Wash World - Middelfart - Skovsvinget Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Skovsvinget 27c, 5500 Middelfart, DK

Oceniono na 3 z 5

Det fungerer fint med at læse nr plade og bare køre ind, men vi oplever meget ofte at den ene af de to vaskehaller ikke virker. Så hvis man ikke vil vente bag 2-3 andre biler, så kører man forgæves.... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

synes ikke vaskemaskinen vasker ordentlig rent. Kører oftest igennem 2 gange per vask for at få et nogenlunde resultat. For mange steder børsterne ikke fanger, men ved ikke hvad man kan forlange for D... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Generelt Ok vask, dog er der ofte hvor en af to vaskehaller ikke er i funktion hvor der skal ringes til kundeservice. Udfordringerne bliver ofte løst herigennem, men der bruges uventet tid.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kommer med en beskidt bil får en guld vask det er bare super dejligt at se bilen ren igen så når solen skinner bliver man glad for at se bilen i det fine vejr

1. Myjnia samochodowa

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Skovsvinget 27c, 5500, Middelfart, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1777

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dårlig vask… (Tesla Y) er på ingen måder…

Bilen (Tesla Y) er på ingen måder vasket ren, fra håndtag og ned efter, og fælgende er slet ikke rene, og den er stort set ikke tørret (

29 listopada 2023

Hej Kim,

Jeg beklager meget, at din oplevelse med bilvasken ikke var tilfredsstillende. Det er ikke acceptabelt, at bilen ikke blev vasket ordentligt, og jeg forstår, at det er skuffende.

Vi ønsker at rette op på dette, og jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice på dette link: https://washworld.dk/hjaelp. Du kan indsende billeder af resultatet, og vores team vil gøre deres bedste for at finde en løsning og sikre, at du er tilfreds med resultatet. Vi sætter pris på din feedback, og vi beklager ulejligheden.

Berivan

Oceniono na 1 z 5

Vaskehal ude af drift i mange uger.

Altid en vaskehal, der er ude af drift.

Stationen i Middelfart - har vaskehal 2, været ude af drift i 2,5 uge. Der har stået tekniker tilkaldt i alt den tid. Vaskehallen har været meget “ude af drift”

Kundeservice har været kontaktet om det, der er blot kommet en almindelig standard svar mail, på alt andet end det reelle spørgsmål, som var stillet.

Det er virkelig ringe, at man tit skal vente 40-50 min, for at vasket en bil.

Man skulle næsten tro, de gør det for at spare på udgifter, øge omsætningen og være pisse ligeglad med kundeservice

26 listopada 2023
Opinia niezależna

Hej Mathias

Tak for din feedback. Og så beklager jeg, at du har oplevet forøget nedetid på vaskehallen i Middelfart.

Som vi tidligere skriver, kan der desværre ske disse uforudsete ting og vi arbejder på en hurtig løsning. Jeg har været inde og kigge på din tidligere henvendelse og har ligeledes besvaret denne.

Jeg beklager din oplevelse og håber vi kan gøre det godt igen i fremtiden.

Lykke 🚗

Nemt og hurtigt

Det er altid til at komme til i weekenden og morgenen, og så er man hurtigt videre.

12 listopada 2023

Hej Johnny,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

vask og tørring

jeg bruger normalt jeres station i Middelfart , men de sidste par gange har den ikke vasket rent og tørring har været meget dårligt gennem længere tid, derfor har jeg brugt Erritsø som vasker ordenligt, men som desværre heller ikke tørrer godt.

10 listopada 2023

Hej Frank,

Det er ærgerligt at høre, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi beklager for enhver ulejlighed, det har medført.

Du skal have mange tak for din feedback - jeg vil gå videre med det! :-)

Let og hurtig at bruge

5 listopada 2023

Hej Carsten,

Tak for de mange flotte stjerner, dem sætter vi meget pris på! :-)

Virkelig godt at hører, at du finder der nemt og hurtigt at tage ned til vaskehallen!

Oceniono na 3 z 5

Grundlæggende er det et godt koncept

Grundlæggende er det et godt koncept. Maskinerne i Middelfart er dog ofte i stykker. Fredericiaanlægget giver en meget bedre tørring og vaskeresultat med 100 pct tilfredshed.

4 listopada 2023

Hej Henry,

Vi er glade for at høre at du syntes godt om vores koncept.

Der kan forekomme forskelle på visse lokationer, da der er forskel på nogen af maskinerne. Dog gør vi altid vores bedste for at tilpasse programmerne og kemien i produkterne, så de er så tæt på hinanden som muligt.

Oceniono na 2 z 5

Vi benytter mest jeres vask i…

Vi benytter mest jeres vask i Middelfart, og maskinerne er meget ude af drift.

30 października 2023

Hej Vibeke,

Vi beklager dybt for de udfordringer, du har oplevet med vores vaskelokation i Middelfart. Det er beklageligt at høre, at vores maskiner ofte er ude af drift. Vi vil straks tage fat på dette problem for at forbedre og sikre en mere pålidelig vaskoplevelse for dig og vores andre kunder.

Vi sætter pris på din feedback, der hjælper os med at forbedre vores service.

Berivan

Anbefaler

Anbefaler! Nemt til at bruge og vasker meget god!

30 października 2023

Hej Rasina,

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra :-)

Generelt Ok vask

21 października 2023

Hej Svend-Erik,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du generelt har en okay vaskoplevelse hos os.
Vi beklager for de udfordringer, du har stødt på, når en af vores vaskehaller ikke har været i funktion, vi arbejder konstant på at forbedre vores service.

Vi forstår, at det kan være irriterende at skulle ringe til kundeservice i disse situationer, og vi bestræber os på at minimere den uventede tid, det tager.
Hvis du nogensinde oplever lignende situationer, er vores akuttelefon altid tilgængelig for at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer i vaskehallen.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber at kunne levere en endnu bedre oplevelse næste gang.

Cathrine🚗

Oceniono na 3 z 5

Det er alt for ofte at det kun er den…

Det er alt for ofte at det kun er den ene vaskemaskine der virker i Middelfart

18 października 2023

Hej Lene,

Øv, det lyder til, at du har haft en dårlig oplevelse, hvilket bestemt ikke er meningen når man besøger os, men jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning til dette.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt. Dette betyder dog ikke, at vi ved præcis hvornår de er der, da de også er ude på andre opgaver.

Dog er det selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede. Vi anbefaler derfor, at du skriver til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Emma

Først det gode

Først det gode. Biler blev ok ren. Men desværre ødelæge vaskemaskinen glasset på min stoplygte i bagklappen. Den rev glasset af lygten. Det er desværre en dyr reparation. Det er jo desværre som bilejer mit ansvar og godt beskrevet ved vaskehallen at det er på eget ansvar. Overvej en ekstra gang inden du køre din bil i en vaskehal.

17 września 2023

Hej Jens,

Det lyder som en dårlig oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder en god oplevelse. Jeg vil derfor anbefale, at du skriver til vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Oceniono na 3 z 5

God vaskemaskine og super ramt at benytte.

God vaskemaskine og super rart at man kan blive i bilen.Tørring på basisvask er ikke særlig god.

21 września 2023

Hej Irene,

Vi værdsætter din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet af vasken, da dette er vores hovedmål. Når det drejer sig om tørringen, vil vores teknikere gerne give dig indsigt i de potentielle årsager til, at tørringsresultatet måske ikke opfylder dine forventninger. Hvis du ønsker mere information, kan du se den følgende video:

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via vores hjemmeside på www.washworld.dk/hjaelp.

Makan"

Fin vask

Fin vask, men dårlig Tørring

15 września 2023

Hej jan,

Tak for din feedback og dine fire stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med selve vasken, men vi beklager, at tørringen ikke har opfyldt dine forventninger. Vi vil arbejde på at forbedre tørringsprocessen, så du får en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi gerne vil hjælpe dig.

Emma

kø i Middelfart…

Der er ofte 3-5 bilers kø i Middelfart så jeg vasker ikke så meget som jeg gerne ville
Vi er udfordret pga. et stort træ med fugle i vores hjemme parkering, og vasken tager ikke alle / alt fuglelort
Børsterne på bilens sider kommer ikke ind og rammer ved bilen top😕

14 września 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse med 3 stjerner og for at dele dine observationer med os. Det er ærgerligt at høre, at der ofte er kø ved vores Middelfart-lokation.

Vi beklager eventuelle udfordringer, du oplever, og vi vil tage dine kommentarer med i betragtning for at forbedre vores service og effektiviteten af vores børster.

Hvis du har yderligere feedback eller ønsker at rapportere specifikke problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedre.

Lana

Hej Bjarne

Vi kan se at du har medlemskab til vores Basisvask, som er vores hurtigste og billigste vask. Her får man en meget let tørring, der kun blæser de største dråber af bilen.
Ønsker man en mere grundig tørring, kan vi anbefale at man prøver vores Premium eller Premium Plus vask.

Oceniono na 2 z 5

Maskinen stoppede midt i vasken i dag…

Maskinen stoppede midt i vasken i dag 🤷🏻‍♀️ Jeg kørte ud og direkte over i nabomaskinen.
Bilen bliver ikke ren og SLET IKKE tør.
Skal altid vaske pletter af pr håndkraft inden vask i maskinen.

4 września 2023

Kære Anette.

Jeg beklager du har haft denne oplevelse i en af vores vaskehaller.
Oplever du drift forstyrrelser en anden gang må du meget gerne benytte telefonnummeret der fremgår i vaskehallen. Der kan vores drift telefon genstarte din vask

Med hensyn til vaskeresultatet må du meget gerne fremsende billeder af bilen efter endt vask til vores kundeservice inde på vores hjemmeside så kigger de på det.

De bedste hilsner Sara 🚗

Info skærm virker ikke

Jeg vaskede min bil i Middelfart.

I de sidste mange måneder har man ikke kunne se på "skærmen" hvor lang tid der er tilbage, før vasken er ledig. Hvis der er en bil i vaskehallen.

4 września 2023

Kære Søren.

Jeg beklager de gener det måte medføre. Det er bestemt ikke meningen.

Jeg vil råde dig til at kontakte kundeservice på vores hjemmeside www.Washworld.dk/hjaelp omkring din udfordring. Og så kigger de på det.

Sara

Oceniono na 4 z 5

Synes Ren bil det er et godt sted at vaske bil…

Synes det er et godt sted at vaske bil og den bliver altid ren. Men den tørre ikke bilen ret godt selv i den dyre vask.

29 sierpnia 2023

Odpowiedź od Wash World - Middelfart - Skovsvinget

Hej Tago, tak for din anmeldelse og de fire stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Hvis du oplever en utilfredsstillende tørring, der ikke lever op til vaskebeskrivelsen, må du meget gerne kontakte kundeservice så vi kan se nærmere på det.

Oceniono na 2 z 5

Alt for ofte fejl i en af hallerne

Alt for ofte fejl i en af hallerne - Tørring er for ringe - blæseren er for langt fra bilen og for hurtig.

27 sierpnia 2023

Odpowiedź od Wash World - Middelfart - Skovsvinget

Hej Leif, tak for din anmeldelse.

Det er ærgerligt at høre at du ofte oplever hallerne er ude af drift. Vi knokler hårdt for at hallerne kører efter hensigten, men da vi har med teknik at gøre kan der opstå driftstop og uforudsete fejl på maskinerne. Når uheldet er ude, sender vi altid en tekniker ud hurtigst muligt.

Oceniono na 1 z 5

Den ene hald var ude af drift og den…

Den ene hald var ude af drift og den anden gik i stå
Fejlen blev afhjulpet hurtigt men irreternede, og ikke første gang.

25 sierpnia 2023

Hej Fritz,

Det er ærgerligt at høre, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse ved vores vaskehal. Vi beklager for enhver ulejlighed, det har medført.

Det lyder dog til at vores akuttelefon har været hurtige og hjulpet dig godt videre, så du kunne få vasket din bil!

Wash World

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej