Sivuilla luvattuun toimitusaikaan ei voi luottaa jos tuotetta ei ole varastossa. Kun toimitusajaksi oli merkitty 5-14 vrk, kesti paketin perille tuloon neljä viikkoa. Näin ollen kengät eivät ehtineet... Zobacz więcej

Sain nopeasti minun koripallo kengät vaikka tilattiin 40 mutta se oli pieni niin tilattiin 41 ja se tuli nopeasti. Todella luotettava paikka paljon vaatteita kenkiä erilaisia tuotteita. Suosittelen t... Zobacz więcej

Loistavaa palvelua! Tilasin ystävänpäivä alesta hupparin, päädyin kuitenkin tilauksen ja maksun jälkeen, että haluan koon pienemmän. Laitoin heille viestiä ja he vaihtoivat tuotteen ja lähettivät pake... Zobacz więcej

Mielestäni Vuoplug on erittäin hyvä ja laadukas suomalainen kauppa josta voi ostaa uusia hienoja ja tyylikkäitä vaatteita ja toivoisin että voisin itsekin ostaa jotain sieltä.

1. Sklep z odzieżą uliczną

Our goal is to provide the opportunity to buy sneakers at more affordable prices, reliably and easily from a online store. We started working toward this vision because a few years ago, there was no real alternative like this available in Finland. We’re truly grateful to everyone who has been part of our journey and growth. Sustainability is also important to us. That’s why, in addition to brand-new products, we offer Finland’s widest selection of pre-owned streetwear items. We’ve also chosen our packaging materials with the environment in mind. For example, we avoid unnecessary plastic stickers and excess packaging. Every order comes with a Vuoplug authenticity card to verify the product's legitimacy. We only sell 100% authentic products. Every item is carefully inspected before it goes up for sale. We perform the checks ourselves using years of experience, and we also invest thousands of euros each year into third-party authentication services. Thank you for choosing us, it truly means a lot!

4,6

Doskonała

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Tilasin essential hupparin ja labubun…

Tilasin essential hupparin ja labubun mikä tuli kaupan päälle. Tilauksessa meni 2vk ja toimitus 15 päivän maximista meni täyteen laitoin sähköpostia joissa sanottiin että ensiviikolla tulee. Sen jälkeen odottelin viikon ja sen jälkeen laitoin uudelleen viestiä ja taas sanottiin että ensiviikolla tulee. Ensiviikko tuli ja laitoin taas viestiä sain 10€ hyvityksen ja sanottiin että ensiviikolla tulee sen jälkeen tuotetta ei näkynyt. Sen jälkeen laitoin taas spostia ja minulle sanottiin että vastaamme huomenna ei vastattu. Laitoin parinpäivän päästä lisää sähköpostia johon vastattiin että tulee menemään vielä 2 vk nyt sain hupparin itselleni. Hupparissa oli hieman pölyä ja labubu paketti oli aivan rikkinäisenä. En tiedä jatkossa en tilaa.

1 kwietnia 2026