Wallstickerland Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Tog desværre en chance, trods de sløje anmeldelser, og bestilte en gave, der skulle bruges indenfor 8 dage, da den ramte budgettet og faktisk var flot. Nu er der så gået gået 8 dage. Har hverke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Forkert plakat modtaget .. ingen respons på kundeservice, hverken på de mails der er sendt, ej heller pr. Telefon inden for åbningstid - som i øvrigt også er forskellige fra bekræftelses mail og hvad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk og ekstraordinær service. Stod i last-minute og manglede en gave, og de var så flinke til at hjælpe og være fleksible. En time senere stod jeg med en super flot specialprintet plakat... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Projektant wnętrz

Napisane przez firmę

Hos Wallstickerland har vi et udvalg af mere end 30.000 wallstickers og plakater, hvor du kan finde lige, hvad der passer bedst i dit hjem! Vi går op i at vores kunder er 100% tilfredse. Derfor tilbyder vi altid tilfredsheds- og opsætningsgaranti til vores kunder, så man altid kan forvente en god handel ved at handle hos os.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

529 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk flot resultat af min bestilte vare. God og hurtig respons fra kundeservice

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Randi! Mange tak for den flotte anmeldelse :-) God jul!

Oceniono na 5 z 5

Super service og flot billede

23 listopada 2025

Hej Helle!

Mange mange tak for den flotte anmeldelse :-) Godt at vi kom godt i mål med denne.

Oceniono na 5 z 5

Mega god oplevelse hos wallstickerland

Jeg har bestilt to katteportrætter og ét portræt af min hund, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Kvaliteten er helt i top – virkelig flot udført og med masser af detaljer.

De to katteportrætter skal gives som gave, og jeg ved, at de vil vække stor glæde, især fordi den ene af kattene desværre ikke er her mere. Det fremstår utrolig smukt og vækker mange gode minder.

Alt i alt en super oplevelse – portrætterne er virkelig gennemførte og super fine. Jeg kan varmt anbefale Wallstickerland til andre, der ønsker noget unikt og smukt

8 listopada 2025

Hej Christine.

Wauw! Sikke en flot anmeldelse at få sådan en fredag :-) Håber at dine portrætter kommer til at sprede massere af glæde, selvom den ene kat ikke er her mere.

Oceniono na 5 z 5

Stor bilde av kattene mine.

Nydelig bilde bestilt via nettsiden. Fornøyd

18 września 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Samira! Mange tak for de 5 stjerner og de flotte ord :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg var lidt uheldig med opsætning på…

Jeg var lidt uheldig med opsætning på min postkasse, og 'vupti' var en ny på vej. 5 stjerner her fra. Vh.jens

1 września 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Jens! Mange tak for stjernerne, og dejligt at vi får lavet en postkasse, der bare er perfekt nu :-)

Med venilg hilsen

Fantastisk og fleksibel service

Fantastisk og fleksibel service! Jeg søgte en helt specifik collageplakat i en bestemt størrelse, og her var Wallstickerland fleksible og imødekom mit ønske. Fra start til slut var der hurtigt svar fra kundeservice, og jeg fik nemt og med god hjælp bestilt det ønskede produkt, som med sikker hånd blev tilpasset mine specifikke ønsker og leveret på én dag.

Jeg er en yderst tilfreds kunde.

24 sierpnia 2025

Hej Julie.
Mange mange tak for de flotte ord herinde :-) Jeg håber collage-plakaten kommer til at pynte derhjemme sammen med de andre!

Oceniono na 4 z 5

Næsten helt perfekt

Fin proces,fair pris, hurtig levering. Jeg skulle bruge 3 indrammede plakater til en fødselsdag, hvor jeg var lidt sent ude. Pakken ankom på dagen, hvor jeg skulle bruge gaven, og derfor måtte jeg aflevere den, selvom 1 ud af 3 indrammede plakater ikke havde den rigtige farve. Ordrebekræftelsen online og i kassen var korrekt, men desværre ikke produkterne.
Havde der ikke været denne fejl, havde jeg givet 5 stjerner.

18 sierpnia 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Jess! Ej, hvor pinligt! Vil du ikke skrive til os på support@wallstickerland.dk, så vi lige kan få rettet lidt op på oplevelsen? :-)

Fantastisk firma.

Hej Wallstickerland.

Jeg har lige modtaget mit produkt ( Portræt ) af min kære afdøde hund. Dette portræt er over alle mine forventninger, og jeg synes virkelig i fortjener et skulderklap, jeg blev så glad at jeg (32 årig Mand) stod med tåre i øjnene foran min familie, tusind tusind tak for det gode stykke arbejdet.

Mvh
Morten Frihed.

17 lipca 2025

Hej Morten.

Super mange gange tak for at dele en dejlig historie :-) Håber den bringer meget glæde, hver gang du kigger på den.

Rigtig god service

Rigtig god service. Jeg bestilte et hundebillede, som i første omgang ikke var som jeg havde forestillet mig det skulle være, så jeg kontaktede kundeservice. Der var rigtig hurtig svartid og de lavede et nyt billede, som de først sendte på mail til godkendelse og rettede til, så det blev som jeg ønskede.

Jeg er meget tilfreds med produktet, leveringstid og service.

10 czerwca 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Sidsel! Virkeligt dejligt at høre at du blev 100% tilfreds med resultatet i sidste ende. Håber vi kommer til at se dig en anden gang på shoppen :-)

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til grakikeren og kundeservice…

Stor ros til grakikeren og kundeservice på wallstickerland. Jeg har fået lavet portræt af 2 sorte puddelhunde, (sorte hunde er bare skide svære at tage close-up fotos af...) og det lykkedes over al forventning, så personligheden i Rita og Susi frem står knivskarpt :-) Det tog 3-4 forsøg uden at det kostede ekstra, og komunikationen på mail kørte perfekt.

25 czerwca 2025

Hej Tim.

Ja, det var godt, at vi lige investerede lidt tid i at få det lavet præcis som du ville have det, så du kan være glade for resultatet på din væg :-)
Vi håber at se dig på shoppen igen!

Oceniono na 5 z 5

Wauw - sikke et flot resultat

Jeg har lige modtaget et utrolig flot portræt af min søns afdøde hund , Basse . Jeg er - undskyld mit sprog "helt på r.... " over , hvor godt det er blevet .
Det er ikke sidste gang , jeg bestiller et portræt.
Jeg har fået en utrolig flot behandling , hvor jeg blev hørt i mine ønsker .

8 maja 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Jane. Virkeligt dejligt at høre at vi har formået at få foreviget Basse på en smuk måde på jeres væg :-)

Oceniono na 5 z 5

Kundeservice ud over det sædvanlige

Jeg har oplevet en helt fantastisk kundeservice fra firmaet, som virkelig er gået langt for at lave det helt perfekt portræt af min afdøde kat. De har virkelig forståelse for hvor vigtigt et kæledyrsportæt kan være. Det er 2. gang jeg har fået lavet et portræt hos dem og det bliver ikke sidste gang.

24 marca 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Stinne! Jeg vil sige, at det nok mere er os, der bør give dig 5 stjerner som kunde, fordi du har været forstående overfor at vi lige fik sendt den forkerte, men gav os tid til at rette op på det :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en super flot service

Jeg fik en super flot service, og svar på messenger med det samme, da jeg var så heldig, at vinde en konkurrence. Bestilte varer og kunne hente allerede dagen efter.

15 marca 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Helle! Igen tillykke med at du vandt konkurrencen :-) Efter vores ejerskifte for en måneds tid siden, har vi skruet en del op for service-niveauet og tempoet i produktionen, så vi sætter pris på, at vores kunder også sætter pris på det - Så mange tak for de 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige købt en collage-plakat fra…

Jeg har lige købt en collage-plakat fra Wallatickerland, og jeg er virkelig tilfreds! Kvaliteten er god, og plakaten ser endnu bedre ud i virkeligheden end på billederne, og så modtog jeg ordren dagen efter bestillingen. Stor anbefaling herfra!

18 marca 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Idil! Mange tak for anmeldelsen :-) Jeg håber at collage-plakaten kommer til at pynte på væggen derhjemme!

Hej wallstickerland

Hej wallstickerland, Vi havde bestilt en plakat med vores børn, og farven på deres øjne var forkert. Min mand ringede til jer og talte med en meget flink mand, som ville sende en ny plakat med rette øjenfarve. Der gik 1-2 dage, også modtog vi en meget flot ny plakat, uden omkostninger. Der måtte måske være et kommentarfelt, hvor man f.eks kunne skrive den ønskede øjenfarve, da det kan være svært for jer at se på det på originale foto. SUPER tak for den gode service i leverer, Jeg har sjældent oplevet noget lignende.
Mvh Britt

18 marca 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Britt! Mange tak for den flotte anmeldelse - Jeg er virkelig glad for at vi fik chance for at rette op på den dårlige oplevelse med øjenfarven fra det første :-) Det blev nu ret godt i sidste ende.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik et kæledyrs portræt af min…

Jeg fik et kæledyrs portræt af min malteser i julegave, efterfølgende ville min søn også ha’ et, dog med en anden baggrundsfarve….men da vi modtog billedet havde vores hund nogle helt andre farver på snude, øjne og tunge. Jeg ringede efterfølgende til Wallstickerland og talte med Dennis som uden beregning ville lave et nyt som jeg skulle godkende inden de trykte det. Tommel op til godkendelse. Jeg har lige modtaget billedet idag, som jeg kan aflevere videre til min søn.
Jeg skal snart ha’ dem til at lave en sticker til vores loftlem, som de så vil lave nogle forslag til.
Alt i alt en god service fra Wallstickerland

12 lutego 2025

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Susse! Dejligt at høre at i endte med at blive glade for det - Jeg håber den pynter hos din søn og glæder mig til at høre om projektet med loftlemmen :-)

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Var ikke helt tilfreds med min bestilte plakat af kæledyr og de sendte en ny uden problemer.

15 grudnia 2024

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Christina. Jeg tænker, at jeg vil køre "bedre sent end aldrig", så derfor: Mange tak for den flotte anmeldelse! :-)

Forkert ramme på billedet

Bestilte billede af min hund i sort træramme
Tegning er mørkt og rammen er af plastic
Meget skuffet

8 grudnia 2024

Odpowiedź od Wallstickerland

Hej Joan! Jeg er ny ejer af Wallstickerland, og jeg prøver at rydde lidt op i de utilfredse kunder. Måske kan vi nå at løse problemet? :-) Du kan ihvertfald skrive til os på support@wallstickerland.dk, hvis det er noget du er interesseret i.

Wallstickerland

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej