Wellgo Recenzje 254

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Appen är mycket bra och användarvänlig. Du kan t ex fota maten och få en uppskattning på kalorier. Du får regelbundet aktuella föreläsningar och det finns ett bibliotek med alla filmer samlade. Det är... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har snart varit Wellgomedlem i två år och jag har aldrig, inte en enda gång, varit besviken eller missnöjd med kontakten, hjälpen och stödet från min läkare eller coach. För mig har det tagit lång... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så himla fint bemötande. Johan satt och skrev med mig på självaste julafton och besvarade alla frågor jag hade. När min resa väl började har han alltid funnits vid min sida, likaså min coach. Bra stöd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag gillar att det är lätt att nå min coach och att jag får snabbt svar från min läkare , dom förstår mej och finns där för att hjälpa mej i alla situationer, och dömer mej inte om jag ibland faller u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie
  2. Lekarz
  3. Lekarz rodzinny
  4. Lekarz medycyny ogólnej

O Wellgo

Napisane przez firmę

Wellgo.se är en digital läkarmottagning specialiserad på professionell medicinsk viktnedgång

Wellgo.se drivs av läkare med särskild kompetens inom medicinsk behandling av övervikt och fetma.

Vi använder oss av hälsosamma livsstilsförändringar samt nya generationens läkemedel för att du ska gå ner i vikt. Vi strävar efter att stödja dig i din viktresa till en hållbar viktnedgång, där vi metodiskt inför nya livsstilsåtgärder och använder oss av nya moderna och effektiva läkemedel. Vi erbjuder en holistisk metod utan behov av kirurgiska ingrepp, stränga dieter eller förbud.

Som medlem i Wellgo.se får du omfattande stöd och verktyg för att lyckas med din viktnedgång:

• En personlig läkare och WellgoCoach som står vid din sida under hela viktresan
  • Vår medlemsapp, WellgoGo, för enkel och transparent uppföljning av ditt kost- och aktivitetsmönster
  • Överskådlig och visuell framställning av din viktresa i grafer och tabeller
  • Åtkomst till hundratals nyttiga och smakfulla recept
  • Tillgång till ett stort urval av träningsövningar och filmer
  • Professionell rådgivning och stöd från vårt hälsoteam
  • Kontinuerlig utvärdering och optimering av din viktnedgång med hjälp av medicinska metoder

Vår vetenskapligt bevisade metod för viktnedgång har visat sig vara effektiv, och vi är angelägna om att dela den med dig.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och start av din sista viktresa!

Wellgo.se – medicinsk viktnedgång som fungerar. Förändra ditt liv och gå ner i vikt med hjälp av vetenskapligt beprövade medicinska metoder.

Besök Wellgo.se

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Fantastisk koncept

Jag äter lagom, inte sötsugen, mår bra, bra sockervärde, tränar och dansar.

10 kwietnia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Det låter underbart att höra att du mår bra och har hittat en balans som fungerar för dig! Att äta lagom, inte känna en stor längtan efter i sötsaker, ha bra sockervärden, samt kombinera träning och dans är fantastiska komponenter för en hälsosam livsstil. Fortsätt med det goda arbetet, och låt din glädje för rörelse och välmående inspirera även andra
Med vänlig hälsning, teasm - Wellgo

Oceniono na 1 z 5

Inte nöjd

Nej, jag är fortfarande inte nöjd. Det är väldigt svårt att få tag i en läkare.
Jag är riktigt aktiv med min mat och motion, men har ännu inte gått ner ett endaste gram !
Ni behöver verkligen bli bättre till den kostnaden

10 kwietnia 2024

Hej.

Tack för ditt omdöme. Vi svarar på alla inkommande läkarärenden varje dag i veckan 0800-2200. Vi har kontrollerat våra loggar och hittar inga av dina, eller andras ärenden som haft en längre väntetid som du beskriver!? Vi har inga släpande ärenden?! De allra flesta ärenden hanteras inom 60min.

Att behandlingen inte gett effekt på den korta tid du varit medlem är förväntat och inget som är onormalt. Det informerar vi alltid om vid uppstart.

Vi vore mycket tacksamma om du kan kontakta oss och komma med utförlig konstruktiv feedback vad det är i vår behandling som du upplevt så pass dåligt, så ska vi naturligtvis se till att du blir nöjd med vår behandling och hantering av din hälsa.

Ha en fin dag.

Oceniono na 5 z 5

Svarar snabbt och tar sig tid.

Svarar snabbt och tar sig tid.

28 marca 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för din feedback! Vi strävar alltid efter att vara snabba och samtidigt ge varje fråga eller ärende den uppmärksamhet det förtjänar. Din uppskattning betyder mycket för oss, och vi finns här för att hjälpa till närhelst du behöver det.

Oceniono na 2 z 5

Under förväntan.

Under förväntan tyvärr.

15 marca 2024

Hej.

