Webshopschool Recenzje 41

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden met mijn nieuwe website. Zelfs iets wat vrij onmogelijk leek pakt Joey op als uitdaging en is uiteindelijk toch gelukt. Hij heeft kennis van zaken en dat merk je in zijn werkwijze. Hi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De social media training van Kelsey en Joey was ontzettend leerzaam. Fijn dat je de 7 lessen in je eigen tempo kan volgen, precies wanneer het jou uitkomt. De twee live online sessies geven veel rui... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Joey heeft mijn droomwebsite gebouwd en daarbij helpt hij mij vaak met verbeteringen van de webshop en tools. Super blij met zijn werk, communicatie en persoonlijke aandacht. Echt een topper!

Oceniono na 5 z 5

Via Joey en Kelsey een socialmedia training gevolgd, het is een hele leerzame training met leuke opdrachten. Je wordt weer even opgefrist en wakker gemaakt maar ook veel dingen bijgeleerd. Aanrader du... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Persoonlijk contact, snelle en goede communicatie.

Ik heb mijn website laten bouwen door joey en ben zeer tevreden. Het is een prachtige, goed functionerende website geworden. Joey geeft goed en duidelijk advies. Is goed bereikbaar en antwoord snel op vragen.

Hij zorgt ervoor dat je jou website zelf kan onderhouden en geeft uitgebreide instructies hiervoor.
Ik heb de samenwerking met joey als heel fijn, leuk en makkelijk ervaren. En mocht ik wat willen toevoegen aan functionaliteit op de website. Kom ik zeker weer bij joey terecht.

17 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Joey heeft ook mijn website gebouwd en…

Joey heeft ook mijn website gebouwd en het was een prettige samenwerking! Joey is een man met verstand van zaken. Vriendelijk, soms met engelengeduld (want nieuw in de wereld van websites haha!). Door hem heb ik zoveel geleerd en staat mijn website als een huis. Er zullen in de toekomst zeker meer samenwerkingen volgen! Aanrader!

2 kwietnia 2025

Nieuwe website

Joey heeft mijn nieuwe website gebouwd en het resultaat is om door een ringetje te halen! Joey luistert goed naar je wensen om dat vervolgens op de mooiste manier te integreren, hij denkt ook graag met je mee wat wel of niet handig is. Super fijn contact, super snel en mega behulpzaam als je het even niet weet. Naast de mooie nieuwe website liegen de cijfers er ook niet om! Al met al, zeer zeker een aanrader. Niet twijfelen, maar gewoon doen!

17 marca 2025

Echt een aanrader!

Joey heeft voor mij een mooie nieuwe site gebouwd, ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Joey heeft goed geluisterd naar mijn wensen en weet een gebruiksvriendelijke en professionele website te maken. Het resultaat is precies wat ik had gehoopt. Het samenwerken ging dan ook super makkelijk en hij is goed bereikbaar. Ik kan hem absoluut aanraden.

21 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Erg tevreden over de nieuwe webshop

Erg tevreden over de nieuwe webshop! Joey is duidelijk in wat haalbaar is, snelle communicatie en behulpzaam, super handig en ook nog eens erg gezellig!
Echt een aanrader!
Webshop nodig?? App Joey vandaag nog🤗

29 marca 2025

Joey is een topper!

Meerdere projecten met Joey gedaan waaronder SEO, Webshop aanpassingen en bepaalde tools waardoor mijn webshop, die niet door hem gebouwd is, wel betere functionaliteiten heeft. Wat enorm veel voordelen heeft voor de klant en dus ook voor mijn business. Joey is een topper met verstand van zaken! Mega klantvriendelijk en altijd super persoonlijk contact. In de toekomst zullen er nog meer samenwerkingen plaatsvinden waar ik nu al naar uitkijk!

30 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Mega tevreden klant hier!

Joey heeft voor mij een compleet nieuwe website gebouwd met heel veel filters, oh wat ben ik hier blij mee! Ik krijg van alle kanten zo ontzettend veel complimenten en dat het shoppen nòg fijner is. Geen vraag is te veel en hij helpt overal bij, wat een vakman! Joey weet echt waar hij over praat. Kortom, ben je toe aan een nieuwe uitdaging om je webshop nòg mooier te laten maken? Grijp je kans en neem contact op met Joey! 1000 maal dank, topper!

22 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Vernieuwde webshop met prachtige mogelijkheden

Joey heeft voor mij een prachtige webshop gemaakt. Ik had al langere tijd een wens voor een nieuwe webshop, maar schoof dat steeds voor me uit ivm het vele werk. Na het eerste contact met Joey was de keus snel gemaakt. En ik ben zo blij met het resultaat. Niet alleen veel functioneler, maar ook met veel meer groeimogelijkheden. Trots op de 'shop the look' en het spaarpuntensysteem. Het snelle contact en altijd bereikbaar zijn voor vragen vind ik een grote meerwaarde. Ik vind het erg fijn dat Joey ook na het live gaan van de webshop niet van de radar verdwijnt en dat er dan nog dingen verandert kunnen worden indien nodig. Echt een grote aanrader als je je webshop wilt laten shinen!

14 marca 2025

Dik tevreden!

Joey heeft mijn webshop gebouwd en ik heb bij hem de SEO training gevolgd. Ik benzeer tevreden over hem en raad hem zeker aan!

18 lutego 2025

Fantastische SEO-cursus

De afgelopen tijd de SEO cursus van Joey gevolgd en ben er super blij mee. Alles wordt stap-voor-stap heel duidelijk uitgelegd en je krijgt ook nog eens persoonlijke waardevolle feedback. Ik zou de cursus iedereen aanraden, want in een korte tijd écht mega veel geleerd!

12 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Aanrader! Leerzaam en duidelijk.

Ik heb de 7 daagse SEO training gevolgd. Echt een super training heel leerzaam en duidelijk! Ben beetje bij beetje al mijn teksten aan het optimaliseren.

Joey is zeer behulpzaam hij beantwoord vragen duidelijk en snel.

Een echte aanrader als je zelf aan de slag wil met je SEO!

nieuwe webshop

Ik vond het spannend om over te stappen naar een nieuwe webshop maar het was het dubbel en dwars waard! Joey heeft precies geluisterd naar mijn wensen en vulde dat zelfs aan met hele goeie eigen ideeën, het restultaat? Mijn webshop is nóg mooier , heeft meer opties en is gebruiksvriendelijker. Daarnaast legt Joey ook haarfijn uit hoe alles werkt, en staat hij altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Geen reden om stress dus en superblij met mijn nieuwe webshop!

Echt super bedankt!
Liefs Sigourney

16 stycznia 2025

Zeker een aanrader!

Afgelopen maand heb ik de cursus over SEO aangeschaft. De cursus is echt een aanrader! Het is makkelijk te volgen doordat hij zelf ook mee doet. Ideaal! Je kan makkelijk vragen stellen aan Joey en hij helpt je er goed bij! Hij luistert goed naar je, naar wat je wel wilt en niet wilt. Zeker aan te raden!

Ontzettend blij met Joey

Ontzettend blij met Joey. Naast dat hij een geweldige website heeft gebouwd, heb ik ook de seo cursus bij hem gevolgd. Het fijne aan samenwerken met hem en de cursus, is dat je alles zelf moet doen/aanleveren. Hierdoor leer je alles zelf te doen en leer je echt iets waardevols. Sinds mijn nieuwe webshop online is, zijn mijn bestellingen verdriedubbeld!

Topper!!

Ik ben echt suuuuuuper blij met Joey! Hij luisterde naar wat ik wilde, dacht mee als ik ergens zelf niet aan had gedacht en ik kon (en kan) hem ook nog eens letterlijk dag en nacht bereiken! Ook het contact daarna blijft top. Joey ziet zijn klanten niet als nummer, maar als vrienden en dat werkt heel prettig. De website is nog veel mooier dan ik van tevoren had bedacht. Joey kan werkelijk álles haha. Echt een topper!! 🫶🏼

1 września 2024

Topper!

Joey is echt een topper! Eigenlijk deed hij niet meer een geheel nieuwe webshop bouwen, maar toch heeft hij het willen doen. En wat een pracht plaatje is het geworden! Hij legt alles zo goed uit dat je als beginner het allemaal goed snapt. We hebben in 3 weken tijd een gehele webshop samen opgebouwd!! Echt teamwork. En voor elk dingetje die je wilt of wat je wilt aangepast hebben heeft hij meteen een oplossing voor, als de oplossing er even niet is dan gaat hij door tot hij hem wel heeft. Dus echt heel erg fijn, samen met hem kan je echt je droomwebshop bouwen en verbouwen!! Ook als je webshop af is en je wilt aanpassingen of er zijn problemen, hij reageert super snel en helpt je meteen verder! Bedankt Joey voor de fijne samenwerking!

31 października 2024

Een echte aanrader!

De cursus was super overzichtelijk en duidelijk. Doordat Joey het niet alleen uitlegt maar ook voordoet is alles nog makkelijker te begrijpen en pik je de informatie snel op. Wil jij graag de SEO van je webshop zelf verbeteren? Dan is deze cursus perfect voor jou!

6 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej