Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben normaal niet van reviews geven want een goede afhandeling van bestelling is voor mij standaard. Maar voor deze zaak maak ik even een uitzondering. Schoenen van Timberland besteld (Reaxion... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestelling geplaatst maar tot heden niet ontvangen Ondertussen contact gehad dus ben benieuwd hoe lang dit duurt en of de schoenen echt gaan komen bij deze pas ik mijn recensie iets aan omdat ik er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn bestelling van 29 november is nog steeds niet geleverd. Volgens de site zou het snel aankomen, maar ik heb geen bericht ontvangen over vertraging of alternatief. Zeer teleurstellend.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Werkschoenen-shop.nl is onderdeel van The Sports & Leisure Company in Harderwijk. Wij zijn specialist in werk- en bedrijfskleding en tevens het adres voor al uw promotionele kleding en artikelen. Kortom het adres voor al uw artikelen met een bedrijfslogo. Onze liefde voor de juiste werkschoenen en de ontwikkeling en advies daarin is de basis geweest voor werkschoenen-shop.nl, uw specialist in werkschoenen voor elke gebruiker
Dane kontaktowe
Fahrenheitstraat 6, 3846BN, Harderwijk, Holandia
- 0341749013
- info@werkschoenen-shop.nl
- werkschoenen-shop.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik had werkschoenen besteld maar deze…
Ik had werkschoenen besteld maar deze vielen wat te groot. Dus had een verzoek gedaan voor een maat kleiner. Deze hebben ze direct dezelfde dag nog verstuurd ‼️Ik wilde dit lage model speciaal hebben vanwege het warme weer. Vandaag is het 35 graden en de schoenen zitten fantastisch . Bedankt voor de snelle service,tot de volgende bestelling.
Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit
Bestelling geplaatst maar tot heden…
Bestelling geplaatst maar tot heden niet ontvangen
Ondertussen contact gehad dus ben benieuwd hoe lang dit duurt en of de schoenen echt gaan komen bij deze pas ik mijn recensie iets aan omdat ik er nu wel iets meer vertrouwen in heb

Odpowiedź od Werkschoenen-Shop.nl
Ik heb mijn schoenen nog net ontvangen:/
Is bijna week geleden dat ik besteld…
Is bijna week geleden dat ik besteld heb
En daar geef ik nu beslist geen voldoende voor!
Vg H.Smit
Ik bestelde schoenen voor mijn werk
Ik bestelde schoenen voor mijn werk, wat belangrijk voor me is. Ik heb de schoenen waarvoor ik heb betaald al bijna een maand niet kunnen krijgen.
ik ben tevreden goede service snelle…
ik ben tevreden goede service snelle bezorging en redelijke prijs

Top!!!
Ik kreeg na de bestelling geen enkele reactie, ik was bang voor scam omdat het de eerste keer was dat ik daar bestelde en dus geen ervaring met het bedrijf had. Even een mail gestuurd, bleek dat de order (nog) niet was verwerkt en ze het meteen oppakte. Binnen 2 dagen was pakket binnen!!! 🙂
Prijs is ook goedkoper dan elders.

Odpowiedź od Werkschoenen-Shop.nl
Prima schoenen top kwaliteit.
Prima schoenen top kwaliteit.
Zijn netjes verpakt geleverd.
Dus al met al prima.
Opmerking; graag meer communicatie over de levertijd.

Zeer klantvriendelijk
Schoenen van Timberland besteld (Reaxion Mid) in maat 44. Maar ze bleken, na snelle levering, veel te groot. Contact gehad met klantenservice en in overleg kleinere maat besteld. Snel retour label ontvangen en na aflevering bij pakket punt gelijk al geld terug ontvangen.
Top service!

Snelle levering, goede (omruil) service
Snelle levering. Ik had zoals gebruikelijk maat 44 besteld, die bleek erg groot uit te vallen. Kon zonder probleem snel omgeruild worden voor maat 43.

Odpowiedź od Werkschoenen-Shop.nl
Als ik 3x een mail krijg wat je van je…
Als ik 3x een mail krijg wat je van je bestelling vind maar je dat nog niet binnen heb is het lastig tebeoordelen denk. Mss ist handig dat ik het dan eerst binnen krijg?

Odpowiedź od Werkschoenen-Shop.nl
Snel bezorgd binnen 1 dag.
Snel bezorgd binnen 1 dag.
Alleen verkeerde kleur schoenen. Zwart besteld. Bruin geleverd

Doświadczenie Trustpilot