WashWorld SE - Lund - Malmövägen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Malmövägen 79, 222 70 Lund, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Flexibilitet med tvättider upplever som positivt. Bättre tvätt och torkning skulle önskas för priset (premium tvättprogram). Jag hoppas att synpunkterna hjälper er för en bättre service. Jag har hit... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Normalt är jag nöjd, men under senaste tiden har jag besökt tvätthall i Lund och Eslöv som inte fungerade som den skulle. Lund igår. Tvätten fungerade bara en stund och torkningen fungerade inte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är väldigt nöjd med att jag fick en tvätt gratis som kompensation för att jag vid tidigare tillfälle hade betalat för en tvätt men plötsligt så blev det något tekniskt fel på tvätten så jag fick... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Myjnia samochodowa

Napisane przez firmę

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 923

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det är jättebra alltid jag tvätta min…

Det är jättebra alltid jag tvätta min bil funkar bra jag är intresserad👌

3 grudnia 2023

Hej Ali,

Många tack för de fem stjärnorna, det gör oss superglada! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra kunder så att de kan få en bra upplevelse.

Vi ser fram emot att tvätta din bil igen :-)

Lana

Dåliga torkprogram

Tycker ni har dåliga torkprogram. Man får själv torka efter tvätt

28 listopada 2023

Hej Kent,

Jag beklagar att du upplever att faciliteterna inte torkar tillräckligt bra. Vi uppskattar din feedback och kommer att undersöka hur vi kan förbättra torkningsresultaten.

Om du har ytterligare frågor eller bekymmer är du välkommen att kontakta oss.

Cecilie

Oceniono na 4 z 5

Tvättar med bra resultat.

Tvättar med bra resultat men önskar bättre underspolning.

10 listopada 2023

Odpowiedź od WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för din feedback och dina 4 stjärnor! Det är bra att höra att du upplever att tvätten ger ett bra resultat. Vi noterar ditt önskemål om en förbättrad underspolning och värdesätter din input.

Om du har ytterligare detaljer eller önskar diskutera detta närmare, är du välkommen att kontakta oss på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation".

Tack för att du delade din erfarenhet, och vi ser fram emot att göra din nästa tvättupplevelse ännu bättre.

Ahad

Oceniono na 3 z 5

Alltid nån hall som är ur funktion

Alltid nån hall som är ur funktion! Registrerings läsaren fungerar sällan!

8 listopada 2023

Hej Patrik,

Vi ber om ursäkt för de problem du upplevt med våra anläggningar. Vi besträvar oss alltid på att hålla våra maskiner i drift, men tyvärr kan det förekomma tekniska problem ibland. Angående registreringsläsaren, vi arbetar kontinuerligt med att förbättra systemets tillförlitlighet.

Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst på https://washworld.se/hjalp.

Cathrine 🚗

Hej Tomas,

Tack så mycket för din feedback. Vi beklagar om det har uppstått språkliga problem för dig. Om du har några frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi ska se till att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Lana

Good washing experience

Easy to use and good washing experience

3 listopada 2023

Hello,

It sounds like you had a good experience in the washhall, and we are very happy about that.

We wish you a good day from here on out. We look forward to giving you many more good experiences in the future :-)

Best regards,
Jasmin.

Hej Fahd,

På vår hemsida kan du få en överblick över skillnaderna mellan våra olika biltvättar och vad varje enskild tvätt innebär. Om du känner att din tvätt inte har uppfyllt dina förväntningar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på https://washworld.dk/hjaelp under "tvättstuga och reklamation" och skicka in bilder på tvättresultatet. Vi hoppas att du kommer att få en bättre upplevelse nästa gång.

Berivan

Oceniono na 2 z 5

Debiterar kostnader fast det är samma…

Debiterar kostnader fast det är samma bil i månadsavtal. Och påstår att det är en annan bil som är använd. Stannar kvar men ni behöver följa upp klagåmålen bättre.

30 października 2023

Hallå …

Låter som en dålig upplevelse. Självklart vill vi alltid ge våra kunder en bra upplevelse. Jag skulle därför rekommendera dig att skriva till vår kundtjänst på https://washworld.se/hjalp och beskriva din upplevelse så att de kan hjälpa dig så bra som möjligt.

De bästa hälsningarna

Oceniono na 1 z 5

Drog av stopplampan

Min stopplampa, uppe, drogs av av borstarna, den är nu sprucken och lampan gick i sönder samt att den inte verkar klicka fast igen. Känns som borstarna var för nära bilen. Tvättat hos dem många gånger förr men nu vet jag inte jag vågar göra det igen.

22 października 2023
Opinia niezależna

Hallå Niklas,

Vilken olycklig upplevelse du har haft. Det är absolut inte meningen när man besöker eller kontaktar oss. Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss igen om det är minsta lilla sak.

Annars hoppas vi att du kommer att överväga oss igen vid enstaka tillfällen, eftersom vi alltid strävar efter att förbättra vår prestanda och service så att våra kunder får den bästa upplevelsen.

Jasmin.

Lätt att komma till

Lätt att komma till. Rimligt pris.

22 września 2023

Odpowiedź od WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack så mycket för din recension och ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du upplever det som lätt att komma till vår anläggning och att du tycker vårt pris är rimligt.

Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att fortsätta att erbjuda en bekväm och prisvärd biltvättsupplevelse för våra kunder. Om du någonsin har ytterligare kommentarer eller förslag, tveka inte att dela dem med oss. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service.

Tack för att du valde Wash World, och vi ser fram emot att fortsätta att ge dig en enkel och prisvärd tvättupplevelse i framtiden.

Ha en fantastisk dag!

Marius på Wash World 🚗💦

Bekvämt

Bekvämt, billigt & prisvärt!

16 września 2023

Hej Jonas,

Tack så mycket för din 4-stjärniga recension! 🌟 Vi är glada att höra att du finner våra tjänster bekväma, billiga och prisvärda.

Om det finns något specifikt du tycker att vi kan förbättra för att förtjäna 5 stjärnor i ditt betyg, tveka inte att kontakta vår kundservice genom washworld.se. Din feedback är mycket värdefull för oss, och vi strävar alltid efter att göra våra tjänster ännu bättre.

Vi önskar dig en fantastisk dag och ser fram emot att fortsätta ge dig en utmärkt tvättupplevelse!

Marius på Wash World

Stationen strular ibland

Vägen ut var avspärrad pga byggnation, inga skyltar som visade detta, man fick improvisera. Det händer inte sällan att stationer är avstängda (ur funktion) vilket man upptäcker först när man är framme

14 września 2023

Odpowiedź od WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vi beklagar om vägen ut var avspärrad på grund av byggnation och om det inte fanns tydliga skyltar som visade detta. Information framgår på våra infoskärmar vid anläggningen att utkörning tillfälligt skall ske genom våra tvätta själv-bås.

Tack för att du valde oss och delade din åsikt. Vi ser fram emot att få förtjäna 5 stjärnor från dig i framtiden.

Marius på Wash World

Tyvärr missnöjd!

Ofta är båda tvätthallarna avstängda!

4 września 2023

Hej Jenny,

Det låter inte som det normala att vi har en hel anläggning stängd, och vi kan inte se heller att hela anläggningen varit ur drift det senaste. Vi skulle vilja höra mer om detta, vänligen skicka lite information till vår kundservice genom vår hemsida washworld.se

Önskar dig en fin dag!

Strålande!!

25 sierpnia 2023

Odpowiedź od WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för de 5 ståtliga stjärnorna i betyg, de betyder så mycket för oss i vårt fortsatta arbete med att erbjuda bra, billiga biltvättar med strålande resultat som följd.

Önskar dig en fantastisk dag!

Oceniono na 2 z 5

Det är nog 10:e gången vi använder…

Det är nog 10:e gången vi använder biltvätten och måste skriva in koden, det fungerar inte med den automatiska registreringen av reg-skylten.

25 sierpnia 2023

Odpowiedź od WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Jag skulle vilja att du kontaktar oss nästa gång du upplever detta så vår helpdesk kan kontrollera vad som händer med avläsningen av ditt registreringsnummer.
Du hittar vårt servicenummer på terminalen eller i tvätthallen.
Det kan hända vid enstaka tillfälle att du själv behöver skriva in ditt registreringsnummer på terminalen men detta skall inte behövas vid varje tillfälle.

Önskar dig en fin dag!

Oceniono na 4 z 5

Taket blir fortfarande inte helt rent

Taket blir fortfarande inte helt rent, (klibbigt, stått under träd mycket i sommar) trots Premium Shine. =( Bara delar av det, av något skäl. I övrigt har det funkat bra hittills. Kanske får ta och lägga till extra tryck en gång så att det blir rent och underhålla med P shine.

27 lipca 2023

Hej Ulrika,

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension här på Trustpilot. Det låter inte som en normal upplevelse du varit med om och vi har inte hört om något liknande. Jag tar detta en runda med våra tekniker så dem får kika på om det är något vi kan justera. Tack igen för din feedback.

Önskar dig en trevlig fortsättning på sommaren!

Mycket bra

Nöjd med resultatet och ingen kö 👍

20 lipca 2023

Odpowiedź od WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för en recension i toppklass!

Det låter som du fått en upplevelse som är helt i den klass som vi önskar för våra kunder och som vi dagligen jobbar hårt med.
Vi ser det som en självklarhet att du skall få ett bra tvättresultat och att våra anläggningar skall vara lättillgängliga med minimal köbildning.

Önskar en trevlig fortsättning på sommaren!

Odpowiedź od WashWorld SE - Lund - Malmövägen

Tack för en förstklassig recension med 5 ståtliga stjärnor i betyg av våra biltvättar.

Vi uppskattar att du tagit dig tiden att skriva din recension då det förbättrar vårt arbete med att fortsätta erbjuda biltvättar i toppklass.

Hälsninger,

Oceniono na 3 z 5

Lätt att använda men jag upplever att…

Lätt att använda men jag upplever att tvätten är sämre nu än i början och att bilen inte blir ren på bagageluckan

28 czerwca 2023

Hej Linda,

Tack för din feedback, detta skulle vi gärna vilja höra lite mer om. Kan du inte skicka lite bilder på tvättresultatet till vår kundservice genom vår hemsida washworld.se.
Det låter inte som något normalt att tvättresultatet skall bli sämre om något så skall det bara bli bättre med de justeringar och underhåll vi normalt utför på våra anläggningar.

Önskar dig en solig och fin sommar!

Lund

Bra pris och snabbt och ren

15 czerwca 2023

Hej Morteza,

Tack för din recension och de 5 fina stjärnorna i betyg, de betyder mycket för oss och hjälper oss att bli ännu bättre. Vi tycker precis som du att det skall vara billigt, smidigt och med en ren bil som resultat efter en tvätt hos oss.

Önskar dig en solig och fin sommar!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej