Wellvita Recenzje 1887

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Medewerksters zijn altijd vriendelijk aan de telefoon. Ik ervaar deskundigheid, wat gelijk vertrouwen geeft. Er wordt snel gehandeld, evt naar een oplossing gezocht ,en dat is heel prettig. Ik ben... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het is jammer dat je al in een hele korte gebruikstermijn van de medicatie je nu al een reaktie moet geven, terwijl als toelichting staat vermeld dat de medicatie pas na 1 maand een reaktie merkbaar... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Bestelling was niet aangekomen. Bleek op afhaalpunt bezorgd zonder door te geven welke. Is gekomen door aanloop probleem met nieuw systeem. Na een telefoontje was het snel opgelost

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

I've been struggling for years with nail and hair growth, I've been using the Wellvita product-Hair,nail and skin product and man in this six months my nails are stronger and has grown so much as well... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  3. Apteka

Napisane przez firmę

Wellvita - Gezondheid voor jou

Wellvita - Gezondheid voor jou

Napisane przez firmę

Jouw gezondheid is belangrijk voor ons

Levering direct in je brievenbus

Leveringstijd: 5 tot 10 werkdagen

Bij Wellvita betaal je pas nadat jij je product hebt ontvangen

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Alles klopt

17 kwietnia 2026

Beste mevrouw Hoogkamer,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! We hopen dat u tevens tevreden zal zijn met het door u bestelde produkt😊

Oceniono na 1 z 5

Ik had ze alle 5 op groen.

Ik had ze alle 5 op groen.
Ben goed geholpen, heb geen kritiek.

16 kwietnia 2026

Beste mevrouw Van der Meer,

Hartelijk dank voor uw goede recensie. Wij zouden het zeer waarderen als u het aantal sterren zou kunnen aanpassen, alvast bedankt! Nog een fijne dag 😊

Netjes geholpen.

21 kwietnia 2026

Beste meneer Alberda,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! We zijn erg blij om te horen dat u onze service waardeert. Nog een fijne dag 😊

Oceniono na 5 z 5

Bestellen en bezorgen zonder problemen

Bestellen en bezorgen zonder problemen. Prima.

30 marca 2026

Odpowiedź od Wellvita

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wat fijn dat uw bestelling en levering soepel verliep. Wij hopen dat u tevens tevreden zal zijn over de werking van het door u bestelde produkt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Wij staan klaar om u te helpen op telefoon 020 – 26 23 600 of e-mail: klantenservice@wellvita.nl 😊

Oceniono na 5 z 5

Het was op tijd en goed bezorgd…

Het was op tijd en goed bezorgd dankjewel

3 marca 2026

Beste meneer De Wijs,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Fijn dat u uw levering snel heeft ontvangen. Wij hopen dat u ook tevreden zal zijn met het door u bestelde produkt😊

Oceniono na 1 z 5

Er ging iets mis met betalen,m'n…

Er ging iets mis met betalen,m'n klantnr werd niet gevonden terwijl het wel klopt
Nu is me verzocht met een bankoverschrijving te betalen,heb geen idee hoe dat werkt maar wordt nu afgescheept dat ik dat maar aan de bank moet vragen

24 lutego 2026

Beste mevrouw Voermans,

Wij betreuren het dat u naar uw idee niet de juiste begeleiding heeft ontvangen. Wij hebben diverse malen via email contact met u gehad met betrekking tot betaling van uw laatste factuur en hebben geprobeerd u zo goed mogelijk te informeren. Tevens heeft een collega van de klantenservice via de telefoon geprobeerd u verder te helpen. Zoals eerder aangegeven, is het onduidelijk waarom uw klantnummer op uw PC of telefoon niet wordt geaccepteerd, terwijl wij gewoon kunnen inloggen met uw klantnummer. Ook ontvangen wij dagelijks betalingen via onze website en met bankoverschrijvingen van andere klanten, die dus geen problemen ervaren. Sinds u klant bent bij ons heeft u alle betalingen aan ons over kunnen maken, voorzover ons bekend had u toen geen problemen. Het kan zijn dat het probleem  te maken heeft met de instellingen op uw PC of telefoon, maar daar kunnen wij u helaas niet verder bij helpen. Tevens is het uiteraard voor ons niet toegestaan om u te assisteren bij een betaling via uw bank, dat zou een schending van uw persoonsgegevens zijn, vandaar dat wij u hebben verzocht contact op te nemen met uw bank, zodat zij u verder kunnen helpen. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust weer contact met ons op via telefoonnummer 020-2623600. Met vriendelijke groet, Wellvita Klantenservice

