Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik houd het kort, één grote oplichters bende, zoals alle berichten die hieronder staan sluit ik me hier bij aan. Alles gaat fout, geen reacties op alle e-mail berichten, telefonisch niet bereikbaar,... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas ook ik ben met Wavess in zee gegaan, ontving jas na een maand (levertijd 5 tot 7 dagen) de jas voldoet niet aan m'n verwachtingen, wil 'm terugsturen moet dus retourformulier aanvragen , n... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wat een slechte services. Ten eerste ruim 5 weken moeten wachten op mijn bestelling. Telefoon afgesloten reageren niet op mails. Krijg ik eindelijk mijn bestelling lijkt totaal niet op wat ik heb... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op geen enkele manier telefonisch te bereiken Contact klantenservice indrukken gebeurt niets...06 nummer is buiten gebruik Vetrouwen dit bedrijf niet Gelukkig achteraf betalen...dus geen produc... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dit is een nep webshop

Dit is een nep webshop. Trap er niet in. Heb jurk besteld en betaald. Steeds mail is onderweg en ineens mail dat niet geleverd kan worden. Geld wordt terug gestort. Mail gestuurd waar geld blijft dan wordt je geblokkeerd. Trap er niet in je be t je geld kwijt.

12 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik begin nu ook argwaan te krijgen

Ik begin nu ook argwaan te krijgen, heb 17 mei een jurkje besteld en krijg steeds een neutrale mail terug als antwoord, omdat ik me afvraag waar t jurkje blijft. Inmiddels gevraagd om mijn geld te retourneren. Ben benieuwd, ik wacht geduldig af. Maar ik vrees t ergste.

Dat was 11 juni
Inmiddels netjes bericht gekregen dat mijn jurkje niet op voorraad is, en netjes geld teruggestort!!!
Wil dit toch ook melden😃

11 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Moet zeggen dat ik door de negatieve…

Moet zeggen dat ik door de negatieve reviews wat argwaan had. Toch maar wat besteld en ja, bestelling pas binnen na 7 dagen. Langer dan ik verwacht had, omdat ik doorgaans pakketten sneller ontvang. Maar kwaliteit van het product is prima!

10 czerwca 2023

Bestel hier niet!

Bestelling niet ontvangen, wordt niet gereageerd op de mail. De zogenaamde tracking code die je ontvangt werkt ook niet.

3 czerwca 2023

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Schoenen besteld en nooit ontvangen. Volgens DHL hier afgeleverd maar dus niks ontvangen. Ben 10 maanden bezig geweest maar ze willen niet buigen of barsten en ik moet €50,- betalen voor schoenen die ik nooit heb ontvangen. Omdat het een Chinese verkoper is maakt het aanvechten juridisch moeilijk. Toch maar opgegeven na 10 maanden en betaald onder groot protest. Grote oplichting, bestel hier nooit wat! Trouwens DHL moet zich ook schamen zeggen dat ze wat afgeleverd hebben en niks leveren. Ze zetten je hiermee helemaal vast want je hebt geen poot om op te staan.

19 października 2022
Oceniono na 3 z 5

Voel me opgelicht !!

Dit bedrijf pakt foto's van andere site , ik heb een jurk besteld krijg hem pas over 14 dagen. Wil de bestelling ongedaan maken, maar dat kan niet . Dus bestel HIER NIET !!@

23 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Vandaag na 2 1/2 week schoenen…

Vandaag na 2 1/2 week schoenen ontvangen
Kreeg mail van DHL dat ik levering kreeg van yunling Electronics. Nooit van gehoord maar bleken mijn schoenen te zijn niet eens in een doos en maat 40!! 39 besteld.
Ze lijken absoluut niet op de foto's van de website zien er super nep uit.
Ik ga nu proberen om ze meteen retour te sturen en mijn geld proberen terug te krijgen!!!
Niet kopen dus !!

22 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Verkeerde maat ontvangen en retourkosten is voor mij :O

Schoenen besteld veel later zijn toegekomen dan verwachte levertijd. Deze Leken ook totaal niet op de foto's van reclame. Bovendien hebben ze verkeerde maat gestuurd. Ik heb maat 38 besteld en maat 39 ontvangen. Ik dacht eerst dat kan altijd gebeuren dus heb een mail gestuurd dat ik deze moet terugzenden maar ik krijg mail dat ik zelf de retour moet betalen.
Ik ga zeker niet met akkoord. Schande en oplichters. De schoenen kwamen trouwens uit China

22 maja 2023

Oplichterij!

