Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Het retourneren van een artikel is onmogelijk. Verwezen wordt naar de website voor contact met de leverancier. Contact met VTwonenshop is praktisch niet te doen en de leverancier reageert niet. Ik zit... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bij loods 5 Amersfoort werd in aangesproken door een jonge man ivm een actie die er liep. VT wonen magazine voor weinig en tevens een €25,- shop tegoed (volgens mij zei hij cadeaubon). Na veel verkoop... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Echt een slechte service. Bestelling geplaatst, betaald, bevestiging per mail en dan niets meer horen. Slechte klantenservice. Geen contact mogelijk. Nergens een telefoonnummer te bekennen. Nog ge... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Wilde tijdelijk abonnement op vt wonen opzeggen. Dacht het in mijn account wel te kunnen doen maar kan niet , alleen telefonisch. Dus ik bel het bewuste nr en krijg een bandje dat de wachttijd langer... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Sklep z wyposażeniem domowym
  3. Sklep z meblami zewnętrznymi

Napisane przez firmę

vtwonen is de wooncoach voor een fijn en stijlvol thuis dat helemaal bij jou past. Via vtwonen.nl, shop.vtwonen.nl, onze magazines en licentiecollecties inspireren en informeren we dagelijks interieurfans, verbouwers, verhuizers, shoppers en iedereen met een woonvraag. Op vtwonen.nl vind je dagelijks interieurinspiratie, woontrends, praktische woontips, binnenkijkers, DIY’s en stylingadvies voor iedere ruimte in huis. Via shop.vtwonen.nl shop je een zorgvuldig samengestelde collectie meubels, woonaccessoires, verlichting en decoratie van vtwonen en andere toonaangevende interieurmerken - van tijdloze basics tot de nieuwste woontrends. Daarnaast inspireren de magazines vtwonen, vtwonen Landelijk en vtwonen Design iedere woonliefhebber met unieke woonstijlen, praktische tips en eigentijdse interieurideeën. Via onze eigen collecties brengen we onze woonvisie bovendien tot leven in stijlvolle licentiecollecties die samen met geselecteerde partners worden ontwikkeld. Van on-trend stylingideeën tot slimme woonoplossingen: met onze content, producten en services helpen we iedereen om van een huis een thuis te maken. Feedback via Trustpilot helpt ons om onze service, platformen en producten continu verder te verbeteren.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

1,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

Gewoon een super koop !

Na lang zoeken naar 2 bijzettafels . Overal 7 a 10 weken levertijd heb ik ze hier gevonden en na 2 dagen in huis! Super verpakt... en door post nl verzonden! Alleen de vervoerder is al een pluspunt ! Kortom een zeer tevreden klant

28 kwietnia 2021

Goede ervaring vtwonen

Lamp gekocht bij vtwonen by fonq. Netjes geleverd, niks op aan te merken. Prijs kwaliteit ook heel goed.

20 kwietnia 2021

Een top bedrijf

Een top bedrijf, een perfecte klantenservice, er was iets fout gegaan bij mijn bestelling en het was meteen opgelost, ik geef vtwonen een 10+

18 marca 2021

After sales

Zeer positieve medewerking gehad van VT wonen, naar aanleiding van een probleem met een giftcard.
Deze is zeer adequaat behandeld en opgelost.
Ook de producten die zijn besteld, worden op tijd en netjes verpakt geleverd. Een tevreden klant!!

17 marca 2021

7 maanden wachten op een bestelling met een week levertijd

In november salontafels besteld en deze zeer snel ontvangen. Echter bij ontvangst bleken de salontafels stuk te zijn (vermoedelijk tijdens het transport gebeurd). Na contact opgenomen te hebben met een vriendelijke medewerker van de klantenservice, zijn de salontafels de volgende dag meteen retour gestuurd. Midden december zouden de nieuwe salontafels bezorgd worden.

Midden december hebben wij weer contact opgenomen met de klantenservice. Zij vertelden ons dat de salontafels eind december weer op voorraad zouden zijn en na de kerst bezorgd zouden worden.

Na de kerst weer contact opgenomen met de klantenservice. Deze keer werd gezegd dat de salontafels begin januari bezorgd zouden worden. Begin januari weer contact opgenomen - en je raadt het al - weer een latere leverdatum. In de periode nov - maart hebben wij steeds contact moeten opnemen met VTwonen/FonQ over de levering van de salontafels en elke keer weer werd de datum een week of twee uitgesteld.

Vorige week hebben we uiteindelijk de 'echte' datum gekregen wanneer de salontafels weer op voorraad zijn: mei. Dit zou dus betekenen dat er 7 maanden gewacht moet worden voor salontafels waarvan de levertijd een week waren. Ondertussen hebben we de bestelling maar geannuleerd. Geen compensatie of iets ontvangen van VTwonen.

12 marca 2021
Logo vtwonen

Odpowiedź od vtwonen

Hi Lulu, wat ontzettend vervelend dat je bestelling zo vaak opnieuw vertraagd is geraakt. Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor het ongemak. Zou je je ordernummer kunnen sturen naar webcare@fonq.nl? Dan ga ik met je meekijken voor een oplossing. Groeten, Jasmijn

Super slechte ‘service’ vt wonen by Fonq

Super slechte ‘service’.
Een stoel gekocht bij VT WONEN. Dopjes onder de stoelpoten gingen steeds kapot. Heb toen nieuwe toegestuurd gekregen en mocht het dan nog niet beter gaan, dan mocht de stoel retour. Dopjes weer kapot en contact opgenomen. Schijnt overgenomen te zijn door VT Wonen by Fonq. Men zegt de berichten van VT wonen niet terug te kunnen halen en willen me nu €7,50 geven om dopjes elders te kunnen kopen omdat zij niet kunnen leveren. Slechte compensatie. Belachelijk zelfs, want waar haal je 4 dopjes inclusief verzendkosten voor die prijs vandaan? Ze gooien het erop dat de oude berichten niet terugghaald kunnen worden.
Ik ben nu al vanaf december bezig om nieuwe dopjes te krijgen; behoorlijk beroerd om zo afscheept te worden.

10 marca 2021

Leuke artikelen, slechte service

De spulletjes kunnen leuk zijn maar de klantenservice is beneden pijl! Bestelling is ook nog steeds niet aangekomen, intereseert ze allemaal niet erg veel. Twee keer gebeld, jammer.

3 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Precies wat de bedoeling was

Precies wat de bedoeling was, een salontafel! Alleen wat "probleempjes" bij de bezorging: in deze Coronatijd valt niet alles feilloos uit te voeren maar hou de klant op de hoogte! En nu bedoel ik niet Fonq maar de bezorgdienst

18 lutego 2021

Heel goede service.

Heel goede service. Duidelijke communicatie en zeer vlotte levering. Helaas moest ik het artikel terugsturen omdat het niet pastte maar ook dat ging heel vlot.

17 lutego 2021

Cadeaubon opnieuw geactiveerd

Een tijd geleden had ik een cadeaubon gekregen voor de VT wonen shop. Tot op heden had ik daar nooit iets gevonden wat ik (voor die prijs) de moeite waard vond. Toen ik vorige week wel iets wilde bestellen, bleek mijn cadeaubon verlopen te zijn. Ik baalde ervan dat ik die einddatum nergens terug had kunnen vinden & nam contact op met de klantenservice om te kijken of er in wat voor vorm dan ook een tegemoetkoming mogelijk was. Inmiddels heb ik een nieuwe giftcode ontvangen, super service!

12 lutego 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej