Banner for Watergames ApS

Watergames ApS Recenzje 616

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Min kæreste og jeg har været på duelighed i motorpasning v. Kurt, og vi kan kun anbefale dette kursus. Vores kompetencer indenfor diesel motorer er blevet meget bedre, samtidigt med at vi også fik et... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi (kærestepar) deltog i Duelighedsbevis i sejlbåd praktisk del. Det var helt igennem en god, lærerig oplevelse og vi har følt at vi har lært rigtig meget. Desuden var vi i gode hænder hos vores ins... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god kundeservice – hurtig respons, hjælpsomme svar og en rigtig god behandling. Jeg vender helt sikkert tilbage som kunde igen, så snart muligheden er der.

Oceniono na 5 z 5

KÆMPE anbefaling af Sebastian Winkel! Jeg var på hans Yachtskipper 3 kursus her i april 2026 og kunne man gi' 6 stjerner havde han fået det. :-) Sebastian er en hyggelig & top motive... Zobacz więcej

1. Szkoła żeglarstwa
  2. Sprzedawca łodzi
  3. Biuro organizujące wycieczki łodzią
  4. Instruktor żeglarstwa i motorowodniactwa
  5. Klub żeglarski
  6. Sklep żeglarski

O Watergames ApS

Napisane przez firmę

Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole 🚤⛵ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating på hele 4,9 ⭐.

Vi tilbyder populære og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforløb.

Hos os undervises du i små hold, så der er tid til dig. Du får masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mål – uanset om du er ny sejler eller har erfaring.

Vi tilbyder altid prisgaranti 💰 – finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gør det nemt og overskueligt at lære i dit eget tempo 📱⛵

👉 Læs mere og tilmeld dig på www.watergames.dk – og kom trygt og sikkert på vandet med Watergames.

Watergames ApS - Danmarks Største sejlerskole

Napisane przez firmę

Sammenlign os !
Er du i tvivl om hvem du skal vælge. Sammenlign os gerne med andre. - Vi sejler udelukkende i store ribbåde med masser af power. Dette er med til at give optimalt udbytte af kurset. - Vi har gode lokaler i de havne vi er placeret i. - Vi giver beståelsesgaranti. - Vi giver prisgaranti. - Vi har kompetente instruktører som alle er sejlere.

Beståelsesgaranti - Prisgaranti

Vi garanterer at du består vores kursus!

Vi garanterer at du består vores kursus!
Hvis ikke, kommer du gratis med på næste kursus, uden yderligere omkostninger. Prisgaranti ? Hvis du finder en anden udbyder der billigere kan tilbyde samme produkt, i samme høje kvalitet, matcher vi straks prisen.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fuldstændig fantastisk dag

Fuldstændig fantastisk dag. Vi er helt nye begge to, men med tålmodighed kom vi igennem og fik i tilgift en fuldstændig fantastisk dag. En dag som blev afsluttet sammen med instruktøren med en prøvesejlads i vores egen båd.

Kære Frank,
Tak for din anmeldelse⚓️
Det glæder mig, at i havde en god dag på vandet sammen med Kasper.
Stort tillykke med den beståede prøve til jer begge 🚤👍

Vi ses på vandet⚓️🚤⛵️

Skide høflige gutter

Skide høflige gutter. Deres Beståelsesgaranti er ikke for sjov. De hjælper dig hele vejen igennem ligegyldigt niveau.

Hej Aleksander,
Det glæder mig, at du havde en god dag på kurset.⚓️ Tillykke med den beståede prøve👍

Vi ses på vandet ⚓️🚤⛵️

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse med en god instruktør

God oplevelse med en god instruktør , da jeg tog mit speedbådbevis i Struer havn . Jeg følte mig tryg, og der var styr på det.

Kære Vibeke
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder mig, at du havde en god oplevelse af kurset! ⚓️
Tillykke med den beståede prøve 🚤👍

Vi ses på vandet ⚓️🚤⛵️

Oceniono na 5 z 5

God dag med teori og praktik på vandet…

God dag med teori og praktik på vandet :)

28 września 2024

Hej Nicklas
Det glæder mig du havde et godt kursus. ⚓️
Og tillykke med den beståede eksamen.👍

Oceniono na 4 z 5

Fedt kursus i Middelfart havn

Har taget speedbådskurset i Middelfart havn hos Rasmus og Bjarne. Super fedt kursus med kompetente undervisere, som forstod at svare på vores spørgsmål, og gøre os klar til prøven. Mega huggelig dag med to gode hold, som var fokuseret på kurset.
Kunne dog godt bruge mere tid til den praktiske del. Så derfor foreslår jeg at kurset starter kl. 8 og censor kommer senere på eftermiddagen.

