W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vanvittig hurtig respons!
Vanvittig hurtig respons!
Kontaktede Waveposter på instagram, om de havde mulighed for at lave et album min yndlingskunstner som plakat. Der gik lige præcis 3 dage, så kunne jeg bestille!
Fint produkt og hurtig levering 👍
Virkelig god og hurtig og grundig service
Virkelig god og hurtig service. Lytter til ens råd og ønsker og lyn hurtig levering. Kan kun anbefales!
Fede plakater og god service
Fede plakater. Er der problemer svarer de med det samme!
Fremragende service
Manglede en gave til min søster, som efter jeg viste hende hjemmesiden ønskede sig en plakat med Stormzy Heavy Is the Head (som ikke var lavet endnu). Jeg kontaktede derfor hjemmesidens ejere, som uden tøven gik med til at producere netop denne plakat fra start. Undervejs i processen blev jeg holdt opdateret på udviklingen, og da plakaten var færdigudviklet, fik jeg muligheden for at acceptere eller afslå det færdige produkt. Jeg accepterede naturligvis, og modtog plakaten hurtigt 2 dage efter. Super oplevelse og fede plakater!
Perfekt plakat til min aesthetic
Dag til dag levering, og en super lækker kvalitets plakat!
Super hurtig levering og hjælpsom
Super hurtig levering og hjælpsom, høflig og effektiv service!
Forslog et album til en plakat og den…
Forslog et album til en plakat og de udgav den så et par uger efter. Fantastisk service! Super glad.
Lækker kvalitet og hurtig levering
Lækker kvalitet og hurtig levering.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Waveposter.dk
Kom næste dag jeg bestilte plakaten
Kom næste dag jeg bestilte plakaten, og god kvalitet!!
Jeg fik min plakat Travis Scott…
Jeg fik min plakat Travis Scott Jackboys kun 2 dage efter ordren blev lagt. Er overrasket over kvaliteten, så vil helt klart anbefale det til andre.
Håber der kommer nye slags plakater på et tidspunkt
Super tilfreds
Virkelig fed ide, bestilte to plakater, jeg er super tilfreds, de er lige som de skulle være... Leveringen var super hurtig👍🏻

Odpowiedź od waveposter.dk
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.