VW Slagelse Recenzje 36

Wynik TrustScore: 3 na 5

2,8

Oceniono na 1 z 5

Kan bestemt ikke anbefalde nogen at bruge dem, til reparation af bil. Min bil måtte ud til dem 7 gange ved en forsikringsskade, for at få rettet fejl, som de selv lavede på bilen, hver gang den v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sjovt som ejeren pludselig kommer ud af busken og svare de indlæg som er lagt op, længe før han vælger at svare - men det viser meget godt hvor langsom, useriøs og utroværdig han er. Nu er den bil jeg... Zobacz więcej

2,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Pas på

Pas på, hvis du kører op og skal have skiftet en vinduesvisker. Så finder de nok ud af, at du samtidig skal have ny motor i.🤬

1 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Uovertruffen service på deres værksted

Uovertruffen service på deres værksted, både hvad angår telefonbesvarelse, modtagelsen ved værkstedet og generel fleksibilitet. Markant bedre end anden stor konkurrerede aktør for VW.

18 lutego 2026
Oceniono na 3 z 5

Fin handel af vores Skoda Enyaq

Fin handel af vores Skoda Enyaq. Vi købte helårsdæk til den. Da vi havde haft bilen et par dage opdagede vi, at fordæk og bagdæk var 2 forskellige mærker. Min mand ringede og gjorde opmærksom på det. Han fik af vide, at det var de dæk som de havde og kunne skaffe. Min mand spurgte, hvorfor vi ikke var blevet ringet op omkring dette, så vi selv kunne få valget om vi ville vente med at få bilen indtil de havde fået ens dæk hjem. Han fik ikke et svar. Vi føler os godt og grundigt snydt og anbefaler ikke dette sted.

12 grudnia 2025

Ingen imødekommenhed

8. august gik begge skærme i min iD5 i sort, og jeg ringede for at få et godt råd. De kunne hjælpe mig en gang i september! En måned, hvor jeg ikke engang kunne se, hvor stærkt jeg kørte! Da jeg insisterede på at få hjælp før, fik jeg tilbud om at sætte min bil på parkeringspladsen - så ville de se på den, når der blev tid. Om det ville vare en dag eller en uge, kunne jeg ikke få svar på - og ikke noget tilbud om en lånebil. Jeg kontaktede så et andet vw-værksted - fik et godt råd, og efter 10 minutter virkede begge mine skærme igen. Selvom jeg ellers har været godt tilfreds med værkstedet indtil nu, var dette en rigtig øv-oplevelse af afvisning og manglende service.

8 sierpnia 2025

Firma fralægger sig ansvar

Haft bilen, gennem forsikringsselskab, til reparation af skade på panel under hø. dør. Skaden er udført så fint.
MEN manchet på håndbremsen er fjernet og der er nu stort hul ind. Hø. dør kan ikke lukkes eller åbnes med/på nøglen. Dør kan dog åbnes indenfra. Hvis dør skal låses, må sort knap på døren trykkes ned og dør lukkes og så er den låst.
Firmaet fralægger sig ansvar.

27 lutego 2025

Dårlig kundepleje

Efter en behagelig handel af en demobil og oplevelsen af at skulle påfylde olie mellem service er jeg blevet meddelt at skulle bestille en tid på værkstedet, her blev jeg oplyst at det er helt normalt at bilen bruger 0,5 liter olie pr. 1000 km. Det svarer til 15 liter mellem service og er da en sjat.
Jeg er forundret over at det kan være så svært for jeg at sende en bekræftelse på at dette værkstedsbesøg og hvad det indebærer, er uden beregning

18 grudnia 2024

Ekstremt dårlig service

Ekstremt dårlig service. Skulle have lavet en ny bilnøgle. Fik at vide at det ville tage 15-30 minutter. Efter en times venten måtte de meddele at de ikke kunne løse opgaven. De lovede at kontakte mig når de havde en ny nøgle. Dette er endnu ikke sket. I stedet fik vi en regning for en “ny nøgle”. Vi kontakter VW og gør dem opmærksom på fejlen. De lover at rette den og at værkfører Nichlas vil kontakte os. Intet sker, i stedet for kommer der en rykker en uge efter! Igen kontaktes VW med lovning om at vi kontaktes af værkfører Nichlas. Dette er ikke sket og vi har ingen forventning om det sker😫
Har desværre haft en lignende oplevelse med reparation af lygte. Bilen skulle 3 gange på værksted før det lykkedes……

6 listopada 2024
Oceniono na 2 z 5

Dårlig oplevelse med VW Slagelse

Har i dag haft en dårlig oplevelse med VW Slagelse. Har en ny ID5 (1 1/2 år gammel) som her til morgen indikerede manglende kølervæske og instruktionsbogen oplyste, kontakt værksted med det samme. Da bilen var et par måneder gammel måtte jeg påfylde kølervæske af samme årsag. Kommentaren fra værkstedet da jeg ringede til dem var at jeg bare skulle påfylde kølervæske, hvilket ikke kan være rigtigt på en ny bil. Efter min insisteren kunne jeg komme op ned bilen om en måned, en underlig form for kundehåndtering. Bilen er stadig i garanti og skal vel ikke bruge en halv liter kølervæske hvert halve år ????

18 listopada 2024

Super service, til UG.

Fik lavet en rude, der var krakeleret, og jeg fik senere oplyst, da jeg skal til Sverige, er de strikse med revne rude.

VW Slagelse, vil ordne den dagen efter.

Da jeg fik hentet bilen, opdager min veninde, den nye rude er revnet, jeg kommer ind til skranken for, at oplyse ruden er revnet, medarbejderen som udleverede nøglen, oplyste han lige fik af vide af en anden medarbejder, at ruden var revnet, jeg spørger den ellers uviden medarbejder, om jeg får en ny rude, da jeg endnu engang oplyser, at det stadig er en revnet rude, jeg ikke kan køre med til Sverige i, vil da ikke betale bøder for det.

