Werfsignalisatie Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Enorm vriendelijke klantenservice die meedenkt voor oplossingen en dan ook alles doet om te helpen. Een oprechte aanrader!

Oceniono na 4 z 5

Het huren van parkeerborden verliep vlot en flexibel. Een groot pluspunt is dat het altijd mogelijk is om te huren, ongeacht het moment. Daarnaast is de beschikbaarheid voor afhaling zeer ruim, wat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een verkeerde inschatting van mezelf, met bestelling van artikelen, werd zonder twijfel onmiddellijk aangepast door de dame die mij te woord stond aan telefoon. De actie bracht meer administratie m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tim was super atent. We huurden parkeerborden maar Tim legde ons uit dat voor onze situatie we best een aangepast aanbod namen. Onwetend als we waren waren we enorm dankbaar voor Tim zijn kennis van d... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 46

Napisz recenzję

Zeer vlug geholpen

Zeer vlug geholpen. Bij vragen of onduidelijkheden in de aanvraag bellen of mailen ze en proberen ze het op te lossen. Kortom goede service.
Misschien vermelden dat in regio Gent er een wachttijd is van 10 dagen voor de vergunning.

11 października 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Dag Sabine, dank voor jouw feedback! De info omtrent vergunningsaanvragen en verwerkingstijden staat inderdaad genoteerd op de website bij de rubriek 'vergunningen'. Misschien heb je er per ongeluk over gekeken. Geen probleem hoor. We vermelden het even. Hartelijk dank voor de samenwerking!

Happy!

Happy.
Very easy to book.
Traffic signs were placed in time.
No hussel, just happy!

3 października 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Dag Ria, wauw fijn om te lezen. Bedankt.

Oceniono na 5 z 5

Vlotte SERVICE en alles is goed…

Vlotte SERVICE en alles is goed verlopen. Ook communicatie was top voor uitleg .

27 września 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Dag Luc, leuk om te lezen dat je tevreden was en alles goed / vlot is verlopen. We waarderen je feedback.

Oceniono na 4 z 5

Alles bijna perfect

Alles bijna perfect

22 września 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Hey Danny, dankjewel voor je beoordeling! Stuur ons gerust een mailtje om te laten weten wat er 'bijna' perfect was. Dan kunnen we ons daar in de toekomst ook op voorbereiden en rekening mee houden :-) Graag tot de volgende keer. Veel groeten, Team Parkeerbordenhuren.be

We zijn zeer content.

We zijn zeer content.
Alles is goed verlopen

8 września 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Dag Nathan, wauw wat leuk om te horen! Bedankt voor de beoordeling.

Vlot en goed

Ik kon vlot mijn parkeerborden afhalen. Dus een goede ervaring.

9 września 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Dag Kevin, heel erg bedankt voor de review! Altijd leuk om te lezen.

Amazing service

Amazing service, everything is explained really well and super clear. It was my first experience renting traffic signs. Even though I was nervous at first and had no direct contact with the company, I felt at ease because of the clear explanations. On top of that the price point is amazing so I would definitely recommend them!

9 września 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Hi Benita, thank you so much for your review! :) Much appreciated. Best, Team Parkeerbordenhuren.be

Oceniono na 5 z 5

Alles online geregeld en snelle…

Alles online geregeld en snelle afhandeling . Borden dag nadien al geplaatst👍

2 września 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Dag Marcella, wauw wat leuk om te horen dat je tevreden was! Graag tot een volgende keer. Veel groeten, Team Parkeerbordenhuren.be

Top service

Top service, excellente communicatie en komen afspraken na. Absoluut aan te raden

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Hartelijk dank voor jouw mooie review, Sven. Dat waarderen we. Veel groeten, Team Parkeerbordenhuren.be

Very good service

Very good service. Respond very quickly. The people behind this company think along with their customers.

28 lipca 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Thank you for your review! Much appreciated.

