Strona kasyna robi bardzo dobre pierwsze wrażenie – jest przejrzysta, nowoczesna i intuicyjna w obsłudze. Nawigacja jest prosta, dzięki czemu nawet początkujący użytkownicy bez problemu znajdą interes... Zobacz więcej
Ciekawe nowe kasynko.Klon LEMONCASINO ale dla Nowych użytkowników oferta ciekawsza niż w LC. Na start po rejestracji adresu e-mail i nr.telefonu 30 darmowych(Big bass)obrotów bez depozytu oraz po wpi... Zobacz więcej
Skorzystałem z usług kasyna. Na chwilę obecną jest ok, trochę brakuje mi niektórych gier. Sprawny kontakt z support depozyt instant, ciekawe jak z tempem wypłaty. Polecam sprawdzić
WatchMeWin (WMW) is an online casino focused on delivering an entertaining and reliable gaming experience. Our platform offers a wide selection of video slots, table games, and regular promotions such as tournaments, jackpots, free spins, and cashback rewards. We aim to provide a smooth and enjoyable environment for players, supported by a user-friendly platform and a dedicated customer support team available via live chat and email. WatchMeWin offers gaming services under a Curaçao gaming licence. Our mission is to continuously improve our platform and provide players with a safe, engaging place to enjoy online gaming. > > > > > > > WatchMeWin (WMW) to kasyno online, które koncentruje się na dostarczaniu rozrywki na najwyższym poziomie oraz zapewnieniu niezawodnego doświadczenia dla graczy. Nasza platforma oferuje szeroki wybór automatów, gier stołowych oraz regularnych promocji, takich jak turnieje, jackpoty, bonusy za doładowane, darmowe obroty i cashback. Naszym celem jest stworzenie płynnego i przyjaznego środowiska do gry, opartego na intuicyjnej platformie pzy wsparciu profesjonalnego zespołu obsługi klienta, dostępnego poprzez czat na żywo i e-mail. WatchMeWin działa na podstawie licencji gamingowej Curaçao. Naszą misją jest ciągłe doskonalenie platformy oraz zapewnienie graczom bezpiecznego i angażującego miejsca do gry online.
Polska
Wszystko super gdy grałam bonus, wygrałam pierwsze miejsce we freeroll i obróciłam bonus lecz gdy chciałam wypłacić mimo udanej weryfikacji stwierdzili, że zduplikowane konto i zamknęli. Jeszcze email od nich z nazwą nadawcy lemon casino. Dlaczego?

Całkiem solidne kasyno
Aplikacja i obsługa super
Fajne bonus

Odpowiedź od WatchMeWinCasino
Konto zweryfikowane zgodnie z dokumentami. Wcześniej pisałem na czacie ,ze moge skladac depozyty i nie mam ograniczeń. Kiedy doszło do wyplaty ,zablokowali konto twierdząc ze w ich sieci juz bylem . Tyle ze nie byłem w tym kasynie a skąd mam wiedzieć ile i jakie kasyna mają. Skladam pozew o jawne okradanie z depozytow i kasyno na czarna listę idzie. Zgłoszę to wszędzie bo to czyste złodziejstwo. Skoro uważali ze nie moge u nich grac to po weryfikacji dokumentów powinni zamknac konto a nie dopuszczać do składania depozytow. Czyste złodziejstwo ruskiej mafii.

Odpowiedź od WatchMeWinCasino
Dawno nie grałem na takiej padlinie. 1000€ wpłacone 10x po 100€ i za każdym razem zjeżdża od razu do spodu. Totalne złodziejstwo.

Odpowiedź od WatchMeWinCasino
Naprawdę zła obsługa, pomyliłem się z jedną literka w nazwisku podczas podawania danych i zostało mi zablokowane konto,nie polecam,omijać szerokim łukiem,gdy doszło Do wypłaty obudzili sie

Odpowiedź od WatchMeWinCasino
Witam super casyno,zaczynam swoją przygodę z tą witryną ale czuję że będzie świetna
Zabawa🫣😎🥸

Odpowiedź od WatchMeWinCasino
Kasyno bez zastrzeżeń, support zawsze pomocny, najlepsze możliwe gry.

Odpowiedź od WatchMeWinCasino
Najgorsze kasyno w sieci banda zlodzieji i oszustów nie graj tutaj nie wypłacają pieniędzy są złodziejami

Odpowiedź od WatchMeWinCasino
Oszuści nie wypłacają wygranych omijać szerokim łukiem. Wszystkie pozytywne komentarze to fake radzę trzymać się z daleka to podróba bazującą na designie lemona playbisln czy fireball

Odpowiedź od WatchMeWinCasino
Jedno z kasyn ktore naprawdę dba o graczy, cala ich siec jest na duży plus. Moge śmiało polecić innym

Odpowiedź od WatchMeWinCasino
Bardzo dobre kasyno szybkie wypłaty i świetne bonusy na start ;) ja polecam jak najbardziej! Koją ostatnia wypłata to 1.5k pln z depozytu 20pln.. dziękuję!