Snel geleverd, goede kwaliteit, sokken schuren niet in mijn schoen en de band van de sok boven mijn enkel knelt niet
Zobacz, co mówią recenzenci
Helaas een verkeerde bestelling van iemand anders ontvangen, twee e-mailtjes verzonden één dezelfde dag, andere dag later. Helaas geen bericht. Jammer, zou zo graag iets horen. Uiteindelijk super geh... Zobacz więcej
De bestelling is snel en goed ontvangen, inclusief een geschreven kaart erbij, helemaal top. En dankzij de naadloze sokken heb ik geen strijd meer met mijn kind 's ochtends. De vijfde ster had ik gege... Zobacz więcej
De manier hoe websocks met mijn probleem omging laat mij zien dat ze voor service staan. Ik vind het een aanrader!! Mijn bestelling was super snel geleverd en de website was zeer overzichtelijk.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Websocks is het resultaat van een jarenlange liefde en passie voor beenmode. Na al meer dan 40 jaar dit te hebben gedeeld zijn wij nu op weg om deze liefde en passie ook online te gaan delen.
Dane kontaktowe
Holandia
- websocks.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Erg tevreden
Snel bezorgd ,en mijn dochter die gevoelig is voor naden draagt deze sokken graag zonder gezeur
Super klantenservice!
Fijne producten maar vooral super klantenservice! Mijn pakket was zoekgeraakt en na contact te hebben opgenomen via messenger met Websocks kreeg ik een nieuw pakket opgestuurd terwijl ze verder onderzoek doen bij postnl. De volgende dag waren de spullen al binnen! Erg blij dat ik alsnog mijn pakketje heb ontvangen.
Verkeerde maat sokken ontvangen
Verkeerde maat sokken ontvangen, maar totaal geen reactie op mails of via contact formulier. Helaas nergens een telefoonnummer te bekennen!! ZO slecht dit!! Waardeloos bedrijf.
Dames hielsokken besteld op 24 april
Dames hielsokken besteld op 24 april. Kreeg kindersokken gestuurd. Verschillende keren email gestuurd. Geen reactie! Kindersokken geretourneerd. Aangegeven dat ik graag alsnog de goede sokken wilde ontvangen want ik had reeds betaald. Wederom verschillende keren contact gezocht zonder resultaat. Géén sokken en €16,95 armer. Wie doet daar de administratie en beantwoord géén emails en vragen, maar heeft alleen aandacht voor orders!! Onbetrouwbaar!
Eerst sneaker sokken besteld waar
Eerst sneaker sokken besteld waar ik zeer tevreden over ben daarna heb ik kousen voetjes besteld en ik krijg sneaker sokken
Terug gestuurd en mail ontvangen dat ze het retour hebben ontvangen
Nu ben ik mijn geld kwijt en ze sturen ook niet de juiste bestelling
Na meerdere pogingen om contact te krijgen en gemaild nog steeds geen reactie 😡
Snelle afhandeling beste sokken van de koop…
Snelle afhandeling van de koop duidelijke mail.
De website mag iets beter.
Werkt niet fijn.
De sokken zijn de beste voor gevoelige voeten!
Klantenservice totaal onbereikbaar, kosten retour niet terug gestort
Bestel hier altijd naar volle tevredenheid sneakersokken. Helaas de laatste x verkeerde bestelling gedaan dus retour gestuurd. Kreeg de dag daarna al bericht dat retour binnen was. Nu 2 weken later nog steeds geen geld retour. Ben nu al 7 dagen op een rij mails en contact formulieren aan het sturen naar de klantenservice. Totaal onbereikbaar. Geen telefoonnummer en op hun contact formulieren en mails wordt niet gereageerd. Het gaat om 50 euro. Vind ik toch echt zonde van het geld. Prima dus als er niks aan de hand is, maar retourneren en contact krijgen met klantenservice een drama.
Sokken betaald
Sokken betaald, maar niet alles binnen gekregen waarvoor ik betaald heb. Kan gebeuren dacht ik, maar na 5 x email, klantenservice formulier invullen en na een privé bericht op fb 0.0 reactie. Super slechte communicatie. Telefoonnummer is nergens vermeld. Ik heb dus betaald voor sokken die niet in de doos aanwezig waren en dan niet thuis geven .
Snelle levering en hele fijne sokjes!!
alles volgens afspraak
Slecht communicatie klantenservice Websocks
Het volgende:
Al enkele keren sokken gekocht bij Websocks
en naar tevredenheid.
Nu dus weer voor € 53,70 besteld
Helaas ging het dit keer GOED MIS.
Had zelf per ongelijk verkeerde maat sokken besteld dus retourformulier ingevuld en kreeg daar gelijk bevestiging van.
Had aangegeven dat ik dezelfde kleur en soorten sokken wilden hebben maar dan in de juiste maat.
De sokken gelijk retour verzonden en kreeg daar bevestiging van dat ze goed ontvangen waren door Websocks, tot hiertoe gaat het goed maar dan begint de ellende!!!
Op dat ontvangstbevestiging formulier staat dat het geld
a € 53,70 teruggestort (minus € 5,00) gaat worden op mijn rekening. Dit is niet de bedoeling zoals vermeld door mij op het retourformulier.
Heb daarop per mail naar klantenservice gemeld op 09-02-2024 dat ik graag nieuwe sokken wilt in de juiste maat zoals vermeld op retourformulier door mij.
En nu gaat het mis want hierna heb ik na verschillende mails gestuurd te hebben GEEN ENKELE REACTIE meer gekregen ná 09-02-2024. Zelfs géén mail met een ontvangstbevestiging o.i.d.
Heb ook het bedrag niet teruggestort gekregen op mijn rekening dus WEG GELD a € 53,70 minus € 5,00 voor retourkosten.
Heel jammer dat het zo gaat en dat ik nu dus genoodzaakt bent om dit dan maar op Trustpilot te zetten om andere mensen te waarschuwen dat dit dus ook kan gebeuren bij Websocks.
Hopelijk dat Websocks hier toch nog mee aan de slag gaat en dit oplost als ze dit lezen.
Groet
Ich kann mich den schlechten…
Ich kann mich den schlechten Rezensionen nur anschließen. Der Lieferstatus meiner Bestellung war seit zwei Wochen unverändert auf "Bereit zum Versenden". Ich habe in den zwei Wochen mehrmals vergeblich versucht über das Kontaktformular, per Email und per Facebook Messenger Kontakt aufzunehmen, aber meine Anfragen wurden konsequent ignoriert. Letztendlich habe ich endlich eine Antwort erhalten, dass meine Bestellung nicht lieferbar ist und wenigstens habe ich mein Geld innerhalb von zwei Tagen wieder zurück bekommen.
Goede kwaliteit
Sokken zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. De maat valt ook goed.
Anders, beter!
Voor het eerst sokken gekocht bij dit bedrijf. De sokken zijn fijn! Bij de bestelling zat een handgeschreven kaartje met een mooie wens. Wat leuk en persoonlijk!
Het hele proces van bestelling naar levering was te volgen met duidelijke mailtjes.
Jammer dat ik nu voorlopig weer voldoende sokken heb. Dank Riet!
Bestelling gedaan Marianne panty a 20…
Bestelling gedaan Marianne panty a 20 euro. Al na 1,5 uur kapot! Klacht ingediend, na 2,5 week en 3 reminders nog steeds geen reactie. Heel slecht!!! Zonde vd centen.
Doświadczenie Trustpilot