Vad tråkigt att du inte fick förväntad effekt av behandlingen. Tyvärr så har behandlingen inte effekt på alla som påbörjar vårt program. Effekten av behandlingen kommer också långsamt och då behöver behandlingen tid att verka. Då du har varit aktiv medlem under mycket kort tid så är det svårt att utvärdera om behandlingen har effekt eller inte.

Om det är något specifikt du inte varit nöjd med så är du välkommen att meddela oss så ska vi göra vårt yttersta för att vända din tid hos oss till något positivt.

Välkommen åter!

Odpowiedź od Wellgo

Det glädjer oss att få veta att din WellgoCoach har varit till stor hjälp. Att ha tillgång till pålitligt stöd är avgörande för framgången på din viktminskningsresa.

Bra!!

Bra svarstider och bra bemötande

15 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med just svarstid och bemötande. Något som vi arbetar aktivt med att göra så bra som möjligt. Om det finns något mer vi kan hjälpa till med för att höja din upplevelse, tveka inte att höra av dig.

Oceniono na 5 z 5

De vet vad de sysslar med

De vet vad de sysslar med. Otroligt bra feedback. Läkare finns alltid att chatta/video samtala med. Life coach bara ett klick bort. Snabba svar hos både läkare och coach.

23 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med oss och snabb kommunikation. Att ha snabb tillgång till våra läkare och coacher något vi stolt erbjuder. Vi är här för att stötta dig när du behöver oss. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare assistans, tveka inte att kontakta oss.

Oceniono na 4 z 5

Personalen är tillgängliga om man har…

Personalen är tillgängliga om man har frågor eller behöver hjälp.

21 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Det glädjer oss att höra att du upplevde vår personal som tillgängliga och hjälpsamma. Att kunna erbjuda snabb och effektiv service är något vi värderar högt. Om du har ytterligare feedback för att vi ska få ännu högre betyg, eller om du behöver mer assistans i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Tack för ert omdöme!

Oceniono na 5 z 5

Stort stöd, engagemang och tillgänglighet

Påbörjade denna behandling i mitten av oktober -23 som överviktig (högt BMI). Genomgick i november en operation som innebar att jag inte fick anstränga mig fysiskt på 8 veckor mer än långsamma promenader. Har under dessa 4 månader ändå gått ner 10 kg och viktnedgången fortgår.

Ibland har långsamheten i viktnedgången varit frustrerande men den har ändå varit stabil. Inga viktplatåer ännu. Kan i lugn och ro göra viktiga förändringar i min vardag tack vare uteblivet sug och hunger och utan den kamp och stress det tidigare inneburit att försöka gå ner i vikt.

Stort och ovärderligt stöd från läkare och coach som under hela denna tid varit tillgängliga för mig närhelst jag behövt och anpassat stödet utifrån just mina behov.

Rekommenderas varmt!

18 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för att du delar din erfarenhet med vår behandling för viktnedgång. Fantastiskt att höra om dina framsteg med att gå ner i vikt trots de utmaningar du stött på! Att du har lyckats minska i vikt stabilt utan viktplatåer, särskilt under en period med begränsad fysisk aktivitet, är verkligen imponerande. Vi är glada att vårt anpassade stöd från läkare och coacher har hjälpt dig att göra hållbara förändringar i din vardag, vilket underlättat din viktnedgång. Din berättelse är en inspiration för andra som strävar efter att gå ner i vikt och vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din resa.

Oceniono na 5 z 5

Bästa jag nånsin gjort för min egen…

Bästa jag nånsin gjort för min egen skull. De är tillmötesgående, lugna och förstående för att allt inte bara är vilja.

17 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att vår tjänst har varit så positiv för dig och att du uppskattar vårt tillvägagångssätt.

Mycket bra

Mycket bra. God kontakt med både läkare och coacher . Snabba svar om man frågar något. Hjälpsamma på alla plan både med det man ska äta och den medicinska biten

17 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba kommunikation och det stöd vi erbjuder både när det gäller kost och medicinska frågor för din viktnedgång.

Med vänlig hälsning

Ett suveränt hjälpmedel

Ett suveränt hjälpmedel. Inte likt någon annan av alla bantningskurer jag testat. Det fungerar med Wellgo utan svårigheter.

15 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Det är verkligen kul att höra att du har haft en positiv upplevelse med Wellgo och att det har skiljt sig från andra bantningskurer/dieter du har provat. Att hitta rätt hjälpmedel som fungerar för en utan svårigheter är inte alltid lätt, så ditt resultat är verkligen inspirerande. Fortsätt med ditt fantastiska arbete, och kom ihåg att vi är här för att stötta dig på din resa. Om du någonsin har några frågor eller behöver ytterligare stöd, tveka inte att kontakta oss. Stort lycka till framåt!

