Billigt alternativ hvis du vasker bil mere end 1- 2 gange om måneden. Bare for dårligt at ordentlig tørring er beskåret i premium pakken, så det skal tilkøbes. I starten blev bilen blæst igennem 2 X.... Zobacz więcej
Valdemarsgade 57, 4760 Vordingborg, DK
Reakcja na opinię
Havde indledningsvis basis abonnement, hvor jeg holdt bilen "rimelig," da vasken egenligt ikke var pengene værd.. men har nu skiftet til premium og vasker oftere, da bilen står super flot efter hv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg oplevede en normal vask hvor det endte med at jeg kørte fra vaskehallen med en ren og,- efter Wash World standard, tør bil. Jeg vil i sær fremhæve en hurtig og god service fra "kundeservice" da m... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Valdemarsgade 57, 4760, Vordingborg, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Jeg har brugt et abonnement i flere år, og jeg modtager primært maskinen om fredagen på Vognmargervej Viborg. Næsten hver gang er den ene af de 2 vaskemaskiner i stykker separat, og arbejdstiderne er ekstremt dumme fra klokken 7 om morgenen, så jeg kan ikke engang komme før arbejde, og efter arbejde er der kø på grund af den i stykker maskine. Det skete for mig flere gange, at den gik i stykker, mens jeg var inde i gangen under vask.i dag d 13.03 virker hal 2 ikke

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Vask er tilfredsstillende men tørring kunne blive bedre ellers godt tilfreds

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Var hos wash world i Vordingborg igår, og bagefter var der ridser i lakken bagerst i venstre side 😕 og på begge vinduer i højre side
Har taget billeder af dette lige efter.

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Dejlig nemt at komme til og vælge om jeg ønsker mere på mit abonnement og så kan sidde i bilen

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Dejligt der er sat skilte op med parkering forbudt på jeres område, så det er nu nemt at komme ind til jer igen

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Langt om længe kunne jeg prøve WW
det fungerede som forventet

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Portene lukkede ikke under min vask og jeg skulle kører 3 gange igennem halen før den over hovedet hvad registreret mig men elsker dov at den så virkede på 3 gange

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Bilen bliver ikke tørret godt nok,
og så er der for tit en af vaskehallerne
der ikke virker.
M.v.h. Jan

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Jeg vil i sær fremhæve en hurtig og god service fra "kundeservice" da maskinen på et tidspunkt, da bilen skulle lufttørres, holdt "fagligt møde".

Odpowiedź od Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.