Oceniono na 1 z 5

Betalingen slecht verzorgd snel incasso…

Betalingen slecht verzorgd snel incasso heel slecht niet de schuld van klant k.Wijnands

30 stycznia 2026

Beste mevrouw/meneer Wijnands,

Helaas is uw betaling deze keer niet juist afgehandeld. Onze excuses hiervoor. Wij zullen de afhandeling intern bespreken, zodat dit niet nog een keer kan gebeuren. Neemt u gerust weer rechtstreeks contact op met onze klantenservice als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij de betaling, wij helpen u graag verder. U kunt onze telefonisch bereiken op telefoonnummer 020-2623600 of u kunt ons een email sturen via klantenservice@wellvita.nl.

Wellvita

Alles is goed gegaan

Alles is goed gegaan

28 stycznia 2026

Beste mevrouw Hofstede,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen dat u ook tevreden zal zijn met het door u bestelde produkt.

Oceniono na 3 z 5

Mijn lichaam begin er aan wennen ik…

Mijn lichaam begin er aan wennen ik denk dat het een beetje in mijn kop zit

12 stycznia 2026

Beste meneer Hubers,

Bedankt voor uw beoordeling. Plantenprodukten hebben een beetje de tijd nodig, dus ik kan u aanbevelen om geduldig te zijn. Het is belangrijk dat u iedere dag de tabletten inneemt, zodat u de plantenstoffen goed opbouwt. Mocht u nog verdere vragen hebben over de werking van het door u bestelde produkt, neemt u dan gerust contact met onze klantenservice op, telefoonnummer 020-2623600.

Oceniono na 5 z 5

moeten ze zelf maar achterkomen

ik vind het heel gewoon dat n bestelling goed wordt uitgevoerd.

15 stycznia 2026

Hallo,
Bedankt voor de positieve beoordeling, dat waarderen wij zeer.
Prettige dag toegewenst en vriendelijke groet,

Oceniono na 5 z 5

Ik geef 5 Sterren omdat ze mij terug…

Ik geef 5 Sterren omdat ze mij terug belden naar aanleiding van mijn pakketje die stond op bezorgd op 17 januari en op 21 januari was deze er nog niet ze zij gave aan een nieuw pakketje op te sturen en een onderzoek te gaan nemen zeer blj met deze goede afloop

13 stycznia 2026

Beste mevrouw Veenstra,

Bedankt voor uw positieve beoordeling, daar zijn we blij mee.
Hopelijk bent u net zo tevreden over het door u besteld produkt.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie.

13 stycznia 2026

Beste meneer Meijer,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen dat u ook tevreden zult zijn met het door u bestelde produkt.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb even moeten wachten op de…

Ik heb even moeten wachten op de bestelling, maar ik ben erg tevreden.
Prima service, en de bestelling is goed aangekomen. 👍🏻

29 grudnia 2025

Beste meneer Kok,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Het is goed te vernemen dat u tevreden bent met onze service. 😊

Oceniono na 5 z 5

duidelijke site en netjes op tijd…

duidelijke site en netjes op tijd verzonden en geleverd

12 grudnia 2025

Odpowiedź od Wellvita

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! We zijn blij om te horen dat u onze website waardeert en tevreden bent met onze service.

Geen poespas

Geen poespas, gewoon goed!

10 grudnia 2025

Beste meneer De Puy,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! We zijn blij om te horen dat u onze service waardeert en tevreden bent met ons produkt.

Oceniono na 5 z 5

Door een fout van de postbode.

Door een fout van de postbode, die niet leverde maar de levering wel afmelde, kreeg ik direct een nieuwe zending toegestuurd door Wellvita.

24 listopada 2025

Beste meneer Velden,
Bedankt voor uw goede beoordeling, daar zijn we blij mee.
Neemt u gerust weer contact met ons op als we u ergens bij kunnen helpen.

Goed gedaan

Goed gedaan

3 listopada 2025

Beste mevrouw Krul,

Hartelijk dank voor uw goede recensie! Nog een fijne dag 😊

Netjes correct afgehandeld

Correct en netjes afgehandeld

25 września 2025

Beste meneer Vink,

Hartelijk dank voor uw recensie! Het is goed om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej