Nyborgvej 343, 5220 Odense, DK
Reakcja na opinię
Egentlig glad for mit abonnement, men kan ikke give mere end 3 stjerner når jeres vaskehal nær mig har været lukket og afspærret i over 2 uger uden tegn på den åbner op igen. Det flyder med affald... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Godt: Mange vaskehaller i hele landet med lange åbningstider. Skidt: Vaskeresultatet på "guldvask" lever ikke op til navnet. Resultatet er væsentlig dårligere end billigste vask i vores lokale vaskeh... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
nyttig, fordi du kan vaske bilen, når du vil, hvis du har brug for det, kan du gøre det hver dag. Valget af vaskeniveau er særligt godt, hvad enten du bare vasker bilen, eller vælger en vask, der får... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Nyborgvej 343, 5220, Odense, Dania

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
På den ene side holder konceptet stadigt (har været kunde med anden bil/ejer i nogle år nu) - vask uendeligt for et begrænset antal penge. På den anden side bliver det stille og roligt en lille smule dårligere for hvert år der går - vaske forringes, nye vaske opfindes, muligheder man en gang havde fjernes (man kunne en gang bare vaske hvor man ville, uden at betale ekstra for det, man kunne en gang vaske klokken 3 om natten hvis man havde lyst).
Deraf stjernefratræk.

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
Tørring af bil kunne godt være bedre. Ellers god vask.

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
Prøvede for første gang Wash world og sikke en skuffelse. Jeg gjorde opmærksom på hos deres kundeservice at fælge ikke var vasket ordentligt og vedlage også foto men svaret var at dette levede op til deres standart, så derfor afviste de min klage. Som skrevet tog jeg billede af resultatet, og da jeg ikke er proff. fotograf tog jeg billedet så godt det var muligt, det var så ikke godt nok.
Jeg tænker ikke at jeg fremadrettet vil anbefale nogen at bruge deres vaskehaller. Skal i alligevel bruge wash world, så tag den billigste, for de dyre er ikke pengene hver.

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
Når det hele virker , Når der ikke er lukket porte , er alt super godt , vask lynhurtigt og grundigt, ren bil ,Anbefales til Alle

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
Service og pludselig omlægning af abonnement. Man får mindre end før til samme pris.

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
Brillant vask var ikke så brillant, fjerner ikke helt det beskidte pletter og insekt bliver ikke fjernet

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
Hal nr 2 vandet lugtede dårligt efter vasken var færdig. Og nogle af dyserne kom der ikke noget ud af..
Hal nr 3 var lidt bedre. Så derfor ikke den optimale vask..

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
Godt tilfreds med bilvasken til prisen, men der er altfor tit problemer med vaskehallen.

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
Vi oplever al for tit, at alle tre haller er ude af drift på Nyborgvej i Odense

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
det er næsten ok ...jeg vasker premium med det hele...Mine ruder er kalkplettede....Fælgene er ikke topdollar..Ellers ret fint!!!

Odpowiedź od Wash World - Odense - Nyborgvej
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.