Vuur en Rook Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende satéhanger! Wat een geweldige aankoop! De satéhanger is stevig, praktisch en van uitstekende kwaliteit. De spiesen hangen mooi vrij boven de hitte, waardoor de saté gelijkma... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De producten zijn top. De kolen zijn echt super en ook eerlijk geprijsd. De levering kan beter. Rauwe vleesproducten werden in de hete zon voor de deur gelegd zonder dat de bezorger moei... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gewoon goed rookmot gehaald grote baal. Was in de biuurt.Moet wel zeggen vorige keer werd de 25 kilo nitriet zout keurig door verkoopster naar auto gebracht. De 15 kilo rookmot kon ik als vrouw zijnde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tot nog toe alle bestellingen netjes verzorgd. Het bestelde vlees is ook van zeer goede kwaliteit. Vrijwel altijd wordt de bestelling volledig geleverd. En als er eens iets mist kun je dit melden e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep

Napisane przez firmę

Bij Vuur & Rook draait alles om passie voor vuur, smaak en samenzijn. Of je nu een beginnende grillmaster bent of een doorgewinterde pitmaster, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van elk moment rond het vuur iets bijzonders te maken. Van topkwaliteit BBQ's en smokers tot houtskool, rubs, sauzen en accessoires... Wij brengen vuur tot leven. Stap in onze wereld van rokerige aroma’s, slow cooking en pure beleving. Want bij Vuur & Rook draait het niet alleen om eten, maar om genieten. Buiten. Samen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Vlot, duidelijk en aanvulling op de rokerige BBQ ervaring

Duidelijke omschrijving op de site met betrekking tot de maat/type wat handig is bij de verschillende versies van de kamado. Levering de volgende dag, keurig verpakt.

Prettige webwinkel zowel bestelproces als afhandeling.

4 sierpnia 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Bob, bedankt voor je mooie review! Veel plezier van je gave aankoop :)

Oceniono na 5 z 5

waar rook is, is een BBQ

bestellen gaat makkelijk, contact krijgen ook. als je vragen hebt word je goed geholpen.

28 lipca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Bas, dank voor je mooie beoordeling!

waar naar geld

Er werd geleverd wat ik had besteld en snel

3 lipca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Dank voor je mooie beoordeling!

Gewoon goed

Snel geleverd. Goede communicatie en geweldig ingepakt

11 lipca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Bedankt voor je gave beoordeling!

Altijd goed

Altijd goed, snel en keurig!

8 lipca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Eric, dank voor je mooie beoordeling!

Alles prima

Alles prima, snel verstuurd, goede prijs

28 czerwca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Elisabeth, dank voor je mooie review!

Super advies!

Telefonisch contact gehad. En hierbij een heel goed advies gekregen.

27 czerwca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Ron, dank voor je mooie beoordeling!

Oceniono na 5 z 5

Goede service, behulpzaam, goede kwaliteit en zeker klantvriendelijkheid.
Goede prijsverhouding en personeel is vriendelijk en men weet waar over men het heeft.
Aanrader om winkel te bezoeken.

17 czerwca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Koos, bedankt voor je gave beoordeling! Veel plezier van je bestelling en graag tot de volgende keer :)

Oceniono na 2 z 5

Teveel kleine dingen fout gegaan

Als eerste werkt de welkomstbonus code niet, daar moet je dan over mailen, prima. Dan kom je erachter dat na toepassen An de code je geen 5 euro korting krijgt (zoals beloofd) maar 4,99. Die cent kan me niet zoveel schelen maar denk, ik mail ze erover zodat ze dat kunnen aanpassen. In de reactie kan er geen bedankje voor mijn feedback vanaf.

Daarnaast duurde de het erg lang tot ik mijn bestelling had. Ruim voor vaderdag geplaatst maar pas ruim na vaderdag binnen. Vind het echt niet erg even te moeten wachten maar dit was wel extreem.

Daarnaast is dit een bedrijf dat erg veel belang hecht aan de customer experience, d.w.z. dat er een magazine bij je bestelling zit, ze je regelmatig bestoken met nieuwsbriefachtige communicatie. Ik persoonlijk hou daar niet van, zit toch altijd zo een vies commercieel randje aan en t kost nog extra marketing geld. Ik heb liever goedkopere producten, want zo goedkoop is vuur en rook ook niet.

13 czerwca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Beste Hendrik, bedankt voor je bericht. Vervelend te horen dat je niet helemaal tevreden bent.

De kortingscode geeft je recht op een korting van €5. Deze korting verrekend het systeem over alle producten/kosten van je bestelling. Het kan dus zijn dat dit deels over de verzendkosten verrekend is, en deels over producten. Dit zal de reden zijn dat dit niet helemaal duidelijk is. Indien je ons via een van onze contactkanalen je ordernummer doorstuurt, kunnen we dit even voor je bekijken en toelichten.

Het klopt helaas inderdaad dat we te maken hadden met flinke vertragingen. We hebben ons best gedaan dit zo goed als mogelijk te communiceren. Dit doen we door meldingen op onze website. Helaas is onduidelijkheid hierover niet altijd te voorkomen, onze excuses hiervoor.

We hopen je een volgende keer weer met 'n grote glimlach te kunnen helpen. Voor nu wensen we je een fijne dag!

Team Vuur & Rook

Gewoon top!

Ik heb meerdere malen besteld en het is altijd top geregeld! Erg netjes ingepakt en goede spullen.

28 czerwca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Marco, bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier van je bestelling!

Ga zo door

snelle verzending, netjes verpakt, uitstekende service, ruim assortiment

26 czerwca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

FcV, dank voor je beoordeling!

Oceniono na 5 z 5

Ondanks de drukte was me pakketje op…

Ondanks de drukte was me pakketje op tijd binnen. Het was goed ingepakt en manlief was er heel blij mee met vaderdag. Dank jullie wel

15 czerwca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Greet, dank voor je mooie beoordeling! Veel plezier van de bestelling!

Super ervaring weer!

Fijne communicatie en heldere afspraken die nagekomen worden.

En natuurlijk hoge kwaliteit producten!

15 czerwca 2023

Odpowiedź od Vuur en Rook

Kevin, dank voor je leuke beoordeling!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej