Wellgo Recenzje 254

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Appen är mycket bra och användarvänlig. Du kan t ex fota maten och få en uppskattning på kalorier. Du får regelbundet aktuella föreläsningar och det finns ett bibliotek med alla filmer samlade. Det är... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har snart varit Wellgomedlem i två år och jag har aldrig, inte en enda gång, varit besviken eller missnöjd med kontakten, hjälpen och stödet från min läkare eller coach. För mig har det tagit lång... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så himla fint bemötande. Johan satt och skrev med mig på självaste julafton och besvarade alla frågor jag hade. När min resa väl började har han alltid funnits vid min sida, likaså min coach. Bra stöd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag gillar att det är lätt att nå min coach och att jag får snabbt svar från min läkare , dom förstår mej och finns där för att hjälpa mej i alla situationer, och dömer mej inte om jag ibland faller u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie
  2. Lekarz
  3. Lekarz rodzinny
  4. Lekarz medycyny ogólnej

O Wellgo

Napisane przez firmę

Wellgo.se är en digital läkarmottagning specialiserad på professionell medicinsk viktnedgång

Wellgo.se drivs av läkare med särskild kompetens inom medicinsk behandling av övervikt och fetma.

Vi använder oss av hälsosamma livsstilsförändringar samt nya generationens läkemedel för att du ska gå ner i vikt. Vi strävar efter att stödja dig i din viktresa till en hållbar viktnedgång, där vi metodiskt inför nya livsstilsåtgärder och använder oss av nya moderna och effektiva läkemedel. Vi erbjuder en holistisk metod utan behov av kirurgiska ingrepp, stränga dieter eller förbud.

Som medlem i Wellgo.se får du omfattande stöd och verktyg för att lyckas med din viktnedgång:

• En personlig läkare och WellgoCoach som står vid din sida under hela viktresan
  • Vår medlemsapp, WellgoGo, för enkel och transparent uppföljning av ditt kost- och aktivitetsmönster
  • Överskådlig och visuell framställning av din viktresa i grafer och tabeller
  • Åtkomst till hundratals nyttiga och smakfulla recept
  • Tillgång till ett stort urval av träningsövningar och filmer
  • Professionell rådgivning och stöd från vårt hälsoteam
  • Kontinuerlig utvärdering och optimering av din viktnedgång med hjälp av medicinska metoder

Vår vetenskapligt bevisade metod för viktnedgång har visat sig vara effektiv, och vi är angelägna om att dela den med dig.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och start av din sista viktresa!

Wellgo.se – medicinsk viktnedgång som fungerar. Förändra ditt liv och gå ner i vikt med hjälp av vetenskapligt beprövade medicinska metoder.

Besök Wellgo.se

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Jag är nöjd med min behandling ,alltid…

Jag är nöjd med min behandling ,alltid lätt att få hjälp och support. Behandlingen fungerar bra och jag är tacksamt över att äntligen få hjälp med min vikt

18 grudnia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med behandlingen och att du känner att du får det stöd du behöver. Det är vårt mål att göra verklig skillnad, och det betyder mycket för oss att att få förtroendet att vara med på din viktresa.
Tack för att du delar med dig och för att du valt oss, vi finns med dig hela vägen!

Med vänlig hälsning

Oceniono na 5 z 5

Alltid snabb kontakt med läkare

Alltid snabb kontakt med läkare. Får bra tips och råd. Rekommenderas!

8 grudnia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Stort tack för ditt fina omdöme! Din rekommendation betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta erbjuda bästa möjliga stöd och service.

Oceniono na 5 z 5

Snabb återkoppling och proffsigt…

Snabb återkoppling och proffsigt bemötande.

3 grudnia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. Snabb återkoppling och ett proffsigt bemötande är något vi alltid strävar efter, så det värmer att höra att det märks. Vi ser fram emot att fortsätta följa dig på din viktresa!

Oceniono na 5 z 5

Man fick alltid svar på sina frågor och…

Man fick alltid svar på sina frågor och man fick den rådgivningen som jag förvänta mig att få.

3 grudnia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att vi levt upp till det du förväntat dig. Att möta våra medlemmars behov och förväntningar är vår högsta prioritet. Kan vi hjälpa dig med något mer framöver så gör vi det mer än gärna!

Oceniono na 5 z 5

Det är konceptet med läkare och coach…

Det är konceptet med läkare och coach som följer en under resan, man får hjälp med att arbeta med både det mentala, mat och träning och föreläsningarna man kan följa på zoom är fantastisk bra och för första gången i mitt liv kan jag gå ner i vikt utan sug och hunger 🙏😍

21 listopada 2024

Odpowiedź od Wellgo

Stort tack för dina ord och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är så glada att höra att du uppskattar vårt koncept. Att kunna bidra till att du känner dig trygg och får verktygen för att hantera det mentala, maten och träningen betyder mycket för oss.
Tack för att du är en del av Wellgo - vi hejar på dig hela vägen framåt!

Med vänlig hälsning

Oceniono na 4 z 5

Det är lätt att få kontakt med ngn.

Det är lätt att få kontakt med ngn. Om jag gör som man bör fungerar medicinen bra.

14 września 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att det fungerar bra för dig. Det gläder oss att du upplever att det känns lätt i kontakten med oss och vi finns här för att stötta dig hela vägen!

Professionell och engagerad vårdpersonal

Appen är lätthanterlig och recept på medicin hanterades automatiskt vilket underlättade mycket. Fick en väldigt lyhörd och engagerad dietist och hela upplevelsen kändes bra. Fick Ozempic.

29 października 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du haft en smidig upplevelse med appen och att medicinhanteringen fungerade väl för dig. Att du upplevde dietisten som lyhörd och engagerad betyder mycket för oss – vårt mål är att alltid ge personligt anpassat stöd.

Oceniono na 1 z 5

Detta företag existerar bara för att…

Detta företag existerar bara för att skriva ut ozempic till folk som inte vill gå till doktorn. Och detta tar dom en riktigt hög månadskostnad för, då dom vet att folk är villiga att betala för det. Sen gömmer dom detta bakom en app och "stöd i sin viktresa" men allt detta är bara autogenererade massutskick i en rutten app.

26 października 2024

Hej.

Vad tråkigt att du känner så inför din behandling. Vi ber dig kontakta din läkare, WellgoCoach och även maila oss så ska vi hjälpa dig vidare. Vi känner inte igen oss i din beskrivning och önskar gärna få möjlighet att hjälpa dig vidare med din viktresa. Vi ser att din WellgoCoach försökt att kontakta dig ett flertal gånger utan respons. Så kanske är det något missförstånd? Vi har alltid proaktiv coachning med tydlig uppföljning på dina registreringar inklusive hög tillgänglighet på din läkare 7 dagar i veckan som sköter din behandling.

Behandlingen ska vara en positiv upplevelse där du ska få hjälp och stöd av oss. Vi erbjuder privat sjukvård och det är därför det finns kostnader kopplade till din behandling. Kostnader som annars finansieras av skattemedel när du går till den vanliga vården.

Hör gärna av dig så ska vi hjälpa dig till en mer positivt upplevelse och så att du kommer på rätt spår enligt vår vanligtvis uppskattade behandlingsplan.

Holistiskt perspektiv

Bra: helhetsperspektiv med medicin kost och motion. Bra föreläsningar och bra att coachen kan se i appen hur man äter och kan ge feedback. Bra med träningsprogram och snabba svar från coach och läkare.

17 października 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt helhetsperspektiv på hälsa, där vi kombinerar medicin, kost och motion. Det är fantastiskt att du tycker om våra föreläsningar och att möjligheten till kontinuerlig feedback via appen fungerar bra för dig. Vi strävar alltid efter att erbjuda både effektiva träningsprogram och snabb respons från våra coacher och läkare. Tack för att du delar din upplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Proffsigt bemötande och bra hjälp med…

Proffsigt bemötande och bra hjälp med kost!

19 października 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att du är nöjd med bemötandet och kostrådgivningen. Ditt resultat är viktigt för oss, och vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din resa mot bättre hälsa.

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt positiva omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med hjälpen och att den har gett resultat. Vi strävar alltid efter att ge seriös och kvalitativ vård.

