WerkbladenKopen.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Door vakantie kon een levering pas vandaag plaatsvinden maar geen probleem. Het is precies wat ik wilde. Ook de contacten over de bestelling waren prima net... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hi-macs werkblad via werkbladenkopen.nl gekocht. Goed geholpen via de mail. Wij zijn uiteindelijk ook nog even in de showroom wezen kijken. Daar duidelijke uitleg gehad over de verschillende ty... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het begin al fijn contact gehad en goed advies gekregen. Diverse stalen heel vlot toegestuurd gekregen en na mijn bezoek aan het kantoor ook in alle rust kunnen kiezen wat ik nu echt wilde, ooka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Menken Werkbladen is het allerbeste bedrijf als je op zoek bent naar een werkblad voor je keuken of een extra stuk werkblad zoekt om je aanrechtblad te “verlengen” Superservice , superprijzen en mee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant wnętrz
  2. Sklep z przyborami kuchennymi

O WerkbladenKopen.nl

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

E-mails adres: verkoop@werkbladenkopen.nl

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Gewoon goed

Het is precies wat ik wilde. Ook de contacten over de bestelling waren prima net als de adviezen en de gratis stalen.
Kortom heel tevreden.

23 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Menken Werkbladen is het allerbeste…

Superservice , superprijzen en meer dan supervriendelijke mensen.
Zij verdienen geen 5 , maar 10 sterren.

20 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Hier kunststof werkbladen gekocht voor…

Hier kunststof werkbladen gekocht voor in de keuken. Bedoeling was om eerder een stenen werkblad te kopen, maar vanwege een groot bargedeelte, en het breukgevaar dat dit opleverde bij een stenen blad, werd mij een kunststof eilandblad geadviseerd. Dat heet eerlijke voorlichting, want we betaalde aanzienlijk minder voor het kunststof aanrechtblad. Goed voorgelicht in de showroom dus. Duidelijke offerte gekregen. Geleverde aanrechtbladen waren boven verwachting mooi en liggen nu in mijn keuken.

31 października 2023
Oceniono na 5 z 5

In één woord: TOP Kwaliteit!!!

2 werkbladen besteld. 1 voor kook gedeelte (eiland) en 1 voor spoelgedeelte. Zijkanten en achterkanten (kantenband laten verlijmen). Super kwaliteit zeer netjes afgewerkt! In 1 woord TOP! Ga zo door!

11 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

happy with my new kitchen counter

WerkbladenKopen.nl did a great job. They responded to my emails quickly and worked together with me to make the right choice for my new counter top. They even provided measurements based on the appliances that I had chosen to buy. The counter looks great.

4 maja 2021
Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Betreft een relatief complex werkblad en merk wel dat ze af en toe wat druk zijn waardoor de afhandeling soms wat lang duurt maar al met al heel tevreden met de medewerking, advies, afwikkeling communicatie, prijs en natuurlijk het werkblad zelf!

28 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Ontevreden...

Prima site, vriendelijke medewerkers, maar... ik zal er nooit meer wat kopen vanwege de manier waarop men bij werkbladenkopen.nl omgaat met garantie.

15 kwietnia 2021

Wat een fijne zaak!

Wat een fijne zaak is dit zeg! Onwjjs goed geholpen met t voortraject en ook hele mooie kwaliteit aanrechtblad ontvangen. Als je op zoek bent naar een aanrechtblad, zoek dan niet verder, deze mensen zijn fantastisch!

3 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Van bestelling tot bezorging ging alles…tevreden klant

Ik heb online een offerte gevraagd voor een werkblad. Vanaf dat moment is er een goede samenwerking ontstaan.
Ik heb goede adviezen gekregen bij het kiezen van materiaal.
Van bestelling tot bezorging en plaatsing van het weekblad is alles uitstekend verlopen. De communicatie is goed gegaan en het materiaal is van goede kwaliteit.
Het plaatsen van het weekblad is ook goed gegaan; de afwerking is van goede kwaliteit.
Kortom, ben ik zeer tevreden.

19 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Wij hadden een supergoede ervaring bij…

Wij hadden een supergoede ervaring bij werkbladen.nl. Best lastig om online een keus te maken, maar wij kregen stalen toegestuurd. Telefonisch kontact was prima, zijn goed en fijn geholpen. Erg fijn dat er ( in tegenstelling tot andere bedrijven) totaal niet gepushed werd. Het werkblad is keurig thuis afgeleverd en het voldoet ruimschoots aan de verwachtingen! Van ons krijgt dit bedrijf als rapportcijfer een 10+

19 marca 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej