Vi har funderat och letat efter en lösning på vårt lilla trappproblem saknas ett räcke att hålla sig I? Nu DÖK en lösning upp på problemet, wernamo design löste vårt problem, räcket var lätt att anpa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Förvånandsvärt snabb leverans även vid vad jag tycker varit lite större beställningar. 3 dagar. Bra kvalitet och passform. Vit altofta 98cm med omålade tryckimpregnerade reglar var lätt monterat och b... Zobacz więcej
Jag letade på nätet efter balkongräcke att ersätta mitt ruttnande träräcke. Jag fastnade för erat metallräcke. Utmärkta bilder gav en bra känsla hur det kommer att passa. Det visade sig lätt att monte... Zobacz więcej
Wernamo Design håller hög nivå både vad gäller kvalitet & leverans. Jag valde svensktillverkat, för det är viktigt för mig, snygg design, lätt monteringsanvisning, allt var fint förpackat och lever... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Smart design för trädgård och uteplats - det är vad vi på Wernamo Design erbjuder! Vi har ett brett sortiment av staket, räcken, rabattkanter, trädringar och planteringsboxar i stilren design. Våra produkter tillverkas i Småland av underhållsfria material som ger dig mer tid att njuta av din trädgård. Vi har allt i eget lager och levererar snabbt. Hos oss får du dessutom alltid nära och personlig service. Välkommen!
Dane kontaktowe
Lundbyvägen 25, 33153, Värnamo, Szwecja
- 0370-515020
- info@wernamodesign.se
- wernamodesign.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Allt har så långt fungerat mycket bra
Allt har så långt fungerat mycket bra, bra kvalité, bra passform.
Snabb leverans.
Super snabb leverans och bra grejor!
Trevligt bemötande i kundtjänst och…
Trevligt bemötande i kundtjänst och snabb leverans.
Stilrena produkter med bra kvalité och…
Stilrena produkter med bra kvalité och dessutom snabb leverans. Supernöjd!
Mycket hög kvalitet på produkterna och…
Mycket hög kvalitet på produkterna och väldigt snabb leverans
Trevlig kundtjänst som gav mig bra tips
Vid samtal med er så fick jag tips om en lösning som jag inte upptäckt att man kan göra
Bra produkter snabba leveranser .
Snabb leverans och bra finnish, men tråkig skarv
Snabb leverans och bra finnish. Hade dock missat att boxar större än 120 cm behövde skarvas. Inte lika snyggt.
Snygga produkter o bra service
Snygga produkter o bra service, vad mer kan man begära
Bra leverans
Jag köpte ett räcke till vår altan. Det var en väldigt snabb och smidig leverans och räcket var lätt att montera.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.