Fungerar väl

Håller vad som utlovas.

27 września 2024

Odpowiedź od Wellgo

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd och att vi lever upp till dina förväntningar.

Snabba svar

Bra och enkelt att ta kontakt med Wellgo antingen via appen eller hemsidan. Får snabb återkoppling!

27 września 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du tycker det är enkelt att ta kontakt med oss och att du får snabb återkoppling. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra användare. Tack för ditt förtroende!

Toppen

De är måna om min hälsa och är enkla att få kontakt och stöd från.

22 września 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du känner dig väl omhändertagen och uppskattar vår tillgänglighet och stöd. Din hälsa är alltid vår högsta prioritet, och vi ser fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga service!

Oceniono na 4 z 5

2 månader in så går jag hyfsat stadigt…

2 månader in så går jag hyfsat stadigt ner i vikt å kontakten med cotch å läkare fungerar bra

9 września 2024

Odpowiedź od Wellgo

Vad härligt att höra att det går bra med viktminskningen och att du har bra kontakt med både coach och läkare! Fortsätt kämpa på, det låter som att du är på rätt väg!

Med vänlig hälsning, Team Wellgo

Oceniono na 4 z 5

Blev så glad idag på webinaret då jag…

Blev så glad idag på webinaret då jag fick så många bra svar på mina tankar jag haft den sista tiden. Nu känner jag mig så motiverad igen 😀

4 września 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du fick så många bra svar under webbinariet och att du känner dig motiverad igen! 😄 Vi strävar alltid efter att göra våra deltagare helt nöjda och undrar om det finns något vi kan bli bättre på för att få det sista steget till ett toppbetyg från dig? Din feedback är otroligt värdefull för oss så hör gärna av dig.

Oceniono na 5 z 5

Bra bemötande,vet exakt hur det funkar…

Bra bemötande,vet exakt hur det funkar att det handlar om många delar. Bra tillgång till sin egna läkare och cotch. Känns seriöst och kunniga.

3 września 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du upplever vårt bemötande som bra och att du uppskattar vår kunskap om de många delar som ingår i vår service. Det är också fantastiskt att du känner dig nöjd med tillgången till din egen läkare och coach. Vi strävar alltid efter att vara seriösa och kunniga i vårt arbete, och det är uppmuntrande att höra att du upplever det på samma sätt. Tack för ditt förtroende!

Nöjd med snabb hjälp

Nöjd med snabb hjälp. Hade uppskattat fler delar så som vecko- eller månadsutmaningar, temaveckor, psykologhjälp, dietistkommunikation etc.

19 sierpnia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med den snabba hjälpen. Dina förslag på vecko- och månadsutmaningar, temaveckor, samt möjligheten till psykologhjälp och dietistkommunikation är mycket värdefulla för oss. Vi tar till oss av din feedback och kommer att överväga dessa förbättringar för att kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse framöver. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Oceniono na 5 z 5

Jag har bara bra att säga om Wellgo

Jag har bara bra att säga om Wellgo, man får bra tips på vägen och alltid tillgängligt till läkare och coach om man behöver svar på sina frågor. Rekommenderar dom verkligen.

19 sierpnia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med Wellgo och att våra läkare och coacher har varit till hjälp för dig. Det är viktigt för oss att alltid finnas till hands för att stödja dig på din resa mot bättre hälsa. Tack för att du rekommenderar oss – det betyder mycket för oss!

Nöjd

Bra information, både skriftlig och via filmklipp. Lätt att få kontakt med både läkare och dietist och deras svar kommer snabbt.
Registreringen av mat är mer omständlig än i andra appar och färre produkter hittas automatiskt.
Stor och inspirerande receptbok.

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od Wellgo

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar informationen och att du enkelt kan få kontakt med oss. Vi strävar alltid efter att ge snabb och effektiv support till våra klienter. Vi tar till oss din feedback om registreringen av mat och produktutbudet i appen. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra användarupplevelsen och kommer att se över hur vi kan göra detta enklare och mer omfattande. Härligt att du gillar vår receptsamling – vi hoppas att den fortsätter att inspirera dig! Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej