Webreus Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Al decennia bij Webreus met meerdere hostingpakketten. Ondanks wat anderen wel eens beweren zijn ze voor mij nog steeds vertrouwd. Kundige en behulpzame helpdesk, instellingen zeer goed naar eigen inz... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn vele jaren oude websites bij Webreus waren nog niet overgezet naar https:// i.p.v. het destijds normale "insecure" http:// Webreus deed bij navraag nu zelf 1 van de benodigde stappen, en was glas... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring met Webreus.nl was uitzonderlijk positief. Als beginner had ik geen idee hoe ik een website moest opzetten en deze koppelen aan een adres. Gelukkig stond het team van Webreus altijd kl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb mijn websites naar webreus verhuisd. Het was een wat ingewikkelde klus omdat in de loop van de jaren de sites wat onoverzichtelijk waren geworden. De vragen over installatie en overzetten besta... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

goeie webhoster maar begint te falen

goeie webhoster met eerlijke prijzen en goeie heldpesk. Na verschillende jaren stabiel te hebben gewerkt, waren er het laatste jaar wel verschillende onderbrekingen, sommigen veroorzaakt door DDOS aanvallen, anderen door defect materieel. Bij de volgende panne ben ik weg naar interserver die nog een betere score heeft volgens trustpilot.

20 marca 2023

Super service

Heel goed geholpen. Had een probleem met mijn website. Was dezelfde middag compleet opgelost. Beste service die ik had kunnen wensen.

20 marca 2023

Top-provider

Top-provider, absolute aanrader

al 20 jaar klant met meerdere pakketten
als er iets is, altijd snelle respons en oplossing.

kwaliteit is goed, service is super, prijs is excellent.
Na al die jaren trouwe service wel een review verdiend, dus bij deze. Ga zo door!

31 stycznia 2023

Supersnel en adequaat

Na weer een akkefietje, onhandigheidje van mij, weer snel als altijd geholpen. De keus voor Webreus wordt elke keer weer bevestigd als hun dienstverlening om de hoek komt kijken.

26 grudnia 2022

Fantastische helpdesk

Ik krijg altijd meteen antwoord op mijn vragen. Toen ik er niet uit kwam, deden zij het voor mij (website verhuizen van andere host naar Webreus). En dat voor een prijs die bijzonder concurrerend is! Bedankt Jim!

22 listopada 2022

Racistisch

Voor mij maakten zij zonder te vagen een website aan en voor een donkere vriend net.

Hij moest eerst betalen.

27 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Top service voor kleine prijs

Voor een website bij Webreus betaal je slechts een klein bedrag, maar toen ik laatst problemen had met Wordpress reageerden ze binnen een dag en hadden het voor mij opgelost. Top service!

3 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Wij zijn al jaren klant bij Webreus

Wij zijn al jaren klant bij Webreus. Inmiddels hebben we ook diverse collega's doorverwezen naar Webreus. Laatst had een klant een probleem met zijn site, database was niet bereikbaar; de klantenservice van Webreus keek even mee en het probleem was in een mum van tijd opgelost (klant had een fout in zijn config bestand)

31 października 2022

snelle reactie van helpdesk

Met een lastig probleem betreffende de SSL zat ik al uren te stoeien maar kwam er niet uit.
Toen ik mijn vraag uiteindelijk bij Jim van Webreus neerlegde was het zo opgelost, binnen een paar minuten. Superservice.

Wilm

26 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Goede en heel snelle service

Goede en heel snelle service! Ik had hulp nodig met het installeren van WordPress en inloggen daarop. Webreus heeft me heel snel en goed geholpen daarmee. Ik had meerdere keren hulp nodig en telkens zijn ze heel snel en reageren ze ook echt op je hulpvraag.

6 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Ik ben altijd zeer tevreden geweest…

Ik ben altijd zeer tevreden geweest over WebReus en dit tot op de dag van vandaag.
Altijd snel een antwoord op mijn vraag gekregen via de helpdesk en telkens werd het probleem opgelost.
Met speciale dank aan Leo.
Top!

16 września 2021

If you pay peanuts

If you pay peanuts, you get monkeys.
Dit Engelse gezegde is meer dan juist voor Webreus. Inderdaad zeer goedkoop maar dan ook zeer slecht. Als het niet uitmaakt dat je 10 dagen geen e-mail kan ontvangen of versturen of je er niet om geeft dat je website een paar dagen niet te bereiken is, ga dan voor Webreus maar blijf er anders zeker weg. Op ondersteuning kan je ook nauwelijks rekenen. Je kan wel een probleem melden maar of je ooit een antwoord krijgt?

11 września 2020

Mail ligt er al 7 dagen uit

Mail ligt er nu al 7 dagen uit, mail is zelfs niet meer aanwezig. Geen reactie Webreus na 2 mails. Bellen gaat niet, aangezien ze een bandje hebben aanstaan en daarna de verbinding verbreken. Zeer slecht!

28 sierpnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej