Slecht! Sollicitatie via hun verstuurd.....na dagen nog steeds niks geen reactie. Heb mijn account verwijderd, je kunt beter via Indeed solliciteren, Werkzoeken.nl is echt zonde van mijn tijd geweest... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Niet goed. Slechte kwaliteit profielen, niet goed up to date. ze worden duurder, maar waarom? het is al te duur. Zoektermen hebben ze verminderd en je krijgt foute resultaten tijdens zoeken. Vee... Zobacz więcej
Vanaf het eerste contact met Werkzoeken.nl was het alsof we al jaren een samenwerking hebben. Goede en prettige communicatie. We hebben een vaste contactpersoon (Marvin Pool) met wie we maandelijks... Zobacz więcej
Werkzoeken levert niet alleen veel goede kandidaten op, ook de service is erg goed. Gerbrand, onze eigen accountmanager denkt mee, zoekt in mogelijkheden en komt altijd zijn afspraken na. Dat klinkt a... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Elke maand gebruiken 1 miljoen kandidaten uit de Nederlandse arbeidsmarkt Werkzoeken.nl voor het vinden van een nieuwe baan.
Dane kontaktowe
Strevelsweg 700, 3083 AS, Rotterdam, Holandia
- contact@werkzoeken.nl
- werkzoeken.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Handige tool
Werkzoeken.nl is een handige tool. Het werkt fijn en het is leuk om te gebruiken!
Fijn platform om kandidaten te werven!
Prima platform om kandidaten te werven voor onze openstaande functies! Daarnaast fijne medewerking gehad om ons custom ATS te koppelen.
Blij met werkzoeken.nl
Ik ben blij met werkzoeken.nl en specifiek met Marvin Pool als Customer Succes Manager. Hij denkt fijn mee, legt het goed uit en ontzorgt met het inrichten van alle marketingadvertenties. Het is ook nog heel betaalbaar (ook niet onbelangrijk)!
top jobboard
Nick heeft het goed voor ons geregeld en we hebben het samen gefinetuned tot wat het nu is. Super blij met deze samenwerking
Prettige partij om mee te werken
Prettige partij om mee te werken. Denken goed mee en geven relevante adviezen. Ondersteunen met tips om vacatures goed zichtbaar te maken op het platform.
Goede resultaten en fijne samenwerking
We adverteren nu al enige tijd op Werkzoeken.nl en de resultaten worden steeds beter. Daarnaast een fijne samenwerking met onze contactpersoon Marvin!
Goede manier van kandidaten vinden
Werkzoeken.nl is een grote bron van (kwalitatieve) kandidaten voor ons!
Ik rapporteerde een CV
Ik rapporteerde een CV, voor valse of onjuiste informatie. Jessica heeft me hier snel en zorgvuldig mee geholpen, top service!
Onterecht gebruik van mijn gegevens en…
Onterecht gebruik van mijn gegevens en onjuiste info.
Waardeloze service
Drie keer mijn hele bedrijfspagina in elkaar gezet en vacatures online geplaatst, om vervolgens een bericht te krijgen dat alles is verwijderd... Geen waarschuwing, geen on-hold of inactief, gewoon alles weg. Waarom? Omdat mijn email domein niet overeenkomt met mijn website, geen email om dit aan te kunnen geven, geen telefoonnummer of chat om hierover te sparren.
Conclusie? Ik kan als legit bedrijf nooit een vacature online zetten. Fijn.
Verschikkelijke reclames
Wat een vreselijk nare, irritante en verschrikkelijke reclames
Wat een vreselijke irritante reclame…
Wat een vreselijke irritante reclame hebben jullie
Don't use this site
niet aan te raden
Vacature geplaatst en 50 euro betaald voor het rondverspreiden van de vacature via bekende kanalen zoals linkedin. Je kunt ook gratis 1 CV per dag downloaden om contact op te nemen met potentiële werknemers. Op één of andere manier reageert niemand en heb ik maar 1 sollicitatie via de betaalde weg gekregen waarna die persoon ook niet reageert.
Doświadczenie Trustpilot