Bra och seriöst företag

Gjorde en hel del research innan jag valde Wellgo för hjälp med min viktnedgång och jag har inte blivit besviken. Hade ett långt introduktionsmöte med läkare där jag både fick ställa och svara på frågor och det kändes tryggt att starta upp medicineringen. Inom programmet ingår även hälsocoachning för att lära sig äta och träna rätt. Jag har nu kört i ungefär fyra månader, haft en stabil viktnedgång och mått jättebra under tiden. Om jag behöver kontakt med läkare så får jag svar omgående och från hälsocoachen inom 24 timmar på vardagar.

3 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du känner dig nöjd med Wellgo och att vårt program har bidragit till en stabil viktnedgång och ökat välbefinnande. Din upplevelse av trygghet och tillgänglighet är viktig för oss. Tack för att du valde oss på din resa mot bättre hälsa.

Oceniono na 5 z 5

Bra kontakt med läkare och coach

Bra kontakt med läkare och coach. Lätt att följa kost och träning. Tyvärr var jag mycket känslig mot läkemedlet och valde att avbryta denna gång. Kanske återkommer för annan behandling.

3 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Det gläder oss att höra att du hade en bra kontakt med din läkare och coach samt att du fann kost- och träningsprogrammet lätt att följa. Vi förstår att alla reagerar olika på behandlingar och det är oerhört viktigt att lyssna på sin kropp. Om du i framtiden önskar utforska andra behandlingsalternativ hos oss, är du varmt välkommen att återkomma. Din hälsa och välmående är vår högsta prioritet. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare stöd.

Seriösa och väldigt hjälpsamma

Enkelt och smidig kontakt med läkare. Bra coachning av hälsocoach.

7 lutego 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt positiva omdöme! Det glädjer oss att höra att du upplevt kontakten med vår läkare som enkel och smidig och att du är nöjd med den coachning du fått av din WellgoCoach. Vi strävar efter att erbjuda våra patienter högkvalitativ vård och stöd för att främja en hälsosam livsstil. Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare stöd, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta stödja dig på din hälsoresa!

Funkar för mig.

Videosamtal med läkaren och engagerad dietist som ger mycke tips och råd samt appen och medicinsk behandling har hjälpt mig att gå ner i vikt, startade med ett bmi på 40....
Jag rekommenderar starkt detta till alla med obesitas. Det funkar.

23 stycznia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för att du delade med dig av din erfarenhet! Det glädjer oss oerhört att höra att vårt tillvägagångssätt, som inkluderar egen läkare, engagemang från WellgoCoach , vår app samt medicinsk behandling, har varit till hjälp i din viktminskningsresa. Din framgång inspirerar oss och bekräftar vikten av vårt arbete. Vi är tacksamma för din rekommendation och önskar dig fortsatt framgång på din hälsosamma resa. Om det finns mer vi kan göra för att stödja dig, tveka inte att höra av dig.

Oceniono na 4 z 5

Får snabb kontakt/återkoppling när man…

Får snabb kontakt/återkoppling när man behöver det.

21 stycznia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba kontakt och återkoppling. Det är viktigt för oss att alltid vara tillgängliga för våra kunders behov. Om det finns något mer vi kan göra för dig, tveka inte att kontakta oss. Tack för att du valde oss!

Oceniono na 5 z 5

Jag känner mig nöjd över min tid hos…

Jag känner mig nöjd över min tid hos Wellgo.se.
Innan jag bestämde mig för att göra ett försök, hade jag en längre kommunikation med en läkare som kunde ge svar på mina frågor. Sedan är den personliga coachen snabb på att ge respons. Allt har känts bra!

26 stycznia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Det gläder oss mycket att höra att din upplevelse med Wellgo.se har varit positiv. Att du uppskattade möjligheten att diskutera behov med din läkare innan ni påbörjade viktresan hos oss låter toppen. Vi är också glada att du upplevde att din personliga WellgoCoach var tillgänglig och hjälpsam. Vi strävar efter att alltid erbjuda en premiumtjänst för medicinsk viktnedgång.

Oceniono na 3 z 5

Har inte gett det resultat som sas

Har inte gett det resultat som sas, väldigt dyr månadsavgift.

27 stycznia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Hej och tack för ditt omdöme. Du är varmt välkommen att kontakta din WellgoCoach samt läkare för optimering av din viktresa. Den ser olika ut för varje patient. För vissa går viktresan snabbt och för andra tar det längre tid.

Månadsavgiften kan upplevas som dyr, men vi är en premiumtjänst där avgiften täcker arbetet som din egen läkare och WellgoCoach gör för att stödja dig under resans gång. Vi har jourverksamhet och har god tillgänglighet för att kunna stödja dig direkt när du har behov. Tyvärr så kostar vård pengar ur egen ficka när den inte finansieras av våra gemensamma skattemedel.

Kontakta gärna oss så ska vi hjälpa dig för att få ordning på viktresan. Vi har flera verktyg i vår verktygslåda.

Toppenbra

Toppenbra hjälp och stöttning med kost och hälsa kort och gott!

26 stycznia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för dina värdefulla ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med det stöd och den vägledning du har fått. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att höra av dig.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej