Wash World - Herning - Guldborgvej Recenzje 63

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,6

Guldborgvej 2-4, 7400 Herning, DK

Oceniono na 3 z 5

Det er meget forskelligt hvor godt bilen bliver vasket også er det en skam der ikke er spande og børster så man kan vaske de kanter hvor maskinen ikke kommer

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med Wash World, jeg får rigtig god vask af min bil og er rigtig glad for det

Oceniono na 2 z 5

Problemer med aflæsning af nummerpladen. Skulle så selv indtaste nummerpladen, og der var også problemer. Endelig efter jeg var ved at opgive, gik porten op, og herfra var alt OK

Oceniono na 3 z 5

Bilen er renere når man forlader vaskehallen, men en storartet vask er det ikke. tørrer ikke ordentlig og kommer ikke hele vejen rundt om bilen

1. Myjnia samochodowa

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Guldborgvej 2-4, 7400, Herning, Dania

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Perfekt vask

Perfekt vask, det næsten helt op under spoileren 🚘

1 maja 2026

Hej Eloisa 😁
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er jeg virkelig glad for at høre! 😄
Det er skønt, at du oplever en perfekt vask, og at resultatet når helt op under spoileren. Vi gør os umage for at levere en grundig vask hver gang, så det betyder meget at høre, at det lever op til dine forventninger.
Vi håber, at vi også fremover kan leve op til den oplevelse, hver gang du besøger os.
Sara fra Wash World 🚗🌞

Jeg er meget tilfreds med Wash World

29 kwietnia 2026

Hej 🚗
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er jeg virkelig glad for at høre! 😄
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vasken og får et godt resultat hver gang. Vi arbejder hele tiden på at sikre en høj kvalitet, så din feedback er meget værdsat.
Sara fra Wash World 🫧

Great

Great! The wash is very good!

31 marca 2026

Hej Dragos,

Thank you for your review – great to hear! 🚗✨
We’re really happy that you’re satisfied with the wash and the result. That’s exactly what we aim for every time – a clean car and a great overall experience 🙌
Thanks for taking the time to share your feedback – we truly appreciate it 🚘
Best regards,
Jasmin

Oceniono na 1 z 5

Jeg har betalt 25kr extra bare for dem…

Jeg har betalt 25kr extra bare for dem at vaske bilen normalt (guldvask), ik betal ekstra fordi de kommer ikke til at give dig skumvask eller hvad du vil.

3 lutego 2026

Hej Oana

Tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at det er skuffende, hvis vasken ikke har levet op til det, du forventede, når du har betalt ekstra.
Det vil jeg gerne have, at der bliver kigget nærmere på. Kontakt venligst kundeservice via hjælpesektionen på vores hjemmeside, så de kan undersøge forløbet og hjælpe dig videre.

Dyser i siderne fungere ikke i Hal 1

I dag på Guldborgvej i Herning har jeg fået en premium vask. Men som mange gange før dur de 4 dyser på siderne ikke igen. Dvs. der næsten igen vand kommer på bilen, mens børsterne kører.

17 grudnia 2025

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse – og tak fordi du gjorde os opmærksom på problemet. Jeg er rigtig ked af, at dyserne i Hal 1 på Guldborgvej i Herning ikke fungerede korrekt under din premium‑vask. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.
Du kan rapportere det her, så vi får tjekket udstyret hurtigst muligt: https://www.washworld.dk/hjaelp
De bedste hilsner Andrez

Oceniono na 3 z 5

Det er meget forskelligt hvor godt…

6 lipca 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at vaskeresultatet varierer, og vi forstår dit ønske om at kunne komme til de områder, hvor maskinen ikke rammer.

Vi tager din feedback med videre, da vi hele tiden arbejder på at forbedre vores vaskehaller og kundernes samlede oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har yderligere input eller ønsker at fortælle mere om dine oplevelser.

Ahad

God vask

Igen igen en super bilvask

19 czerwca 2025

Hej Claus Risbjerg
Tusind tak for de 5 stjerner – skønt at høre, at du igen havde en super bilvask! ⭐
Omar

Oceniono na 1 z 5

Har altid været tilfreds med vask selv

Har altid været tilfreds med vask selv, men i dag Kl. 16 vaskede jeg bilen, jeg var nødt at gøre det om derhjemme. Der var ikke kalkfrit vand til afskyldning. Jeg forventer at få kompenseret min vask. Mvh. Michael Jepsen. Kan kontaktes på 23265626. God weekend

20 czerwca 2025

Hej Michael

Tak for din besked – og for at gøre os opmærksomme på problemet med afskylningen. Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give.

Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale dig at skrive til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre med sagen: https://www.washworld.dk

Yahya

Oceniono na 4 z 5

Fint

Nemt og let adgang

13 czerwca 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner – det er dejligt at høre, at du oplever nem og let adgang! 😊

Jeg håber, du fortsat bliver glad for at bruge vores vaskehaller! 🚗

Er meget tilfreds

Er meget tilfreds

30 maja 2025

Hej Tine
Tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Wash World Kundeservice

Hej Arne
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for at høre, at du oplever forbedring – og at det både går hurtigt og fungerer bedre end tidligere. Det betyder meget for os.
Benjamin

God forhold super

God forhold super

2 maja 2025

Hej Anette,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! 🙏
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Dårlig Vaskehal

Hej

Må bare sige, nu bliver I altså for nærige, vi har gennem et par år vasket biler her, vi kommer så til en afmonteret vandhane, må gå over til naboen, og be om noget vand, det er simpelthen for dårligt, hvis det er hvad i kan byde fremover, så er vi flere “ vi har mødt hernede”, der må finde et andet sted at vaske biler.

Vh. Annette

1 kwietnia 2025

Odpowiedź od Wash World - Herning - Guldborgvej

Hej Annette, og tak fordi du tager dig tid til at skrive – jeg forstår virkelig godt din frustration.
Det lyder som en rigtig ærgerlig situation, og jeg kan godt forstå, at du og de andre kunder føler jer skuffede.
Jeg sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på det, og jeg sørger for, at din besked bliver sendt videre til de ansvarlige, så vi kan følge op på forholdene.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, hvis du ønsker at give flere detaljer – vi vil meget gerne hjælpe og tage hånd om sagen.
Cathrine
Wash World

Hej
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både vasken og prisen. Vi ses næste gang!
De bedste hilner,

Imran - Wash World

Den har ristet min bil

Den har ridset min bil

22 lutego 2025

Hej Yasser,
Det lyder som en rigtig ærgerlig oplevelse. Vi anbefaler, at du kontakter os via dette link: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/skade og trykker på "Kontakt os". Vores kundeservice vil meget gerne hjælpe dig videre. 🚗✨
Yahya

Oceniono na 2 z 5

Problemer med aflæsning af nummerpladen

11 lutego 2025

Hej Søren,

Det virker til, at du ikke har haft den mest optimale oplevelse i vaskehallen. Det er vi kede af, da vi altid ønsker at give vores kunder en god oplevelse.
Vi arbejder hele tiden på at optimere vores service, så vi ville værdsætte det, hvis du skriver til os på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, eller kommer med forslag til forbedring.

Jasmin.

Oceniono na 4 z 5

Nemt og hurtigt men kunne godt tørre…

Nemt og hurtigt men kunne godt tørre bilen lidt bedre

16 stycznia 2025

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Det er dejligt at høre, at du fandt det nemt og hurtigt. Vi beklager, at tørringen ikke var helt i top – din feedback er værdsat, og vi arbejder løbende på at forbedre os. Vi håber, du får en endnu bedre oplevelse næste gang! 🚗✨
Lana

Oceniono na 5 z 5

Er super godt tilfreds med wash World

Er super godt tilfreds med wash World, det virker rigtig godt 💫

16 stycznia 2025

Hej Johnny,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🤩 Det er skønt at høre, at du er super tilfreds, og at alt fungerer, som det skal. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🚗✨
Lana

Oceniono na 3 z 5

Bilen er renere når man forlader…

15 grudnia 2024

Hej Mathis,
Tak for din anmeldelse og din feedback. Det er godt at høre, at bilen blev renere, men jeg beklager, at resultatet ikke levede op til dine forventninger. For problemer med tørring og vaskens dækning anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via vores hjemmeside – de vil gerne hjælpe dig videre.
Vi sætter pris på din feedback og håber at kunne give dig en bedre oplevelse fremover.
Sophie

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej