Weghulp Recenzje 43

2,0

Deze mensen bedreigen gewoon klanten , ze proberen een e/reparatie van 10 euro voor 195 euro excl te doen , schelden je uit voor flikker ik ne-uk je wel in je reet. Hij was donker klaarblijkelijk wa... Zobacz więcej

Erg slechte ervaring, 120 euro voorrijkosten kon ik nog begrijpen maar er was een bedrag van 295 euro afgesproken intotaal. Komt de monteur aan moet ik nog even 350 euro extra betalen voor diagnose en... Zobacz więcej

Opgelicht voor €450,- (tikkie +pin), vooraf hebben ze mij laten betalen. Is niet gedaan wat der zou moeten gebeuren. Ik had verkeerd getankt en ze hebben het probleem totaal niet opgelost, uiteindel... Zobacz więcej

Fijne hulp. Namen gelijk op en waren redelijk op tijd op locatie. Netjes volgens de vooraf besproken prijs de problemen binnen een half uur opgelost.

2,0

Słaba

Kapotte accu geplaatst bij accu service

Gebruik gemaakt van de accu vervang service op 14 maart. Echter startte de auto de keer erna weer niet. Inmiddels zijn er door de garage twee metingen gedaan en blijkt de accu stuk. Een lek of leegloop is uitgesloten. Contact opgenomen met de centrale en gemaild waar ze om vroegen. De metingen van de garage. Hun reactie is dat ze binnen 6 weken hopen met een reactie te komen. Ze laten je dus staan met een door hun kapot geplaatste accu en reageren nu niet meer op mails. Het kan natuurlijk gebeuren dat een accu niet goed is, maar los het dan netjes en snel op voor je klant.

14 marca 2025

De advertentie zegt binnen 25 minuten, pas op je moet eerst betalen!

De advertentie zegt binnen 25 minuten komt iemand. dat werd ook bevestigd toen ik belde, maar dat is een totale leugen. Ik heb gebeld en ik moest eerst € 70 betalen voordat hulp gezocht werd. Ik had pech in Amsterdam en er werd iemand vanuit Utrecht gestuurd uiteindelijk na een uur wachten ging ik vragen en toen vertelde die dat hij nog een uur nodig had! Toen ik hier wou verklaard, hij werd ik verteld dat het helemaal niet mogelijk is wel binnen 25 minuten te sturen. Het is gewoon vals reclame.

25 marca 2025

Czy to Twoja firma?