Han oplyser de ikke kan gøre noget, men dagen efter om morgen, bliver der ringet op til mig fra VW slagelse, at jeg kunne komme med bilen.
Ruden blev lavet hurtigt.

Øvrige historie med vores bil:

Vi fik “skrabet” hele højre side af en lastbil, der kom tæt på.

Vi fik så lavet ruden, før tid, som alligevel skulle laves.

***Vi får en tid til at få lavet hele højre side af bilen, til oktober, da der først er en tid, medmindre de kan klemme mig ind før, vil de ringe.

Vi er lykkelige for, at vi valgte VW Slagelse.

30 lipca 2024

Ekstrem dårlig kundeservice

Vedr. Volkswagen forhandler Kim Augustesen A/S i Slagelse.

Jeg ved efterhånden ikke, om jeg skal le eller græde - hele købssituationen og kontakten efterfølgende er mildest talt som taget ud af en komedie serie.

Min mand havde bestilt tid til en prøvekørsel af en ID4. Da han kom, var bilen “søreme ikke hjemme”, så han måtte prøve en ID5 i stedet for. Bare det, at den bestilte bil ikke var hjemme, er under al kritik.
Min mand endte med at købe ID5 men så kom det næste problem. Nummerpladerne. Her havde forhandleren ikke helt forståelse for, at min mand ikke ønskede EU plader, så det satte forhandleren da på. Efter 14 dage blev de skiftet.

Så kom farcen. Min mand har voldsomme rygproblemer og er blevet bevilliget et andet sæde til bilen. Han fik oplyst, at det nye sæde ville komme efter 4-6 uger… meeeen man kunne fristes til at sige, selvfølgelig kom det ikke. 14 uger efter bestillingen af sædet kontaktede min mand afdelingen for at høre, hvornår sædet kom, da hans ryg fik det værre og værre.
Svaret var, at de gik og ventede på, at en bil med det ønskede sæde blev totalskadet, så min mand kunne få det sæde!!!!!

Min mand var mildest talt mundlam. Kommunen havde bevilliget et nyt sæde, ville forhandleren så snyde kommunen ved at sætte et brugt sæde i bilen?
Nu er det gået næsten 19 uger efter bestillingen af det nye sæde, og selvom forhandleren gentagende gange har lovet at ringe tilbage på mon mands vedvarende henvendelser, er dette ikke sket.

12 marca 2024

Fantastisk kunde service

Vi har købt en 3 år gammel Passat Variant hos en forhandler i Jylland. Vi havde problemer i forbindelse med de digitale services, og kontaktede derfor VW Slagelse. Vi fik en helt fantastisk betjening og en grundig gennemgang at systemerne. Denne udsøgte kundeservice gør at vi fremover vil bruge dem som vores foretrukne værksted.

15 lutego 2024

En service helt i top

Vi kontaktede VW Slagelse ved Kim Augustsen som helt nye ejere af en VW ID 5 - Købt hos en anden forhandler i forbindelse med salg af vores tidligere Citroën. Vi fik fra første kontakt en super modtagelse. Vi fik aftalt en tid til opdatering af bilens digitale program samt en gennemgang af dette. Dette stykke arbejde betragtes hos VW Slagelse som god service, og derfor skulle der ikke betales for det. Det er bare en fantastisk hjælpsom service for os som nye ejere af en El bil. Vi er nu kunder hos VW Slagelse og giver gerne mere end 5 stjerner.

8 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Havde en aftale på værkstedet med et…

Havde en aftale på værkstedet med et knirkende glastag på min VW ID3.
Tilfældigvis samme morgen, svigter det elektriske system, og bilen kan ikke køre.
Jeg får bilen bugseret op til VW Slagelse, som kigger på den med det samme.
Efter ca en time bliver jeg ringet op om at bilen er klar, og begge dele er lavet.
Super god og hurtig service!

20 grudnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Forfærdelig rep af lak.

Ville give dem 1/5, men de lavede faktisk min baglygte.

Det er således at jeg var inde for at få lavet en bilkabule, en dør var smækket op i min dør.

Nu har jeg endelig fået bilen hjem, da jeg landede hjemme på bopælen fik bilen en nærmere inspektion, hvor jeg kan konstatere at den lakering der er lavet på min dør er totalt uacceptabel.

Der er små knopper i lakken som om at værkstedet har været beskidt under lakeringen.

Jeg kontakter selvfølgelig værkstedet da det ikke er gjort på nuværende tidspunkt mens jeg skriver anmeldelsen, jeg har et meget travlt skema og det sidste jeg kan overskue er at skulle tonse frem og tilbage mellem til værksted, samtidig med at man skal låne biler man ingen interesse har i at køre i.

Jeg har efterfølgende forhørt mig med bekendte om de har hørt om lignende fejl i lakeringer fra VW Slagelse, og det er åbenbart et stort problem de har. Så jeg giver VW-slagelse EN chance til at fikse det, ellers får de 1/5.

Det er ikke første gang at jeg står og skal have fikset ting som er lavet på det her værksted, men det er en anden sag, som jeg valgte at få lavet et andet sted sidste gang, så den ligger jeg til fortiden.

27 września 2023

Køb af Vw Polo

Har netop afsluttet et perfekt forløb, med køb af en fin polo. 👍 jeg havde en fin
Kammeratlig og professionel samtale med sælger hele vejen igennem.
Så tak til Vw Slagelse og Torben Christiansen for en god handel. 🤝

Mvh Jesper karlsen

20 lutego 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej