Leverdatum zou op een dinsdag zijn, nog speciaal over gebeld, werd echter op een maandag bezorgd en dan is kantoor gesloten. Verder na samenloop van omstandigheden zending toch kunnen accepteren. Geen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We hebben voor een goede prijs, aangevuld met een mooie korting vanwege black friday, goede producten ontvangen. Ook namen we de installatie af, en dit gebeurde ook keurig. Enige punt was dat levering... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed: De administratieve handelingen en de bezorging. Minder: Geen gebruiksvriendelijke website. Klantenservice: Niet zo heel prettig te woord gestaan over een opmerking over de website. Ik moes... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een leidingwaterkoeler besteld die snel werd geleverd. Helaas na gebruik van vier maanden begon het te lekken. Zonder aarzeling werd een het product vervangen met een nieuwe. Vlotte en keurige behande... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mocht u vragen hebben over onze producten of informatie willen verkrijgen, dan kunt u contact opnemen met de Watercooler Gigant.
Napisane przez firmę

Edelgasstraat 50, 2718 SX , Zoetermeer, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Beschadigde koeler ontvangen, gemeld, direct omgeruild voor nieuwe, top!

Odpowiedź od Watercooler Gigant
Super vriendelijke bezorgers die leveren op aangevraagd dagdeel.

Odpowiedź od Watercooler Gigant
Keurige en complete levering. Eenvoudig zelf op te stellen en aan te sluiten.

Odpowiedź od Watercooler Gigant
Goed: De administratieve handelingen en de bezorging.
Minder: Geen gebruiksvriendelijke website.
Klantenservice: Niet zo heel prettig te woord gestaan over een opmerking over de website. Ik moest een nummer invullen die ik niet had. Uiteindelijk blijkt dat ik onze naam kon invullen. Niet duidelijk voor de gebruiker en dan maar zeggen dat het niet aan de website ligt. Luisteren is een vak.
Heerlijk water, we drinken het al jaren. Uiteindelijk 4 sterren. Mogelijkheid om met mijn feedback naar 5 sterren te gaan.

Odpowiedź od Watercooler Gigant
Alle 18,9 liter flessen zitten vol met deuken flinke deuken alsof er een wagen overheen is gereden echt slecht is normaal nooit