22 września 2024

Hej Benedicte,
Tak for din anmeldelse det glæder mig, at du havde et godt kursus, og tillykke med den beståede prøve. Jeg er meget glad for din feedback.
Jeg kan informere om, at vi for 2 uger siden havde en workshop med vores instruktører, hvor det netop er aftalt, at vi forlænger undervsiningstiden. Dette kommer til at ske pr. 1/1 2025, da det netop, var et ønske at give mere tid bag rattet til eleverne :-)

Rigtig god dag!

Speedbådskort i Rungsted Havn

Jeg tog speedbådskort i Rungsted Havn d. 21/9. Rigtig god oplevelse. Underviseren var kompetent, i en imødekommende og afslappet atmosfære, og vi lærte alle det vi skulle kunne for at bestå prøverne. Det var selvfølgelig et plus at der var solskin og fladt vand ☀️

20 września 2024

Hej
Det glæder mig, at du havde en god oplevelse af kurset og vores underviser.
Tak fordi du valgte Watergames

Duelighed motorpasning.

Duelighed motorpasning.
Vil gerne sige tak for et rigtig godt motorpasnings kursus d. 6 - 8 september 2024 i Brøndby Havnevej 13,
2650 Hvidovre (Brøndby Havn). Super underviser
(Kasper) samt censor (Brian) begge rigtig gode og folkene og øvrige ansatte. En meget glad deltager,
Mange hilsner Horst

Kære Horst,
Tak for din fine anmeldelse.
Det glæder mig, at du havde et godt kursus med Kasper som instruktør.

håber du får masser af gavn af dine nye færdigheder.

Fremragende undervisning :)

Jeg har netop taget yachtskipper af 3. grad hos Watergames med helt igennem sublim undervisning.
Ingen kedelige powerpoint-præsentationer og repetition, men fuld smæk på læring krydret med masser af humor, eksempler og anekdoter fra underviserens tydeligvis omfattende erfaring med sejlads i det virkelige liv.
Min bedste undervisningsoplevelse nogensinde :)

Kære Caspar,
Det glæder mig, at du har haft en rigtig god oplevelse af dit Y3 kursus med Thomas som instruktør. Jeg har sendt roserne videre hans vej.

Jeg håber vi ses på Y1 kursus.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse.

Jeg har lige bestået mit duelighedskursus i motor hos Watergames, Hele forløbet var virkelig godt skruet sammen, .

Underviseren var super kompetent og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gav mening. uanset om man var nybegynder eller havde lidt erfaring i forvejen. Det gjorde, at jeg følte mig godt rustet til prøven, og jeg føler mig klar til at tage næste skridt i min sejlerkarriere.

Hej Jetmir!
Tillykke med den beståede eksamen. 👏
Det glæder mig, at du havde et godt kursus.
Vi hjælper dig gerne med en Y1 også 😁👍

Vi ses på vandet⚓️

Duelighed motorpasning

Endnu engang et fantastisk lærerigt kursus.
Med Kasper som underviser i Duelighed Motorpasning havde man en exceptionel kompetent og behagelig underviser.
Han formåede at få alle med og i mål.
Stort tak herfra.
Censor Brian var ligeså fremragende til, at få ro på nervøsitet og få én godt eksamineret.
Bh Lasse

Hej Lasse,
Tak for din anmeldelse,
Det glæder mig, at du havde et godt kursus sammen med vores instruktør Kasper.

Vi ses på vandet⚓️

Århus dd

Århus dd. Mega fint og ordentligt👍🏼

7 września 2024

Hej Emma
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse af vores kursus idag.

Vi ses på vandet ⚓️

Super fed oplevelse

1 września 2024

Hej Malthe,
Det glæder mig, at du havde en fed oplevelse af vores kursus ⚓️
Rigtig god dag!

Vi ses på vandet🚤⚓️

God oplevelse hos Watergames Aarhus med praktisk duelighed

God oplevelse hos Watergames Aarhus med praktisk duelighed d. 19/07-21/07 hos både Søren som underviser og William som censor. Stort know how og rolig og pædagogisk instruktion.

19 lipca 2024

Hej Mads,
Det glæder mig, at du havde en god oplevelse af kurset og vores instruktør Søren.

Mvh Martin
Watergames

God oplevelse!

Kære Watergames.
Meget god og professionel undervisning. Maria underviste i speedbåd, og jeg var meget nervøs og usikker, men hun gjorde det rart og sikkert. Censor var sød.

Alt i alt en meget rar oplevelse med underviseren til grund.
Mange hilsner Peter

26 kwietnia 2024

Hej Peter,
Det glæder mig, at du havde en god dag på vandet. Og en god oplevelse af våde censor og instruktør.

God sommer☀️

Vi ses på vandet ⚓️

speedbåd kørekort

Fantastisk speedbåd kørekort kursus med kompetent og dygtig instruktør og sensor.
Der var styr på tingene og alt forgik under en rolig og tryg undervisning.
Kan kun anbefale det.

7 lipca 2024

Hej Dennis,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig, at du havde en god og lærerig dag på vandet.

Rigtig god sommer.

Praktisk duelighed - Fed oplevelse, dog båd o dårlig stabd

Havde Rasmus som var en mega fed underviser! Tog praktisk duelighed her i weekenden og kurset var afslappet, samtidig med at jeg ikke følte der blev sparet på noget af det professionelle. Kan varmt anbefale!

DOG var der nogle ting ved båden vi sejlede i som ikke var i orden. Den var generelt ikke i speciel god stand og skødeblokkene gik i stykker flere gange så Rasmus var nødt til at lave hurtige løsninger. Heldigvis havde han erfaring og fik det til at virke, men det burde virkelig blive fikset!

7 lipca 2024

Hej Fridolin,
Tak for din anmeldelse.🙏
Det glæder mig du havde en god oplevelse med Rasmus👍⛵️
Jeg sørger for, at der straks bliver kigget på båden, tingene skal bare virke. ⛵️⚓️

Rigtig god sommer☀️

Vi ses på vandet⛵️

Praktisk sejlads i sejlbåd, Brøndby

Overordnet et super godt kursus, hvor jeg lærte meget, hyggede mig, og instruktøren Rasmus var en mega dygtig underviser! Vi havde vildt vejr med høje vindstyrker og store bølger, men Rasmus sørgede for, at alle var trygge :)

Dog er der to ting: 1) båden var sejldygtig, men i for dårlig stand. Blandt andet sprang skødevognen af Genoa-skinnen under sejlads, og skødet kilede sig fast i ved siden af hjulet i skødevognen. 2) Jeg følte mig klar til prøven på dagen, og alt gik godt, men jeg mener, at kurset er lidt for svært folk, som aldrig har haft noget med sejlads at gøre, da der kommer mange sejlerudtryk og praktiske færdigheder, så det kan være svært at få fuldt udbytte og føle sig klar til prøven på så kort tid. Det kunne muligvis løses ved et online teori-modul med sejlerudtryk osv. inden kurset.

Men igen, Watergames kan anbefales! Der er bare nogle områder som kunne finpudes lidt ;)

5 lipca 2024

Hej Anne-Marie,
Tak for din anmeldelse, det glæder mig at fu havde et godt kursus med Rasmus. 😁👍
Tak for feedback i forhold til båd og materialer, det vil vi helt klart kigge på. Specielt rigtig god ide med online forberedelse hjemme til dette kursus også👍
Rigtig god sommer!☀️

Vi ses på vandet⛵️⚓️

Vi tog kurset i Aarhus

Vi tog kurset i Aarhus. Vores instruktør, Nikolaj, var dygtig og imødekommende og sørgede for at det var en rigtig god oplevelse for alle ombord. Der var lidt bøvl med systemet under vores tilmeldelse, men alt gik fint da vi mødte op.

Hej Ebbe
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig at du havde en god og lærerig dag på vandet sammen med Nikolaj.

Rigtig god sommer!

Watergames Århus speedbåd

Watergames Århus speedbåd - fantastisk oplevelse med gode instruktører, kan varmt anbefales👍🏻

Hej Rune,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig at du havde en god og lærerig dag på vandet sammen med Nikolaj.

Rigtig god sommer!

Hej Watergames Århus

Hej Watergames
Min mand og jeg har netop taget speedbåd certifikat hos watergames - Marselisborg havn Århus. En dejlig og professionel oplevelse. En særlig tak til Nikolaj som gjorde dagen både lærerig, sjov og fik en til at slippe nervøsiteten en hel del. Vi vil på det varmeste anbefale watergames og Nikolaj som lærermester. Hvis du overvejer at tage speedbåds certifikat.
Censor Brian, var også bare mega professionel, fik os til at slappe af, og være i det, og vise hvad vi kunne/skulle i vores eget tempo osv. Super god, sjov og cool censor.

Alt i alt, en super god, sjov og fed oplevelse igennem hele dagen! Kæmpe tak og stor ros herfra Pia og Jan

Hej Pia & Jan,
Tak for jeres anmeldelse!
Det glæder mig at i havde en god og lærerig dag på vandet sammen med Nikolaj.
Jeg håber i får en masse gode timer på vandet til sommer.

Martin / Watergames

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej