Skønne sager er modtaget. Hurtig modtaget. Dog ville jeg ønske oplysninger, om hvor nye vare kan købes. Jeg synes ikke overblikket på hjemmesiden, omkring forhandlere, er overskuelig. Men ja....virk... Zobacz więcej
Wauwstore er et genialt koncept. At genbruge silkesarier. Pakken kom hurtigt. Smukke kjoler, kimonoer, tasker og tæpper. Alt samme unikaer. Personale er søde og kærlige ved kunderne og jeg fik kompens... Zobacz więcej
Super fint tøj mm. Har købt en super flot striktrøje/jakke i den smukkeste grønne farve og en stor taske i fine farver, lige til en tur på stranden med badetøjet👙🩴☀️😃.
Hurtig og god kundeservice! Jeg havde i netbutikken købt en kaftan, men desværre med store revner i stoffet, og indenfor 1 time fra jeg havde sendt en mail med billeder, fik jeg en venlig mail retur... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
WAUW, et univers af silk vintage styles, produceret i smukke Jaipur. WAUW er et dansk upcycled unika silke tøjmærke for kvinder. Du kan vores website finde et stort udvalg af de fineste silke kimonoer, kjoler, nederdele, toppe, tasker, tørklæder og deres lækre basis serie. Alt vores silke er lavet af gamle sareer fra Indien, og har hver især deres smukke historie. Vores silke er one of a kind og hvilket betyder der kun findes en af hver. Besøg vores website og find dit favorit silke item, hos os finder du de flotte styles til gode priser.
Mejlgade 27, Forhus, kld., 8000, Aarhus, Dania
- customerservice@wauwstore.com
- wauwstore.com
Super tørklæde og skjorte
Super tørklæde og skjorte
Mega hurtig levering
Jeg siger mange tak😊👏
Skønne tøj styles
De flotteste styles til ok priser
De flotteste styles til ok priser. Virkelig behagelige kjoler, som sidder godt👌🙏. Rigtig god service og hurtig levering. Kan klart anbefales 🙏😃
Super service,- helt korrekt beskrivelse af varerne. Hurtig levering,- modtaget næsten før jeg havde betalt
Bedste anbefalinger
Tak for god service ♥️
Super hurtig levering 👍👍👍
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. Smukt tøj
Excelent quality and really good…
Excelent quality and really good products! Thank you💥
Unikke lækre varer
Super vare og til en god pris .handler…
Super vare og til en god pris .handler der ofte og hurtig forsendelse .
Nemt at bestille vare…
Nemt at bestille vare…
Varen kommer hurtigt …
Alt godt og trykt at handle med Wauw.
Annette 🙋♀️🤸♂️
Hurtig levering og det skønneste tøj
Hurtig levering og det skønneste tøj, wauw er Wild med det 💖💫⭐️🌟
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.