Schoenen besteld die niet volgens de opgegeven levertijd zijn aangekomen. Leken ook totaal niet op de foto. Heb dan maar een mail gestuurd met de vraag een retourformulier te kunnen ontvangen, nooit gekregen, wat ook niet kan aangezien dit gewoon op de website te krijgen moet zijn. Heb enkel een voorstel gekregen om 50% van het betaalde bedrag terug te krijgen en de schoenen te houden, ik ging hier niet mee akkoord, nooit nog reactie op gekregen. Grootste scam ooit!

21 maja 2023

Verkeerde maat van de bestelde

Verkeerde maat van de bestelde
schoen gekregen. Ook totaal
andere schoen qua kleur en gespjes, dan de schoen die ik koos.
Verzocht te kunnen retourneren, kreeg het voorstel 30 procent van aankoopbedrag terug te krijgen. Ik ga niet daarmee niet akkoord. Immers bestelde product is gewoon in de verkeerde maat geleverd. Dus volledige restitutie is op zijn plaats.
Rare manier van zaken doen dit. Ik geef zelden een review, maar dit gaat me echt te ver. Ik bestel hier nooit meer een artikel.

19 maja 2023

Bestelde vorig jaar in 2022

Bestelde vorig jaar in 2022, via instagram. Product leveren duurde echt vet lang ergens in oktober..., toen bleek het scheef genaaid en er zat een gat in. Retourformulier kreeg ik niet, ze gingen maar niet akkoord met terugsturen uiteindelijk zou ik 50 % terugkrijgen, en die heb ik nooit gehad. Bij emailen krijg ik antwoord van een zekere Freya dat ze heus wel gaan betalen maar dat doen ze niet, echt vette shit dit bedrijf. Ik wacht al een half jaar op mijn geld....

17 maja 2023

Diston.nl

Ik heb een jumpsuit besteld via Diston.nl Jumpsuit na lang wachten ontvangen. Helaas bleek deze veel te kort. Ik wilde het retourformulier downloaden, maar dat bleek niet te werken.
Diston rechtstreeks gemaild. Eerste mail, keurig een reactie. Daarna niets meer van gehoord. Nu kan ik hem retour sturen, maar daar heb ik weinig vertrouwen in. Is ook een adres in China. Maak er nu maar een korte jumpsuit van, heb ik in ieder geval iets. Zie dat dezelfde jumpsuit op Ali-express ook veel goedkoper is.

29 kwietnia 2023

heb in oktober 2022 een hoodie besteld

heb in oktober 2022 een hoodie besteld, na 3 maanden nog niets ontvangen, heb deze geannuleerd. kan firma niet telefonisch bereiken!!! op mail krijg jij een standaard mail terug dat het druk is. op 1 vd mails beloofden zij mij om dit door te geven voor terugbetaling. nu bijna 6 maanden verder nog steeds NIET ontvangen. echt schandalig !!!! hopend wordt er iets gedaan tegen zulke praktijken

10 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Niet bestellen op deze onderstaande…

Niet bestellen op deze onderstaande sites, en het zijn er nog veel meer. Ik zit al meer dan een maand op pakket te wachten (zie die leuke jumpsuit, die ik besteld heb) komt blijkbaar uit China, ze doen voorkomen dat het een Amsterdams bedrijf is. Ik heb ook op de website gekeken leek gewoon oké. Reactie op mijn zorgen via de mail krijg ik niet. Bedrijf opereert onder heel veel verschillende namen zoals VanDijk-Amsterdam.nl, cocomofashion.nl, Meijer Amsterdam, favre-amsterdam.nl, NotchAmsterdam, Marie.amsterdam, Novou Amsterdam, Julia shop, sophie-amsterdam, Muze-Amsterdam, Diston.nl, Sunware, verdado-mode.nl, Lunaluci.nl, cacowear.nl, Finebay.nl, Chicme_de, Bricksswat us, wavess store en ga maar door. Ik denk wel een 45 bedrijven, en meer. Allemaal slechte reviews en klachten op Trustpilot. Ik ben mijn geld kwijt, terwijl ik altijd gezond achterdochtig ben. Wees gewaarschuwd.

6 kwietnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej