Prachtige panelen van uitstekende kwaliteit. 3-zijdig gefineerd met een stevige viltlaag. Monteren is een kwestie van goed meten, netjes afkorten met een fijntandige handzaag, High Tack montagekit toe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor mijn ouders had ik last minute akoestische wandpanelen nodig. Bestelling ging vlotjes en betaling ook. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden over status. Mocht je je woonkamer willen... Zobacz więcej
Totaal geen duidelijke informatie te krijgen over leverdatum. Er wordt gewoon van je verwacht dat je akkoord moet gaan met het feit dat het vanzelf een keer aan komt. Niemand komt met een datum. Hoe... Zobacz więcej
Monsters zeer snel geleverd , alleen de verpakking straalde al kwaliteit uit. Monsters zien er kwalitatief zeer goed uit, echt fineer en strakke uitvoering met degelijk vilt. Direct besteld voor geh... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o Wallpanelen
Napisane przez firmę
Topkwaliteit akoestische panelen voor een sfeervolle uitstraling!
✓ 5 jaar garantie
Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw akupanelen kunt genieten.
✓ Snelle levering!
Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 16:30 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen!Deskundig & persoonlijk advies
✓ Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze!
✓ Hoogwaardige materialen
Al onze akoestische panelen worden gemaakt van gerecycled plastic. Zo weet je zeker dat je ook een steentje bijdraagt aan de natuur!✓ Veilig & gratis achteraf betalen
Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies voor gratis achteraf betalen met KLARNA of IN3.BEKIJK AKUPANELEN SAMPLES
Dane kontaktowe
Handelskade 10, 7202CD, Zutphen, Holandia
- +31 6 23356940
- info@wallpanelen.nl
- wallpanelen.nl
Odpowiada na 10% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Supermooie wandpanelen
Wij zijn superblij met de wandpanelen! Ze zijn van goede kwaliteit en staan heel mooi in onze woonkamer.
top kwaliteit tegen een prima prijs en…
top kwaliteit tegen een prima prijs en wordt snel geleverd!
Mauvaise expérience
Après avoir écrit pour avoir la confirmation d'avoir les panneaux dans un délai précis, et après avoir reçu un délai correct via un collaborateur de cette société, j'ai procédé à la commande qui n'est jamais arrivée à temps comme il me l'avait été promis. Nous en avions besoin pour le montage d'un stand, et nous n'avons pas pus les utiliser. Bien dommage, nous espérons que le remboursement prendra moins de temps que leur livraison.
Tegenstrijdige gedachten over deze bestelling.
De levertijd was perfect. De panelen waren oké, een beetje beschadigd. De lijm was verschrikkelijk!
Super snelle levering en mooie panelen!!
7 panelen besteld
7 panelen besteld, 2 panelen ontvangen met meerdere beschadigingen. Na contact te hebben gezocht is dit opgelost. Wellicht de kwaliteit iets beter controleren? De panelen zijn verder van goede kwaliteit en zien er mooi uit. De lengte van 280 is ook praktisch en handig bij het op maat maken.
goede snelle service
Snelle levering en goed product. Onbeschadigd en goed verpakt. Aanrader
Top service!
Top service!! Voorzien van kwalitatieve wandpanelen. Zeker aan te raden.
Belabberd
De samples zijn totaal anders (veel beter) dan het geleverde product. Deze leverancier neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid. Belabberde communicatie, geen service en een ronduit slecht ptoduct (veel slapper vilt en glanzende ipv matte latjes.)
Zeer tevreden
2 weken geleden wandpanelen gekocht. Bij de aankoop kreeg ik een goede uitleg van de eigenaar. De panelen waren op voorraad dus wij konden mede door de goede uitleg direct aan de slag om ze op onze muren te bevestigen. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
Weinig stabiliteit, geheel anders dan sample.
Ik werk de laatste tijd veel met dit soort panelen. Echter zijn dit de minst stabiele tot nu toe. Erg matige stijfheid van het mdt en vilt waardoor de panelen niet te gebruiken zijn als plafondbedekking. Als muurbedekking dienen deze volledig verlijmd te worden om kromstaan te voorkomen. Dit alles in tegenstelling tot het toegezonden sample, wat een veel stijvere viltlaag heeft.
Bovendien is de finishlaag van de geleverde panelen glanzend, in tegenstelling tot het toegezonden sample, wat een matte finishlaag heeft.
Snelle levering en goed kwaliteit
Mooie producten
Duidelijke site, directe en nette bezorging en goeee prijzen! Mooie producten!
Mooi product geweldige service.
⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fijne zaak
Fijne zaak; prachtige panelen, snelle levering en prettige service! Aanrader!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.