Appen är mycket bra och användarvänlig. Du kan t ex fota maten och få en uppskattning på kalorier. Du får regelbundet aktuella föreläsningar och det finns ett bibliotek med alla filmer samlade. Det är... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har snart varit Wellgomedlem i två år och jag har aldrig, inte en enda gång, varit besviken eller missnöjd med kontakten, hjälpen och stödet från min läkare eller coach. För mig har det tagit lång... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så himla fint bemötande. Johan satt och skrev med mig på självaste julafton och besvarade alla frågor jag hade. När min resa väl började har han alltid funnits vid min sida, likaså min coach. Bra stöd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag gillar att det är lätt att nå min coach och att jag får snabbt svar från min läkare , dom förstår mej och finns där för att hjälpa mej i alla situationer, och dömer mej inte om jag ibland faller u... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Atlasgatan 8, 80286, Gävle, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jag äter lagom, inte sötsugen, mår bra, bra sockervärde, tränar och dansar.

Odpowiedź od Wellgo
Nej, jag är fortfarande inte nöjd. Det är väldigt svårt att få tag i en läkare.
Jag är riktigt aktiv med min mat och motion, men har ännu inte gått ner ett endaste gram !
Ni behöver verkligen bli bättre till den kostnaden

Odpowiedź od Wellgo
De vet vad de sysslar med. Otroligt bra feedback. Läkare finns alltid att chatta/video samtala med. Life coach bara ett klick bort. Snabba svar hos både läkare och coach.

Odpowiedź od Wellgo
Personalen är tillgängliga om man har frågor eller behöver hjälp.

Odpowiedź od Wellgo
Påbörjade denna behandling i mitten av oktober -23 som överviktig (högt BMI). Genomgick i november en operation som innebar att jag inte fick anstränga mig fysiskt på 8 veckor mer än långsamma promenader. Har under dessa 4 månader ändå gått ner 10 kg och viktnedgången fortgår.
Ibland har långsamheten i viktnedgången varit frustrerande men den har ändå varit stabil. Inga viktplatåer ännu. Kan i lugn och ro göra viktiga förändringar i min vardag tack vare uteblivet sug och hunger och utan den kamp och stress det tidigare inneburit att försöka gå ner i vikt.
Stort och ovärderligt stöd från läkare och coach som under hela denna tid varit tillgängliga för mig närhelst jag behövt och anpassat stödet utifrån just mina behov.
Rekommenderas varmt!

Odpowiedź od Wellgo
Bästa jag nånsin gjort för min egen skull. De är tillmötesgående, lugna och förstående för att allt inte bara är vilja.

Odpowiedź od Wellgo
Mycket bra. God kontakt med både läkare och coacher . Snabba svar om man frågar något. Hjälpsamma på alla plan både med det man ska äta och den medicinska biten

Odpowiedź od Wellgo
Ett suveränt hjälpmedel. Inte likt någon annan av alla bantningskurer jag testat. Det fungerar med Wellgo utan svårigheter.

Odpowiedź od Wellgo
Gjorde en hel del research innan jag valde Wellgo för hjälp med min viktnedgång och jag har inte blivit besviken. Hade ett långt introduktionsmöte med läkare där jag både fick ställa och svara på frågor och det kändes tryggt att starta upp medicineringen. Inom programmet ingår även hälsocoachning för att lära sig äta och träna rätt. Jag har nu kört i ungefär fyra månader, haft en stabil viktnedgång och mått jättebra under tiden. Om jag behöver kontakt med läkare så får jag svar omgående och från hälsocoachen inom 24 timmar på vardagar.

Odpowiedź od Wellgo
Bra kontakt med läkare och coach. Lätt att följa kost och träning. Tyvärr var jag mycket känslig mot läkemedlet och valde att avbryta denna gång. Kanske återkommer för annan behandling.

Odpowiedź od Wellgo
Enkelt och smidig kontakt med läkare. Bra coachning av hälsocoach.

Odpowiedź od Wellgo
Videosamtal med läkaren och engagerad dietist som ger mycke tips och råd samt appen och medicinsk behandling har hjälpt mig att gå ner i vikt, startade med ett bmi på 40....
Jag rekommenderar starkt detta till alla med obesitas. Det funkar.

Odpowiedź od Wellgo
Får snabb kontakt/återkoppling när man behöver det.

Odpowiedź od Wellgo
Jag känner mig nöjd över min tid hos Wellgo.se.
Innan jag bestämde mig för att göra ett försök, hade jag en längre kommunikation med en läkare som kunde ge svar på mina frågor. Sedan är den personliga coachen snabb på att ge respons. Allt har känts bra!

Odpowiedź od Wellgo
Har inte gett det resultat som sas, väldigt dyr månadsavgift.

Odpowiedź od Wellgo
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.