werth Murer firma udførte et fremragende arbejde med at udskifte fliser i vores brusekabine. Det var lige fra nedtagning af gamle fliser til opsætning af nye fliser, som sidder helt perfekt. Kan godt anbefale Ronni Werth og hans firma.
Flot arbejde de har lavet og ingen…
Flot arbejde de har lavet og ingen problemer undervejs
gode stabile folk som udfører et pænt…
gode stabile folk som udfører et pænt og godt arbejde, de lytter til en, kommer når man ringer efter dem.
Leveret som aftalt
Alt foregik planmæssigt til aftalt pris og, som vi nu engang kan bedømme det som lægmænd, i god kvalitet.
Et særligt plus er, at vi jævnligt fik info om status og næste trin i processen.
Flot udført arbejde
Werth murerfirma et troværdig firma
Vi måtte stoppe samarbejdet med en murer som ikke bliver nævnt. Pga meget dårlig flisearbejde.
Der blev taget kontakt til Werth murerfirma.
Og det er noget vi ikke har fortrudt
Murermesteren Ronni kom for at besigtige opgaven.
Han sagde at det flisearbejde der var lavet skulle fjernes.
Vi fik en pris og de gik i gang.
Alt har bare spillet fra start til slut.
Vi kan klart anbefale Werth murerfirma som et troværdig firma som holder alle aftaler.
Varmeste anbefaling
Super godt stykke arbejde. Super god service. Kan varmt anbefales
Respekt for detaljerne
Arbejdet blev udført på en 150 år gammel bygning og skulle derfor gøres på en særlig måde. Vi er enormt tilfredse med det udførte arbejde og respekten for detaljerne. Samtidig er det rart med håndværkere som rydder pænt op efter sig selv.
God murer som holder aftaler
God og dygtig murer, som altid er fleksibel og arbejde sammen med.
Werth murerfirma lavede et godt stykke arbejde. Kom som lovet. Hundrede procent flot arbejde
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.