Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn pakket (met wasmiddel) is tijdens de verzending kapot gegaan. Weliswaar door Ways helemaal ingetaped maar wat een bende in de doos en inmiddels in huis 🤨
Reakcja na opinię
Makkelijk besteld en snel geleverd. Ik had pak 7,5 kg waspoeder gekocht. Dit was in iets te ruime doos verpakt, waardoor het gewicht steeds verschoof. Dat was niet zo handig voor de bezorger om te t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Geen enkel probleem met het artikel dat ik kocht, een doos Dreft waspoeder. Maar de levering is echt niet o.k. De voerder beweert te hebben aangebeld maar dat is niet zo, want er was heel de tijd iemand thuis. Onze 91-jarige buurvrouw was ook gewoon thuis - volgens de voerder niét. Tja, vlug een papiertje in de brievenbus doen gaat natuurlijk vlugger. En dan de hele lading naar een postpunt aan de heel andere kant van de stad brengen. Nee, niet o.k.

Odpowiedź od WAYS.
Heel blij dat ze mijn Ariël pods hebben lavendel, super fijn.
Goede levering en mooie prijs en stevige verpakking.
Vanmiddag besteld en net binnen gekregen! Dat noem je een top service!
Ik had via Bol een HG sieradenbadje besteld incl. Borsteltje en pincet.
Kreeg een mail van Bol wanneer het geleverd zou worden, met een afbeelding van de bestelling, dus het sieradenbadje, borsteltje en met pincet.
Na levering bleek alleen het badje in doos te zitten.
Dus daarom ☆☆ ...... omdat ik gelukkig geen LEGE doos heb gekregen.
Jammer dit weer!!!!!.....

Odpowiedź od WAYS.
gisteren besteld via Bol, en vandaag 2x5 Liter dreft professional afwasmiddel tegen concurrerende prijs.
Ik ben er erg blij mee.
Netjes verpakt.
Artikel als besteld. Levering duurde nogal lang met vooral onduidelijke communicatie van DPD over de vorderingen.
Beim Kauf eines Luftbettes fehlte beim Reparatur Kit der Kleber. Nach Kontaktaufnahme per Mail, hat sich der Service von Ways sofort darum gekümmert, und ich hatte ein paar Tage später ein komplettes Reparatur Kit zugeschickt bekommen.
Vielen Dank
Retourzending wordt niet aanvaard, ik blijf herinneringen krijgen - geen goede opvolging van hun boekhouding - rappels blijven komen ook al werden produkten geretourneerd - met bewijs van B post uiteraard ...

Odpowiedź od WAYS.
Op tijd geleverd en vriendelijke bezorger
Schandalig bedrijf dit. Ze besmetten ook bol.com met hun oplichting, hopelijk gaat bol hun snel verwijderen van het platform.
Ze hebben iets verkocht als aanbieding, en annuleren vervolgens de levering omdat zij het product niet meer willen leveren. Blijkbaar was de deal te goed?!

Odpowiedź od WAYS.
Volgens postnl geleverd nou er werd aan gebeld ik heb de deur opengemaakt er kwam niemand weer werd er gebeld hij had het pakket in de lift gezet werd vermeld door de intercom ik slecht ter been naar de lift gelopen er stond niets in de lift ben bij iedereen aan de deur gegaan niemand had iets uit de lift gehaald erg balen

Odpowiedź od WAYS.
Prima product, prijs/kwaliteit verhouding goed. Bestelling vlot verlopen.
Ontvangen in goede verpakking.
Dank daarvoor. Alles 100% perfect naar wens.
Johan
Ik was thuis. Niet aanbellen, gewoon voor de deur dumpen.

Odpowiedź od WAYS.
Ik had een frozen puzzel besteld via bol.com.
Ze hadden het pakketje door de brievenbus gepropt.
Pakketje beschadigd.
Was ook haast niet uit de brievenbus te halen.

Odpowiedź od WAYS.
De vervoersfirma komt zomaar op mijn hof om het pakketje aan de achterdeur af te zetten, terwijl een grote bak staat aan de oprit om pakketten in te deponeren als we niet thuis zijn, dit staat ook duidelijk aangegeven op verschillende plaatsen aan de voordeur, aan de zijkant van het gebouw en op de bak die ze voorbij gelopen zijn om mijn tuin te betreden. Voor mij is dat schending van mijn privacy en huisvredebreuk want dan blaft mijn hond de ganse tijd. Er zijn ook camera's aanwezig zodat ik alles kan bewijzen indien ik er volgende keer mee naar de politie ga.

Odpowiedź od WAYS.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.