I had an issue with the renuwel of my domain name which lead to a little heated discussion with support. Credit whare credits due, the issue was sorted very fast & i couldn't be happier with the respo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ben erg tevreden over de mogelijkheden binnen webklik om website te maken. In het begin was ik wat huiverig, maar door het hulp programma met duidelijk uitleg ( voorbeelden met foto's) gaat er voo... Zobacz więcej
Sinds 2010 ben ik gebruiker van meerdere websites bij Webklik en ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Altijd snel een antwoord als je vragen hebt over het systeem. De site is snel en goed... Zobacz więcej
Nu 3 jaar geleden wilde ik een website het liefst natuurlijk gratis. Na rondgekeken te hebben op het net, kwam ik webklik tegen. Hier is het eenvoudig en leuk om je eigen website te bouwen en ontwerpe... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij zijn Triple, een jong enthousiast team dat voor u klaar staat! Heeft u vragen over uw hosting, website, mail of uw computer? Bij ons kunt u altijd terecht en wij helpen u graag verder! Uw ICT probleem is onze uitdaging. Triple doet alles omtrent uw online aanwezigheid. Denk hierbij aan een website, webshop, domeinnaam of een hostingpakket voor al het eerder genoemde. Ook bieden wij verschillende SEO diensten aan om uw website te optimaliseren.
Dane kontaktowe
Mercuriusweg 23H, 2741TB, Waddinxveen, Holandia
- +31102621773
- support@triple.nl
- webklik.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
website werd zonder aankondiging ineens verwijderd.
Helaas werd de website ineens verwijderd, met als reden dat hij vorig jaar was opgezegd. Dat klopt. Maar geef dan uit fatsoen aan wanneer de site niet meer zichtbaar zal zijn, en dat een domeinnaam in quarantaine gehouden wordt. Niet iedereen begrijpt dat. Zeer zeker (noob) gebruikers van webklik niet. Beetje jammer dat dit extra kosten betekende om hem weer actief te maken.
Persoonlijk vind ik het erg triest dat je dan vervolgens een week niet meer gevonden kan worden. Daarom 1 ster.

Odpowiedź od Triple Interactive
Je hebt snel een site, maar o wee als je wat meer wilt.
Webklik is zeer geschikt voor diegenen die een eenvoudige site willen bouwen. Als je -zoals ik- besluit om meer te willen, loop je al snel tegen de beperkingen aan, zowel van de webbuilder als van de (telefonische) ondersteuning.
Gebruik en ondersteuning
Sinds het begin van mijn activiteit met een eigen website ben ik zeer tevreden over de mogelijkheden en support. Kon eerst alles even rustig gratis uitproberen om vervolgens live te gaan.
Maak snel en gratis een website met veel mogelijkheden
Eenvoudig en snel is een aantrekkelijke website te bouwen. Deze wordt bovendien gratis gehost. Veel mogelijkheden, o.a. koppelingsmogelijkheden van foto's, filmpjes, muziekbestanden en andere websites. Gastenboek enz.
Nadeel is dat een tabel uiteindelijk veel slechter (rommelig) getoond wordt dan je bij het tijdens het bouwen ziet (what you see is NOT what you get). Mogelijk hangt dit af van de gekozen sjabloon.
Wat ben ik blij met WEBKLIK.nl
Webklik heeft een super simpel en duidelijk webbuilder. Dit is geweldig voor mensen die zoals ik geen verstand hadden van het ontwikkelen/maken van een website. Webklik; BEDANKT!
goede hulp
Mijn vraag t.a.v. een probleempje met mijn site werd vlot en afdoende beantwoord.
Heel tevreden, werkt goed!
Indien nodig prettige samenwerking met Webklik; webbuilder werkt goed voor een leek, maar dan nog niet echt eenvoudig.
het mooie is natuurlijk dat je als klant zelf je onvermijdelijke aanpassinkjes kan doen, zonder iem te hoeven vragen.
Zeer tevreden
Met webklik kun je gratis een website bouwen en het online houden is betaalbaar. Mijn site is altijd goed te vinden in google (1e bladzijde) en is ook snel. Kleine kanttekening, de ontwerpen mogen moderner van mij, maar over de service etc. ben ik heel erg tevreden.
super makelijk je eigen website maken
Je kan je website inrichten zo als je zelf wil.
Makkelijk aan te passen doordat je zelf alles maakt.
Zoals foto's plakken tekst schijven zwart of in kleur maar ook verwijderen.
Ik ben geen computer man maar heb het zo snel van mijn vrouw geleerd
toen zij ook klant was met haar zaak.
Betrouwbare partij
Nooit problemen mee maar kan niet goed beoordelen of er aanbieders zijn die veel beter of slechter zijn. Je krijgt wat je mag verwachten.
Makkelijk, snel goed en goedkoop
Na een tijdje met gratis versie gewerkt te hebben zijn wij overgestapt op een betaalde versie tegen lage prijs. Overstap was binnen 1 dag geregeld, dus supersnel en zonder omkijken.
Zeer goede service
Webklik is goed en snel bereikbaar, denken mee aan mogelijke oplossingen. Zeer goede services. De website is eenvoudig zelf te maken en te onderhouden. Klein nadeel is dat niet alle instellingen mogelijk zijn als je geen html kennis hebt. Het zou fijn zijn als daar in de toekomst een alternatief voor komt
het is een makkelijk programma om mee te werken
eenvoudig opbouwen van een website voor familiedoeleinden
Duidelijk, gebruiksvriendelijk
Genoeg mogelijkheden om de website te bouwen en de onderhouden. Iedereen zou dat moeten kunnen.
Duidelijke Helppagina's.
Wij zijn een koor en willen graag op onze beveiligde ledenpagina enkele ingezongen mp3-tjes plaatsen. Jammer dat deze mogelijkheid er niet is!!!
goede service duidelijke uitleg om n layout webdote te maken.
goede ervaring met webllik zijn zeer duidelijk met uitleg en overzichtelijke layput! Waarbij ik tevreden ben over de gang van zaken.
Best gebruikersvriendelijk voor maken van eenvoudige website
Mij lukt het om een eenvoudige website te maken. Het plaatsen van foto's, links e.d en het opbouwen lukt prima. Ik heb wat meer moeite met het activeren van button zodat je aantal lezers ziet. (nog niet gelukt) Wat wel tijdrovend is, is het controleren hoe je ingetypte tekst zichtbaar is (zonder spaties etc) Ik moet me nog verder verdiepen (lees: ertoe zetten) om te kijken wat ik nog meer uit de website kan halen.
zeer gemakkelijk in gebruik voor een computerleek zoals ik
Ik ben erg blij met webklik! Ik kan gemakkelijk een eigen website maken ende prijs is top! Zeker een aanraden
Prima site en gebruikersvriendelijk!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.