Je ne pourrais pas être plus satisfaite de mon achat : ce complément alimentaire a été un atout formidable dans mon parcours vers le bien-être !
Zobacz, co mówią recenzenci
Seit ich das in meinen Alltag integriert habe, fühle ich mich viel motivierter, meine gesunden Gewohnheiten konsequent beizubehalten.
Reakcja na opinię
EasyJet to buy. Reliable
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Typischer Scam mit Zeitdruck
Typischer Scam mit Zeitdruck, Spam-E-Mail-Adresse enhält die Wörter noreply und Facebook und der Inhalt fremde Firmen und Logos wie das des ZDF und der Heute-Show, maschinengenerierte Bilder.
Das Übliche mit Fake-Medikamenten.
Beste, Dit is niet of onvoldoende aangegeven door jullie. Graag onmiddellijk dit te stoppen. We hebben recht om kosteloos terug te sturen + geld terug te vorderen.
Beste,
Ongevraagd een bedrag van mijn rekening gedebiteerd en een nieuwe bestelling opgestuurd die ik helemaal niet heb besteld? Graag antwoordt ga betaling blokkeren.
Graag mij te contacteren asap.
Tom

Wegolyn koop het niet
Alles is een leugen. Ze proberen hun product te verkopen door bekende Vlamingen te gebruiken met valse voorwensen. Beweren afslankmiddel te verkopen, maar zijn voedingssupplementen. Je kan binnen 30 dagen retourneren. Retourkosten zelf te betalen. Nadien beweren ze dat de geretourneerde goederen niet meer verkoopbaar zijn en krijg je uw geld niet terug.
GROTE BEDRIEGERS !!!!!!!!!!!

Odpowiedź od Wegolyn
J'ai essayé plein de produits…
J'ai essayé plein de produits amaigrissants, et celui-ci est rapidement devenu mon préféré !!
Na veel emails kreeg ik refund, nu vragen ze dat ik mijn review wegneem
Eerder schreef ik dat men 'online forced upsell' deed. Er werden TWEE bedragen op 2 min gedebiteerd. Na ZEER lang de bewijzen aantonen en het plaatsen van een review op Trustpilot, hebben ze mij terug betaald. Alhoewel 'niet tevreden, geld terug' een gouden regel is, volgens hun website, schreven ze mij een email om mijn negatieve review te verwijderen of aan te passen. Dat maakt het voor mij EN de bank duidelijk dat ze zaken doen, die het daglicht niet mogen zien

Odpowiedź od Wegolyn
Arnaque totale escrocs et poudre de perlimpinpin
Arnaque totale
Pub mensongère
Produit vendu à un prix exorbitant pour 0 bienfaits
Conditions de retour impossible vu qu ils vous escroquent de plus de 30 % de la somme versée
Fuyez ces escrocs et gardez votre argent

Odpowiedź od Wegolyn
Je peux dire en toute sincérité que je…
Je peux dire en toute sincérité que je suis ravi de cette expérience. Je vous recommande vivement d'y jeter un œil !
Je ne pourrais pas être plus satisfaite…
J'adore vraiment ce produit
J'adore vraiment ce produit ! C'est devenu l'un de mes moments préférés de ma routine quotidienne.
Das ist eine wirklich tolle…
Das ist eine wirklich tolle Bereicherung für meinen gesunden Lebensstil. Ich könnte mit Wegolyn ehrlich gesagt nicht zufriedener sein!
Ich bin mehr als zufrieden mit diesem…
Ich bin mehr als zufrieden mit diesem Kauf. Es ist genau das, wonach ich gesucht habe!
Wegolyn ist einfach fantastisch
Wegolyn ist einfach fantastisch. Die Qualität ist hervorragend, und ich bin wirklich beeindruckt.
Seit ich das in meinen Alltag…
Je ne pourrais pas être plus satisfaite…
Zuerst dachte ich zwar
Zuerst dachte ich zwar, es wäre nur wieder so ein blödes Produkt … aber jetzt bin ich so froh, dass ich diese eine Flasche gekauft habe, die mein Leben verändert hat!
J'ai essayé plein de produits…
Das ist eine wirklich tolle…
Ich bin mehr als zufrieden mit diesem…
Je peux dire en toute sincérité que je…
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.