Oceniono na 2 z 5

Betere zichtbaarheid en communicatie nodig voor vlottere klantbeleving

Observatie en Probleem

Tijdens mijn bezoek heb ik mijn gereserveerde borden niet meteen opgemerkt. Ze stonden links in de hoek, terwijl mijn aandacht meteen getrokken werd door een deur die recht voor mij lag. Ik ging daardoor per ongeluk de verkeerde ruimte binnen.

Zeker bij weinig activiteit — zoals tijdens de Gentse Feesten — is het belangrijk dat de klant bij het openen van de buitendeur meteen de juiste informatie ziet.

Voorstellen tot verbetering

Plaatsing van de borden
Zet de borden centraal in de ruimte, recht in het zicht van de inkomdeur.

Zorg dat borden met klantnamen niet in een hoek verdwijnen, maar prominent opgesteld staan.

Zichtbaarheid van de ruimte
De ruimte is momenteel volledig zwart, wat de zichtbaarheid van objecten beperkt.

Overweeg een lichtere kleur, zoals wit of lichtgrijs, om de oriëntatie te vergemakkelijken.

Aanduiding op de magazijndeur
Voorzie een duidelijke sticker of bordje met:
“Enkel voor bevoegde personen”
of
“Geen toegang voor klanten”
om verwarring te voorkomen.

Plattegrond
Voeg een eenvoudige plattegrond toe aan de onthaalzone of de documentatie, zodat de klant onmiddellijk ziet waar hij moet zijn.

Eenduidige communicatie
Bundel alle relevante richtlijnen, instructies en documentatie in één e-mail en/of één document.

Dit maakt het voor de klant veel eenvoudiger om de juiste informatie te vinden op het moment dat hij die nodig heeft.

6 lipca 2025

Odpowiedź od Werfsignalisatie

Dag John, bedankt voor jouw review. Hierbij de andere kant van het verhaal om dit alles te kaderen. Wij betreuren enorm dat je ons 2 sterren geeft voor een misverstand dat bij jou ligt. In al die jaren hebben wij echt nog nooit meegemaakt dat iemand de borden niet kan vinden in onze afhaalbox. De instructies spreken voor zich en laat ons eerlijk zijn: de deur openen en gewoon een set borden (waar nog eens duidelijk je naam op staat) is nu niet meteen bijzonder moeilijk of vereist geen 5 bladzijden instructies :-). Ons afhaalpunt is heel makkelijk bereikbaar. Na jouw telefoontje op een vrijdagavond (tijdens ons verlof) hebben we jou meteen laten weten dat jouw borden klaarstaan op jouw naam in onze afhaalbox. Je werd meteen geholpen en kreeg instant een antwoord op je vraag. Mochten de borden omwille van een misverstand langs onze kant niet klaarstonden dan gingen we ze zelfs dezelfde avond nog bij je thuis komen afzetten (vandaar dat we nog expliciet aan de telefoon vroegen wanneer je parkeerverbod van start ging). Je opent de deur, komt onze afhaalbox binnen en daar stonden direct jouw borden klaar om mee te nemen. Aan de telefoon gaf je zelf toe dat je niet goed gekeken had, dus best jammer dat wij online afgestraft worden met 2 sterren. Ons volledig team staat altijd paraat om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Dat is ook - gelukkig - te lezen als je scrollt door al onze andere beoordelingen. We begrijpen dat het voor jou frustrerend moet geweest zijn om onze afhaalbox binnen te wandelen en jouw borden niet meteen gezien te hebben, maar dat wil niet zeggen dat het terecht is om een correct bedrijf online volledig negatief te beoordelen. Heel jammer dit! Een persoonlijk mailtje naar ons was in dit geval aangenamer dan een slechte, misleidende beoordeling online. Fijne dag alvast en succes met de verhuis / werken! Vriendelijke groet, Liselotte - Team Parkeerbordenhuren.be

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej