Zegarek zakupiony przyszedł dobrze zapakowany i oryginalny trochę długi czas oczekiwania,ale to raczej zrozumiałe ponieważ przyszła z zagranicy polecam
Zrobiłem u nich dwa zamówienia jak do tej pory. Obsługa i kontakt na plus. Szybka przesyłka. Jedyny minus to że liczyłem na jakiś rabat przy zakupie drugiego zegarka a dostałem tylko standardowa zniżk... Zobacz więcej
Since 2007, WatchExclusive has been built by passionate watch enthusiasts into a trusted online destination for original, high-quality timepieces from well-known watch brands. Our carefully curated portfolio reflects a strong focus on craftsmanship, reliability, and timeless design, ensuring that every watch meets the highest standards of quality and authenticity. Through long-standing personal relationships with manufacturers and official authorized distributors, WatchExclusive guarantees that every watch we offer is 100% authentic and sourced through verified supply chains. This direct access allows us to provide genuine luxury and premium watches at fair, transparent, and competitive prices. Our dedication to authenticity, expert selection, and customer satisfaction has earned WatchExclusive the trust of collectors and everyday watch enthusiasts worldwide.
Karpatská 18, 811 05, Bratislava, Słowacja
- +421 911 591 937
- info@watchexclusive.eu
- watchexclusive.eu
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Citizen
Niestety za długo czekałam na zegarek a…
Niestety za długo czekałam na zegarek a to miał być prezent 😔

Odpowiedź od WatchExclusive
Firma która nie zostawia klientów z problemem
Zegarek został zakupiony na prezent. Pomimo początkowych problemów z komunikacją udało sie rozwiązać problem i jubilat dostał wymarzony prezent. Dziękuję za uratowanie trudnej sytuacji.
wszystko super.latwo i szybko
Rewelacyjna obsługa klienta!!!!!
Rewelacyjna obsługa klienta!!!!!! Nigdy w życiu nikt tak mnie nie obsłużył jak sklep WatchExclusive. Bardzo szybka odpowiedź na e-maila i rozwianie wszelkich wątpliwości związanych z zakupem, a dostawa to mistrzostwo świata. Zegarek zamówiony w środę o 16.00, a dostawa w piątek o godz. 9.00. 😁 Dodam tylko że zegarek dostarczony z Bratysławy (Słowacja) do Polski (K-Koźle). Serdecznie polecam ten sklep i jego obsługę. Brawo Wy!!!!!!!! 👍☺️❤️
Super sklep
Super sklep. Bardzo dobry kontakt e-mail. Natychmiastowa odpowiedź na wysłaną przez mnie wiadomość. Dla niezdecydowanych i mających jakieś obawy. Informuję o pozytywnym zakupie zegarka G-SHOCK model: GPR-H1000RY-1A9ER. Kupiłem zegarek za niecałe 2 000 zł. Natomiast w Polsce ten sam zegarek jest w cenie 2 800 zł. Pozdrawiam ludzi ze sklepu WatchExclusive.
Godna zaufania firma
Godna zaufania firma! Dostawa około tydzień, kupowałem za pobraniem.
Polecam. Rzetelna dostawa. Trzeba uzbroić się w cierpliwość jeżeli chodzi o dostawę. Czas dostawy w moim przypadku to ok jednego tygodnia.
Wysyłka wręcz expresowa i warto…
Wysyłka wręcz expresowa i warto wspomnieć o konkurencyjnych cenach.
Bardzo polecam!
Transakcja przebiegła poprawnie
Transakcja przebiegła poprawnie. Zegarek dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Mały minus za czas realizacji. Nie był on zgodny z czasem deklarowanym przez sprzedawcę.