Okay vask, men skal jo stadig vaske diverse steder selv, hvis man skal have al udvendig skidt væk. Håber da vaskeautomat leverandørerne snart finder en løsning, så vi bare kan køre igennem, og så er b... Zobacz więcej
Messingvej 10, 8940 Randers, DK
Reakcja na opinię
Fleste gange de er kun en vaskehal det virker! Mangler oplysninger på el tavlen. ( Muligvis i stykker i længere periode) Mangler sæbe og dyser til vand er tydeligt forkalket så de bliver en halv tø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den vaskehal jeg benyttede leverer ikke tilfredsstillende arbejde. En guldvask, der kører en halv gang igennem vasker ikke rent og tørring på returvejen efterlod bilen våd. Dette har intet med guldv... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Messingvej 10, 8940, Randers, Dania
Flere muligheder for tilvalg såfremt dette ønskes

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Okay vask, men skal jo stadig vaske diverse steder selv, hvis man skal have al udvendig skidt væk. Håber da vaskeautomat leverandørerne snart finder en løsning, så vi bare kan køre igennem, og så er bilen HELT ren 🤩

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Det er rigtig nemt at komme til vaske halen og bilen bliver vasket rigtig godt også under udhænget ved bagklappen. Et lille øf er måske åben fra kl 0500 om morgenen dag jeg er på nathold og vil gerne vaske når jeg er på vej hjem vh Niels ØSTERGAARD

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Jeg anbefaler helt klart Washworld!
Har været kunde ved dem i mange år da jeg syndes de har de beste vaskehaller

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Dårlig oplevelse i vaskehallen – ingen hjælp eller ansvar fra wash world. De lader et andet firma almeyde udføre det.
Jeg kørte min bil i deres vaskehal, hvor maskinen pludselig standsede ved bagenden og blev stående og kørte samme sted i meget lang tid. Ifølge skiltningen skulle man holde hornet i bund, men det stoppede ikke maskinen. Jeg ringede derfor til nummeret på væggen, og en medarbejder stoppede maskinen. Hun bekræftede, at der var en fejl, og bad mig bakke en meter og køre frem igen, hvorefter hun startede en ny vask.
Desværre skete præcis det samme igen – maskinen blev stående det samme sted. Resultatet blev ridser og skader i lakken på min bils bagende.
Jeg indsendte efterfølgende en klage, men virksomheden afviste alt ansvar, selvom fejlen var tydelig, og jeg fulgte deres anvisninger. Jeg fik at vide, at der ikke var årsagssammenhæng mellem skaderne og deres anlæg, hvilket er meget svært at acceptere, når man både oplevede fejlen to gange i træk og har synlige skader bagefter.
Jeg oplever det som uprofessionelt og utrygt, at en virksomhed med selvindrømmede fejl i vaskehallen fralægger sig alt ansvar. Jeg kommer ikke til at bruge dem igen – og vil advare andre mod at gøre det

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Kunne køre igennem med automatisk registrering af min nummerplade. Det sker ikke så tit, men så rart.

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Gør det godt men mangler lige det sidste af siden i bunden

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Bilen var spotless den eneste ting der trækker ned er porten du køret ud af dænger bilen til med vand

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Denne gang ingen ventetid, da jeg er blevet opmærksom på hvornår der er mindst kø. Selve vasken er upåklagelig og hurtig. Er også ok med miljøopmærksomheden.

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Bilen er ikke tørret som ønsket , der er mange dråber efter endt vask , derfor er eftertørring med klud nødvendig.

Odpowiedź od Wash World - Randers - Messingvej
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.