Wellchoice Recenzje 25

1,5

Shortsen "Runlock" av Wellchoice verkar bra, beställde i december 2025, leveransen kom i februari 2026. Storleken var medium när jag beställt large. Dessutom så är kvaliteten undermålig, yttertyget... Zobacz więcej

Typisk dropshipping-det tar lång tid, undermålig kvalitet-för små storlekar-ingen möjlighet till retur (mejl för returer fungerar inte) vad var det jag hade hoppats på? Ett fynd? UNDVIK!! Det gäller... Zobacz więcej

Uselt företag som sänder helt annan mätare än den du köpt på bilden.. sen är mätaren helt död. Skriver och reklamerat och dom löser inte problemet.. behandlar kunden mycket dålig( som att man inte beg... Zobacz więcej

Det absolut sämsta företag av alla jag handlat av i mitt 80 åriga liv. Jag beställde en blodsockermätare och dom levererade en blodsyremätare. Detta företaget vägrar att betala returfrakten fast det... Zobacz więcej

1,5

Bardzo słaba

Skickar fel vara

Som många andra fick jag fel vara, men de vägrar erkänna detta. Jag har returnerat den felaktiga varan och väntar på återbetalning. Om jag inte får det kommer jag anmäla till allmänna reklamationsnämnden, för sakens skull. De ska inte få fortsätta lura oss.

26 września 2025

Bedrägeri!

Jag beställde en GlucoTrack och fick en Puls Oximeter skickad. De annonserade en produkt på sociala medier som inte ens existerar. Wellchoise verkar ha för vana att använda falsk reklam, skicka billiga och falska produkter till kunder och sedan försöka ta deras pengar. Detta borde verkligen polisanmälas!

22 września 2025

Jäkla Skojjare

Jäkla Skojjare, skickade en helt annan vara en den jag beställt men fortsätter hävda att jag fått rätt enligt beställning. Nu har klarna betalat tillbaka pengarna och vill dom ha tillbaka sin syremätare får dom skicka ett frankerat kuvert

4 września 2025

Czy to Twoja firma?